نوشته اصلی توسط
morteza320
سلام دوستان بخدا چند دقیقه وقتتون رو میگیره خواهش میکنم بخونین.من ۳۵ هزار سال ۹۷ و ۲۸ هزار سال ۹۸ شدم راستش سال اول بخاطر مدرسه بی در و پیکرمون و همچنین تنهاییم تو یکی دوماه و مشکلاتی که بود نشد و امسال هم از بهمن داداشم درگیر سرطان شد ۳.۵ سالش بود و الان بهتر شده ولی واقعا بهم ریختم خیلی اذیت شدم هروقتم داخل خونه میامدم بهم میریختم و افت کردم .میانگین ترازم هم ۵۲۰۰ بود ولی رتبم دیگه فضایی شد.اما الان ملی رو زدم جوری که شهر های خوب باشن و تعهد رو نزدم خیلی چیزا و دبیری هم نزدم تا یا چیز خوب بیارم یا همون جور که دوست دارم بشینم برای سال بعد.حالا ازادم هیچ جا پرستاری قبول نشدم ترازم ۷۲۰۴ بود و شوکه شدم.هدفم نشستن بود و ترم وو مرخصی بگیرم گه نشد.الان چه کار کنم؟؟اولا شهر خودم باشم یا ن؟یا برم خوابگاه شهر دیگه؟؟برای غذا و اینا اذیت نمیشم؟؟؟عادت دارم به شرایط سخت ولی میترسم بازم.یا برای مشکل جای خوندن چی؟؟تروخدا تجربه دارین بگین بهم .الان موندم تا پس فردا چه کار کنم؟؟؟بدون ازمون ازاد و اینا چیزی مثل حسابداری اگه باشه بزنم؟؟؟ازاد سوابق تحصیلی بزنم؟؟یا اگه نوبت دوم میشه همون شبانه خودمون و محرومیت کنکور نداره شبانه بزنم.مشکل اصلی شهر خودم اینه نیمخوام هیچ کس بفهمه چون خانواده بفهمن به همه میگن و کارم سخت میشه و سخت هم هست نفهمن و من جوری باشم که انگار کنکور ندارم.ممنون میشم نظر بدین