دوستان کدوم از این دو کتاب بهتره ؟
آیا پاسخ تشریحی های الگو خوبه ؟
خودم به هردو یه نگاهی انداختم ولی میخوام نظر شما هم بدونم؟
دوستان کدوم از این دو کتاب بهتره ؟
آیا پاسخ تشریحی های الگو خوبه ؟
خودم به هردو یه نگاهی انداختم ولی میخوام نظر شما هم بدونم؟
من خودم نظام قدیمم ولی شنیدم برای زبان فارسی جدید اگه سطحت متوسطه نشرالگو خوبه
اگه ضعیفی گاج نقره ای
من هر دو رو بررسی کردم و بنظرم الگو بهتر اومد و الگو رو گرفتم .
stars can't shine without darkness
با الگو نتونستم ارتباط برقرار کنم خیلی سبز گرفتم راضیم. بنظرم الگو پاسخ تشریحیش کمی گنگه درسنامه ی زبان فارسیش هم چندان تعریفی نداره. فکر کنم ضعیفترین مبحثی الگو همین زبان فارسیش باشه.
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
از یکی دوستام گرفتم اونو هم حدود ۴۰ صفحه ای ازش خوندم ؛ به من که نساخت . زبان فارسیه بابا نمیخایم اورانیوم غنی کنیم که ... اینهمه پرملات نوشتی . لازم نبوده .
هنوز فرصت نکردم زبان فارسی میکروطلایی رو نگاه کنم. ولی همین هفت خوان خیلی سبز که ازش خوشم اومد حالا هرکی میخاد ازش بد بگه
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
به نظرم کتاب خیلی سلیقه ای هستش.
من نظام جدید رو دیدم از الگو خوشم نیومد ... خیلی سبز به نظرم بهتر بود.
هامون سبطی هم کتاباش خوبه ولی خیلی حجم مطلب زیاده. این زیاد بودن خسته کننده است برای من.
این نظر من بود با احترام به نظر بقیه دوستان.
اگه خیلی وقت اضافه داری نشر دریافت و میخوای بترکونی اما اگه وقت کم داری الگو چون تست زیاد دارع ولی درسنامش زیاد نیست .
خیلی سبز هم خوبع .
به نظر من الگو >> خیلی سبز >> دریافت
کتاب آقای سبطی رو هم نگاه کنید اگه باهاش ارتباط گرفتید کتاب خیلی خوبیه به نظرم! قبل از اینکه این کتاب رو مطالعه کنم تست های شمارشی دستور زبان رو معمولا خالی میذاشتم ولی بعد از مطالعه این کتاب اعتماد به نفس خیلی زیادی گرفتم و اون تست ها رو هم جواب میدادم. البته اشکالات تایپی این کتاب یکم تو ذوق می زنه ولی به هر حال چون اوایل چاپشه قابل چشم پوشیه و مشکلی پیش نمیاد.در ضمن سطح این کتاب یکم بالا تر از کتاب درسیه!
درسنامه الگو آموزش "نکته ای" و الگوریتمی و بسیار خلاصست
بعنوان منبع تست داشته باشید بد نیست ولی واسه آموزش از بیخ و بُن اصلا مناسب نیست (معمولا بچه ها تو زبان فارسی ضعیفند!)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)