لغت املا دقیقا چجوری باید خوند ؟
مخصوصا لغت نمیدونم باید فقط کلماته ته کتابو بخونم یا کلمات متن هم باید بلد باشم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
لغت املا دقیقا چجوری باید خوند ؟
مخصوصا لغت نمیدونم باید فقط کلماته ته کتابو بخونم یا کلمات متن هم باید بلد باشم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
Success is what you make it
Take it how it come
!Saved by Grace, through Faith, in the gift of God
سلام
روشو خودمو میگم برات...اولا ک سعی کن یه کتاب کمک آموزشی خوب تهیه کنه و با اون جلو بری... ثانیا در مورد سوالت باید بگم...که هم لغت متن مهمه و هم لغت آخر کتاب و نکته مهم تر اینکه باید همه معنیایی ک جلوی لغت آخر کتاب گفته حفظ کنی.. همشون...
حالا روش خودم
من یه برنامه ریزی روزانه ای داشتم و سعی کردم اینو تثبیت کنم...
از کتاب نشرالگو موضوعی لغت و املا(نظام قدیم هستم) روزی سه درس میخوندم و حفظ میکردم و روز چهارم هر ۹ درسی ک قبلا خوندم مرور میکردم... حالا توی این مرور لغاتی ک حس بدی بهشون داشتم(همون حسی که مثلا فردام یادمنمیاد این لغت) روی کاغذ مینوشتم و میزدمرو میزم... دوباره شروع میکردم ۹ درس بعدی رو تو سه روز میخوندم و بعد این درسا تموم شد...ار اول شروع میکردم
اونلغتای روی میز هیچ وقت فراموشت نمیشه...چون هر روز مرورش میکنی...
در ضمن اعداد و تعداد درسایی ک اینجا ذکر شد کاملا شخصیه...تواناییاتو بسنج و ببین با چه برنامه ای میتونی شروع کنی و هر روز این برنامه رو بهترش کن... البتهمن کنکور بدترین درصدم ادبیات بود![]()
در حسرت عطر سیب
من نظام قدیمم ولی امسال تو طول سال با کتاب سطر به سطر واژگان گاج لغات رو میخوندم ولی بعد از عید فقط لغات اخر کتاب رو خوندم
شاید بگی لغات اخر کتاب کمه ولی باید بدونی تو این دوسه سال اخیر سوال های واژگان یکمی دقت بالا میخواد
مثلا : معنی کلمه دها زیرک هست یا زیرکی ؟؟ ( یه مثال بود مهم نیست زیاد ) ( بیشتر اینجور سولارو از اخر کتاب میدن که اونایی که دقت زیاد کردن جواب بدن ) باید کامل کامل همه چی رو بلد باشی و دقت زیادی کنی
یا کلماتی که شبیه همن تو اخر کتاب مثل دها و دهش و تو جمع بندی هم سوالای کنکور های گذشته رو بزنه از این قضیه اطمینان میابی و کلماتی که برات جدید بود رو یاد بگیر و اگه تونستی یجا بنویس و مرور کن
خودم تو کنکور از 3 سوال لغت 3 تاشم درست زدم ( تو کنکور ما اینطوری بود نمیدونم برای شما هم اینطوری سوال بدن یا فرق کنه صرفا تجربه خودمو نوشتم )
Take it how it come
Take it how it come
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)