سلام دوستان برای فیزیک دوازدهم میکرو نقره ای بهتره یا نشرالگو؟
سطحم متوسط...
سلام دوستان برای فیزیک دوازدهم میکرو نقره ای بهتره یا نشرالگو؟
سطحم متوسط...
ببین اگر معلمتون جزوه میگه وکامله الگو خوبه و گرنه میکرو بگیر
الگو سطح تستاش بالاتره و درسنامشم برای کسی که ضعیفه خوب نیست
بچه ها بین میکرو و خیلی سبز کدوم سطح تستاش بالاتره ؟
الگو چطور ؟
این سه تا از نظرسطح تست ها رو چجوری دسته بندی میکنید
سلام
اول درسنامه رو بررسی میکنم برات:
الگو=تقریبا هیچی نگفتهاکثره فرمول های اصلی رو هم سعی کرده در قالب مثال توضیح بده . فقط برای مرور دانسته ها خوبه
میکرو=درسنامه ی خلاصه ولی قابل فهمی داره . بین بچه ها محبوبه . هم تقیربا مناسبه یادگیریه و هم جمع بندی . همه درسنامه هاش رو میفهمن
خیلی سبز=بهترین درسنامه ی فیزیک رو داره . بسیار شیوا و دارای راه حل های مختلف . تمام اثبات های یه فرمول رو هم گفته . مثال های حل شده ی داخل درسنامه ش هم عالیه . برای همه ی طیف دانش آموزی مناسبه
حالا نوبته تست:
الگو=هووووووف ! عجب تست هایی داره . بی نظیرن . توی هیچ کتابی نمیتونی تست های تالیفیه الگو رو پیدا کنی . سطح تست ها تماما متوسط رو به بالا هستن . از لحاظ منبع تستی بهترینه . مخصوص قوی هاس/
میکرو=در مورد این کتاب بحث زیاده ! 80 درصد ادم ها میگن تست هاش راحته . 20 درصد هم با تست هاش حال میکنن . راستش برای یه درصد ابرومند کافی نیست ! مخصوص متوسط و ضعیف هاس/
خیلی سبز=واقعا منبع تست مناسبیه . تنوع سوالاتش عالی ان . تا دلتم بخواد برای هر فصل تست داره . من خودم ازش استفاده میکنم . میانگین درصد هامم 93.3 درصده . همه ی طیف های دانش اموزی رو در بر میکیره . البته قوی هارو هم راضی میکنه
موفق باشی![]()
خودم تست الگو میزنم به نظرم بهترین کتاب الگوعه ولی خب سلیقهرها فرق میکنه من با میکرو نتیجه نگرفتم ولی با الگو دارم خوب پیش میبرم
به نظرم هر کتابی میگیری موح آزمون الگو رو هم واسه تکمیل کار کن
در مورد عزيزي كه گفتن الگو چيزي نگفته خيلي عجيبه! شايد ايشون موج آزمون رو ميگن.
نشرالگو جامع دوازدهم براي هر فصل به مقدار خيلي زياد و كامل درسنامه با مثال و تست داره كه خيلي برا يادگيري عاليه.
تستاشم لولي هستن. A و b و c . كسي كه نشرالگو رو كار كنه خيلي فيزيكش پيشرفت ميكنه واقعا اين منبع حرف نداره
صددرصد الگو
میکرو کتابی بسیار ضعیفه دوازدهمش و فقط روی حفظیات کارکرده
بالای هر تیت هم کلی از خودشون و تستشون تعریفمیکنن و خیلی میره رو اعصاب
کاملا با نیما موافقم
الگو هم تست خیلی زیادی داره و بعضی تیپ تست هایی رو داره که منابع دیگه ندارن ! و هم طبقه بندی شدست . درکل الگو سرتره
داداش از الان شاید نتونی تموم کنی
خط ویژه کار کن + تموم که شد موج آزمون
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)