سلام.وقت همگی بخیر.یه سوال داشتم اینکه تکمیل ظرفیت فرهنگیان چطوریه؟کی اعلام میشه وآیااینکه همین انتخاب رشته ایه که تابستون کردیم وبراساس جای خالی اوناس؟یااینکه مثلا دانشگاهامیگن جاخالی داریم ودوباره کد واردمیکنیم؟
2_توتایپیکای دیگه هم فرهنگیانوگفتم دوستان تاحدی راهنماییم کردن امادقیق جواب نگرفتم.اگه بخام دقیقتربگم من تجربی بودم امسال انسانی دادم شدم1400منطقه3 و5600کشوری وترازتقریبا9000(8950اینا). دانشگاه فرهنگیان رو اولویت27اینازدم قبلش کلاحقوق وفقه وحقوق ومدیریت تهران وحقوق قم وتبریززدم بعدش فرهنگیان.دعوت به مصاحبه فرهنگیان نشدم).اولیش روهم مشاوره وآموزش ادبیات زدم بعد ابتدایی.براهمین میخام براتکمیل ظرفیت عوض کنم بجای دبیری،ابتدایی رواول بزنم که شانسم بیشترشه.(اینطورشنیدم ازدوستان)
امسال میخام تکمیل ظرفیت فرهنگیانوبه هرقیمتی بیارم نیازبه حقوقش دارم به دلایلی.خب الان بایدچکارکنم جزانتظار؟واینکه بنظرتون اول ابتدایی بزنم که شانسم بیشتره؟کسایی که میدونن بنظرتون تبریزتکمیل ظرفیت میذاره فرهنگیانشو؟واینکه شانس من بالاس آیا؟
(میدونم شایدچندبارپرسیده باشم ودوستان کمک کردن اماآروم نمیگیرم.توشرایط بسیارناجور روحی وخانوادگی ام.فشاروحشتناکی رومه.مرسی ازهمتون)