سلام رفقا
لطقف کنین اگه زمین رو بالای 40 زدین یا کارنامه ای تحت این عنوان دیدین
یه شات از قسمت تراز و درصد و رتبه های زیر گروه ها و اون پایین رتبه کل و تراز کل بگذارین یا اگه نمیتونین عکس بزارین بنویسید
سلام رفقا
لطقف کنین اگه زمین رو بالای 40 زدین یا کارنامه ای تحت این عنوان دیدین
یه شات از قسمت تراز و درصد و رتبه های زیر گروه ها و اون پایین رتبه کل و تراز کل بگذارین یا اگه نمیتونین عکس بزارین بنویسید
.
you can't kill spirit even if you try too
http://forum.konkur.in/attachments/8...807_085458.jpg
بفرما
این کارنامه رو یکی از بچه ها در تاپیک زیر گذاشته،
http://forum.konkur.in/thread69015.html
البته به نظرم کمی مشکوک هست.
ویرایش توسط reza2018 : 05 شهریور 1398 در ساعت 23:38
یعنی چی الآن؟
از این به بعد زمین و هم باید شخم بزنیم؟
نه این و دیگه نه![]()
!Saved by Grace, through Faith, in the gift of God
دوستان
زمین رتبه ی زیر گروه 2 ،مخصوصا زیرگروه3 رو خیلی پایین میاره
هم چنین رو رتبه و تراز کل و رتبه ی کشوری تاثیر داره
کسایی که هدفشون داروعه خیلی به دردشون میخوره و شانس قبولی رو تو دانشگاهای پردیسم بالا میبره
پس اون کارنامه عادیه! ._.
از این کارنامه میشه نتیجه گرفت کسی که داروسازی و رشته های شیمی رو دوست داره با زمینشناسی بالا میتونه بهش دست یابه حتی اگه دیگر درساش قوی نباشه ...
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
من هر چی بالا پایین کردم 11 هزارتا اختلاف بین زیر گروه یک و دو ندیدم کجا رو نگاه میکنی بزگوار!! داروسازی هم داخل زیر گروهه دوعه نه یک بعدم ایشون زمین نزدیک 90 زده (خیییلیها)با این حال بازم با درصدای نه چندان بد زیر گروه دو إش شده 10000!!!دیوانه اید زمین بخونید؟فقط اگه امیدی به بقیه درسا ندارین روش حساب باز کنین وگرنه بعد مدتی مطمعنا بیخیالش میشین
سلام به همه دوستان خوب هستید؟این کارنامه منه
سال پیش هم با زمین رتبمو از طرف ۳۴ یا ۳۵ هزار به ۱۶ هزار کشوندم
واقعیتش اینه که زمین تو زیر گروه ۳ و به تبعش رتبه کشوری و سهمیه کل به شدت موثره.ولی تو زیر گروه ۱ و ۲ نه.من الان تو زیر گروه ۲ شدم ۹۷۰۰ پس داروسازی هیچ جا نمیارم.پس اصلا بچه هایی که هدفشون پزشکیه گول ظاهرو نخورن.درسته که من به خاطر زمینی که زدم رتبه کشوریمم،از منطقه خیلیا که کارنامشون از من بهتر بوده بهتر شده ولی اصل کار که زیر گروه ۱ و ۲ هست رو کار خاصی نمیکنه.برای همینم هست که میگن برای کسایی که دنبال رتبه کشورین زمین خوبه و نفرات برتر زمینو میزنن.هر چند که تو رتبه های پایین ان قدر تاثیرش وحشتناک نیست
من کسی دیدم که با درصدای کاملا بهتر رتبه منطقش شده ۱۰ هزار بعد من کشوریم شده ۶۸۸۵ !!!ولی خب اصل کار(زیر گروه ۱ و ۲) تغییر نخواهد کرد...
ویرایش توسط aa79 : 06 شهریور 1398 در ساعت 05:38
فکر میکنم ۱۱ هزار تا اختلاف کشوری منظورشون بود.ببینید من درصدام به ظاهر متوسطه ولی مثلا زیستو نسبتاً خیلی پایین زدم نسبت به هدفی که دارم.منی که زیستای آخر قلمچیو هیچ کدوم ۳۰٪ هم نزدم.همون کسایی که بهتون گفتم با درصدای بهتر رتبه منطقشون از کشوریمم پایین تر شده،درسته تو زیر گروه ۱ از من بهتر بودن ولی باز تو زیر گروه ۲ من بهتر بودم.زمینو نباید خیلی خوند ولی تا یه حد خوندنش واقعا کمک میکنه.من بیشتر زمین رو برای سال ۹۷ خیلی خونده بودم که با دوره نکردن ۵۷/۴ زدم که همین باعث شد با رتبه ۴۴ هزار زیر گروه ۱ و ۳۳ هزار زیر گروه ۲،شدم ۱۶۷۷۷ منطقه چون زیر گروه ۳ شده بود ۷۷۰۰.امسال فقط مرور کردم چون پایم قوی بود خوب درصد اومد بالا و میتونست بالاترم بشه اگه آخراش خونده بودم.به نظرم کسیم که دارو تو ذهنشه تا یه حدی بخونه.زمین یه مکمله.وقتی بقیه خوب باشن کمکت میکنه.ولی من با این درصدا زمینو ۱۰۰ هم میزدم دارو نمیوردم
ویرایش توسط aa79 : 06 شهریور 1398 در ساعت 05:57

چیزی ک من دیدم امسال اختصاصی زیر 50 یعنی بای بای 3 رشته![]()
تاثیر زمین برات بگم ک امسال خیلی از سالای پیش کمتر بود![]()
![]()
و هرسال بالای 70 زیستو میزدی برده بودی امسال بالای 80 یعنی بالای 80 واقعا پرتاب بود واسه رتبه!
امسال ریاضی تو درسای اختصاصی خیلی تعیین کننده بود کارنامه های عجیب غریب زیاد دیدم راستش ک واقعا از ریاضی خورده بود !(از جمله خودم)
شیمی نظام جدید از نظام قدیم اسونتر بود واسه همین درصد حتی 50 هم به درد نمیخورد![]()
شیمی حداقل امسال 60 بود !
تو عمومی ها هم ادبیات خیلی تعین کننده بود امسال و تا حدودی عربی
دینی امسال رو اکثرا بالا زدن (آسون بود) و خیلیم مهم نبود
زبان هم مثل هر سال احتمالا کلی 100 داشتیم
اگه واقعاااا هدفت داروعه زمینو حتمااا بخون واقعا یه سری جاها معجزه میکنه
والسلام!
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
ما دوباره سبز میشویم
بقول افشار کنکور ۹۷ سنجیده تر و فنی تر بود نسبت به ۹۸.چرا؟
چون ۴۰ درصد سوالات ساده
۴۰ درصد متوسط و ۲۰ درصد سخت
تفاوت بین رتبه های زیر هزارم با همون تعداد سوالای سخت و متوسطی که جواب میدن مشخص میشه
ولی امسال ۸۰ درصد ساده بودینی تا ۸۰ درصد زیست شدنی بود،۸۰ به بالا جهش زیادی ایجاد میکرد
امیدوارم سال بعد این مدلی نباشه
♡Be your Own HERO

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)