خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا
خیلی ممنون از دوستان که تاپیک رو بالا اوردیدولی من کلا منصرف بحث شدمبنظرم اینجا هم این شغل پردرامده (به رقم نمیخوام چیزی بگم ولی فیش حقوقی هایی که دیدم چیزی بین دو تا سه برابر کارمندا و کارگرا) و تازه یه خوبی ای هم که داره کلی وقت اضافی داری که واقعا میشه باهاش زندگی کردراستش من بشدت عاشق تحقیقم و از الانم عضو تحقیقات شدم پلن ام اینه مطالعاتمو قوی کنم تا تو زمینه طب اورژانس بتونم مقاله بدم وقتمم ازادهرشته ایه که خیلی جای کار داره چون بشدت تازه است
خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا
امکان اپلای برای دانشجوی پزشکی سراسری از سال دوم یا سوم وجود داره؟برای کدوم کشورها؟کسی اطلاعی داره؟
کانادا کشوریه که با پول کم نمیشه رفت
مراقب باشین من خودم مهاجرت کردم یکبار باید وضع مالی خوبی داشته باشین به عنوان مثال
دوست خودم زمانی که دلار 6 تومن 4 میلیارد تومن برد کانادا تا الان زندگی خوبی نداره و تازگیا ی کم خونه بهتری رو اجار کرده و حالا تازه چشمم به یک چیزی خورده
دنبال پناهندگیم نباشید اینا رو تا نرین اونجا نمیفهمین فک میکنین اونجا بنز و آئودی گذاشتن واستون ی ویلا هم گذاشتن نمیدونن به کی بدن
کسی که مهاجرت میکنه یکی کشور خودش نمیخاتش یا مشکلی داره پس توقع نداشته باشین با دسته گل بیان استقبال سختی زیاد داره
کانادا هر کس خواست بره بیاد من ده تا اشنا دارم اصلا دو ریال مدرک پزشکی های ایران رو قبول ندارن و تقریبا نصف همونا رو باید همونجا بخونین و امتحان سه مرحله ای بدین
اینا رو هم نمیخاستم بگم حیفم اومد چون حوصله بحث و یک به دو ندارم از ما گذشته دیگه
خوددانین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)