X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کارنامه کنکور 98 تجربی ،زمین حداقل 40 درصد!!!

سلام رفقا
      لطقف کنین اگه زمین رو بالای 40 زدین یا کارنامه ای تحت این عنوان دیدین
      یه شات از قسمت تراز و درصد و رتبه های زیر گروه ها و اون پایین رتبه کل و تراز کل بگذارین یا اگه نمیتونین عکس بزارین بنویسید
      .

you can't kill spirit even if you try too​

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      http://forum.konkur.in/attachments/8...807_085458.jpg
      بفرما
      این کارنامه رو یکی از بچه ها در تاپیک زیر گذاشته،
      http://forum.konkur.in/thread69015.html
      البته به نظرم کمی مشکوک هست.
      ویرایش توسط reza2018 : 05 شهریور 1398 در ساعت 23:38

3. Top | #3
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کمی نه و خیلی هم مشکوکه
      تراز زیر گروه 3 اصلا با بقیه همخونی نداره
      خداوند آن خویش خویش است

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یعنی چی الآن؟

از این به بعد زمین و هم باید شخم بزنیم؟
      نه این و دیگه نه
      !Saved by Grace, through Faith, in the gift of God

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      http://forum.konkur.in/attachments/8...807_085458.jpg
      بفرما
      این کارنامه رو یکی از بچه ها در تاپیک زیر گذاشته،
      http://forum.konkur.in/thread69015.html
      البته به نظرم کمی مشکوک هست.
      چجوری تو زیر گروه یک ۱۴۰۰۰ بعد رتبه نهایی ۳۰۰۰؟
      ♡Be your Own HERO

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parla11 نمایش پست ها
      یعنی چی الآن؟

از این به بعد زمین و هم باید شخم بزنیم؟
      نه این و دیگه نه
      اگر هدفت داروسازی هست خوندنش بد نیست،ولی اگر فقط پزشکی-دندون میخوای بجز شرایط خیلی خاص کمکی نمیکنه.
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mysterious نمایش پست ها

چجوری تو زیر گروه یک ۱۴۰۰۰ بعد رتبه نهایی ۳۰۰۰؟
      برای همین میگم مشکوک

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان
      زمین رتبه ی زیر گروه 2 ،مخصوصا زیرگروه3 رو خیلی پایین میاره
      هم چنین رو رتبه و تراز کل و رتبه ی کشوری تاثیر داره
      کسایی که هدفشون داروعه خیلی به دردشون میخوره و شانس قبولی رو تو دانشگاهای پردیسم بالا میبره
      پس اون کارنامه عادیه! ._.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      از این کارنامه میشه نتیجه گرفت کسی که داروسازی و رشته های شیمی رو دوست داره با زمینشناسی بالا میتونه بهش دست یابه حتی اگه دیگر درساش قوی نباشه ...
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط YasharUR نمایش پست ها

مرسی.منم اصلا نمیتونم اکارنامه ارتباط بگیرم با اینکه احساس میکنم درسته
      از یه طرف زیر گروه دو که برای دارو مهمه با زیر گروه یک حدودا 11 هزار تا تفاوت داره .از طرف دیگه بخاطر زیست و شیمی پایین به نسبت کنکور امسال زیر گروه یک مالیده
      یادمون نره زمین تو داروسازی یا همون زیرگروه یک تاثیر داره ولی همچنان ضریبش یکه و نباید انتظار معجزه ازش داشت .ولی بخاطر ضریب بالاش تو زیر گروه 3 و 4 شدیدا رتبه تو این دو تا و رتبه کل رو میاره پایین
      من هر چی بالا پایین کردم 11 هزارتا اختلاف بین زیر گروه یک و دو ندیدم کجا رو نگاه میکنی بزگوار!! داروسازی هم داخل زیر گروهه دوعه نه یک بعدم ایشون زمین نزدیک 90 زده (خیییلیها)با این حال بازم با درصدای نه چندان بد زیر گروه دو إش شده 10000!!!دیوانه اید زمین بخونید؟فقط اگه امیدی به بقیه درسا ندارین روش حساب باز کنین وگرنه بعد مدتی مطمعنا بیخیالش میشین

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان خوب هستید؟این کارنامه منه
      سال پیش هم با زمین رتبمو از طرف ۳۴ یا ۳۵ هزار به ۱۶ هزار کشوندم
      واقعیتش اینه که زمین تو زیر گروه ۳ و به تبعش رتبه کشوری و سهمیه کل به شدت موثره.ولی تو زیر گروه ۱ و ۲ نه.من الان تو زیر گروه ۲ شدم ۹۷۰۰ پس داروسازی هیچ جا نمیارم.پس اصلا بچه هایی که هدفشون پزشکیه گول ظاهرو نخورن.درسته که من به خاطر زمینی که زدم رتبه کشوریمم،از منطقه خیلیا که کارنامشون از من بهتر بوده بهتر شده ولی اصل کار که زیر گروه ۱ و ۲ هست رو کار خاصی نمیکنه.برای همینم هست که میگن برای کسایی که دنبال رتبه کشورین زمین خوبه و نفرات برتر زمینو میزنن.هر چند که تو رتبه های پایین ان قدر تاثیرش وحشتناک نیست
      من کسی دیدم که با درصدای کاملا بهتر رتبه منطقش شده ۱۰ هزار بعد من کشوریم شده ۶۸۸۵ !!!ولی خب اصل کار(زیر گروه ۱ و ۲) تغییر نخواهد کرد...
      ویرایش توسط aa79 : 06 شهریور 1398 در ساعت 05:38

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh18 نمایش پست ها

من هر چی بالا پایین کردم 11 هزارتا اختلاف بین زیر گروه یک و دو ندیدم کجا رو نگاه میکنی بزگوار!! داروسازی هم داخل زیر گروهه دوعه نه یک بعدم ایشون زمین نزدیک 90 زده (خیییلیها)با این حال بازم با درصدای نه چندان بد زیر گروه دو إش شده 10000!!!دیوانه اید زمین بخونید؟فقط اگه امیدی به بقیه درسا ندارین روش حساب باز کنین وگرنه بعد مدتی مطمعنا بیخیالش میشین
      فکر میکنم ۱۱ هزار تا اختلاف کشوری منظورشون بود.ببینید من درصدام به ظاهر متوسطه ولی مثلا زیستو نسبتاً خیلی پایین زدم نسبت به هدفی که دارم.منی که زیستای آخر قلمچیو هیچ کدوم ۳۰٪ هم نزدم.همون کسایی که بهتون گفتم با درصدای بهتر رتبه منطقشون از کشوریمم پایین تر شده،درسته تو زیر گروه ۱ از من بهتر بودن ولی باز تو زیر گروه ۲ من بهتر بودم.زمینو نباید خیلی خوند ولی تا یه حد خوندنش واقعا کمک میکنه.من بیشتر زمین رو برای سال ۹۷ خیلی خونده بودم که با دوره نکردن ۵۷/۴ زدم که همین باعث شد با رتبه ۴۴ هزار زیر گروه ۱ و ۳۳ هزار زیر گروه ۲،شدم ۱۶۷۷۷ منطقه چون زیر گروه ۳ شده بود ۷۷۰۰.امسال فقط مرور کردم چون پایم قوی بود خوب درصد اومد بالا و میتونست بالاترم بشه اگه آخراش خونده بودم.به نظرم کسیم که دارو تو ذهنشه تا یه حدی بخونه.زمین یه مکمله.وقتی بقیه خوب باشن کمکت میکنه.ولی من با این درصدا زمینو ۱۰۰ هم میزدم دارو نمیوردم
      ویرایش توسط aa79 : 06 شهریور 1398 در ساعت 05:57

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات

مرسی بابت توضیحات کاملت
      همونطور که گفتی زمین وقتی تاثیر میگذاره که شما زیر گروه یکت رو تا حدود زیادی اوکی کرده باشی..درصدات خوبه ولی کنکور امسال ساده ترین تو دهه 90 بوده و اگه درصد بعضی درسات میمود یکم بالاتر و تو رنج رقابت کلی اصلی که بین 20-30 هزار نفره قرار میگرفت رتبه ات زمین تا اسمون فرق داشت
      ادبیات و زبان دو تا تست بیشتر
      شیمی تا سر حد 50 و زیست 60
      و درصد ریاضی و فیزیک عوض میشد بی راه نگفتم اگه بگم رتبه زیر گروه دو شاید یک چهارم میشد.چون همونطور که میدونی ضریب ریاضی 3 اختصاصی (9 در کل) تو زیر گروه دوعه و فیزیک ضریبش دو هست
      اگه کارنامه دیگه ای از امسال با زمین بالا داری لطفا رو کن
      از اونجایی که جای دیگه شاید نشه گیرت انداخت و تاپیک مجدد زده نشه و کلا تحلیل درست حسابی نمیشه از زمین پیدا کرد لطف کن همینطور مثل بالا با حوصله به این سه تا سوال جواب بده
      1-ریاضی و فیزیک تغییر بودجه بندی و کمی تغییر سبک داشتن تو کنکور امسال .میشه در مورد زمین هم هر تغییری تو کنکور نظام قدیم نسبت به پارسال حالا چه تو سبک چه تو بودجه بندی دیدی بگو
      2-منبع زمین قدیم همون مهروماه جامع رو پیشنهاد میدی درسته؟برای نظام جدید چه منبعی هست ؟
      3-یه روش خوندن خاصی اگه هست بگو و جاهای سختی که میشه حذف کرد و سوالش سخته و .. یه چیز مثل هندسه تو ریاضی تجربی رو معرفی کن
      چیزی ک من دیدم امسال اختصاصی زیر 50 یعنی بای بای 3 رشته
      تاثیر زمین برات بگم ک امسال خیلی از سالای پیش کمتر بود

و هرسال بالای 70 زیستو میزدی برده بودی امسال بالای 80 یعنی بالای 80 واقعا پرتاب بود واسه رتبه !
      امسال ریاضی تو درسای اختصاصی خیلی تعیین کننده بود کارنامه های عجیب غریب زیاد دیدم راستش ک واقعا از ریاضی خورده بود !(از جمله خودم)
      شیمی نظام جدید از نظام قدیم اسونتر بود واسه همین درصد حتی 50 هم به درد نمیخورد
      شیمی حداقل امسال 60 بود !
      تو عمومی ها هم ادبیات خیلی تعین کننده بود امسال و تا حدودی عربی
      دینی امسال رو اکثرا بالا زدن (آسون بود) و خیلیم مهم نبود
      زبان هم مثل هر سال احتمالا کلی 100 داشتیم
      اگه واقعاااا هدفت داروعه زمینو حتمااا بخون واقعا یه سری جاها معجزه میکنه
      والسلام !
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تشکر از شما نیز بابت توضیحات کامل و گران قدری که دادی : - "
      کنکور اسون سمه برا کسی که خونده و خصوصا برای کسی که خودش رو جـــر داده و مفهومی و خود اموز با کتاب کمک درسی خونده و کلاس بیرون نرفته .حالا یا پول نداشته یا زورش اومده
      چون وقتی کنکور به این سیستم میشه دیگه بیشتر فقط پای نکته ها و راه در رو ها میاد وسط تا تو تایم محدود تست بیشتری درو کنی
      کنکور امسال راحت ترین کنکور بود تو این دهه .درصد زیست رتبه 1300 با درصد رتبه یک سال 94 یکی بوده .صرفا برا ریزش پشمــاتون .این راحتر هم برا هر دونظام بوده حالا جدید بیشتر و این حرفا که میگن قدیم خیلی خیلی سخت تر بوده کشکه .چقدر پشت قدیم دیدم که درصداشون و تو یه سال دو برابر و سه برابر کردن و این علاوه بر تلاش خودشون مطمعنا به راحتی کنکور برمیگرده
      ولی امان امان از اینکه سال دیگه بشه یه 94 دیگه (احتمالا) و شدیدا میخوام این اتفاق رخ بده .هم بازهم نون یه عده دبیر -تاجر کنکوری اتفاقا خیلی معروف تا یکی دو سال کمتر میشه همونطور که تو 95 و 96 دیدیم هم یه انتقامی هم از جدید ها نسبت به خوش خدمتی سنجش بهشون(در حد 7-10درصد) تو کنکورامسال میشه . چون شدیدا معتتقدم تلفات کنکور سخت تو جدید با کشش کتاباشون بسیار بیشتر از قدیمه
      بعد سال 94 دیگه همچون کنکوری برگزار نمیکنن و بعدش اینکه نهایتش عین 95سوال بدن ک خب خیلی عالیه
      ما دوباره سبز میشویم

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

کنکور اسون سمه برا کسی که خونده و خصوصا برای کسی که خودش رو جـــر داده و مفهومی و خود اموز با کتاب کمک درسی خونده و کلاس بیرون نرفته .حالا یا پول نداشته یا زورش اومده
      چون وقتی کنکور به این سیستم میشه دیگه بیشتر فقط پای نکته ها و راه در رو ها میاد وسط تا تو تایم محدود تست بیشتری درو کنی
      کنکور امسال راحت ترین کنکور بود تو این دهه .درصد زیست رتبه 1300 با درصد رتبه یک سال 94 یکی بوده .صرفا برا ریزش پشمــاتون .این راحتر هم برا هر دونظام بوده حالا جدید بیشتر و این حرفا که میگن قدیم خیلی خیلی سخت تر بوده کشکه .چقدر پشت قدیم دیدم که درصداشون و تو یه سال دو برابر و سه برابر کردن و این علاوه بر تلاش خودشون مطمعنا به راحتی کنکور برمیگرده
      ولی امان امان از اینکه سال دیگه بشه یه 94 دیگه (احتمالا) و شدیدا میخوام این اتفاق رخ بده .هم بازهم نون یه عده دبیر -تاجر کنکوری اتفاقا خیلی معروف تا یکی دو سال کمتر میشه همونطور که تو 95 و 96 دیدیم هم یه انتقامی هم از جدید ها نسبت به خوش خدمتی سنجش بهشون(در حد 7-10درصد) تو کنکورامسال میشه . چون شدیدا معتتقدم تلفات کنکور سخت تو جدید با کشش کتاباشون بسیار بیشتر از قدیمه
      بقول افشار کنکور ۹۷ سنجیده تر و فنی تر بود نسبت به ۹۸.چرا؟
      چون ۴۰ درصد سوالات ساده
      ۴۰ درصد متوسط و ۲۰ درصد سخت
      تفاوت بین رتبه های زیر هزارم با همون تعداد سوالای سخت و متوسطی که جواب میدن مشخص میشه
      ولی امسال ۸۰ درصد ساده بود ینی تا ۸۰ درصد زیست شدنی بود،۸۰ به بالا جهش زیادی ایجاد میکرد
      امیدوارم سال بعد این مدلی نباشه
      ♡Be your Own HERO

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات

فک نکنم 98 خیلی تفاوتی با 99 بکنه
      مگه اینکه معجزه بشه
      امیدوارم سخت شه کنکور برا نظام جدید فقط همین
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن