خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

میشه بهترین منابع کنکور تجربی و یه جا بگید ؟

من کنکوری قدیمی ام یادمه چند سال پیش ک کنکور میدادم جز ه های فاگوسیت و عمارلو واسه زیست خیلی توصیه میشد هنوزم هست؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.ببینید منابع خیلی سلیفه این و علاوه بر سلیقه ای بودن،برای هر کس یه چیزی کاربرد داره.ولی خب بخوام بهتون بگم:
      ادبیات
      تاریخ ادبیات:لقمه مهر و ماه.واقعا عالی و کامله
      اگه به خاطر سپردن تاریخ ادبیات براتون سخته میتونید کنارش تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه رو داشتخ باشید.البته این کتاب از سال ۸۶ یا ۸۹،تغییری نداشته و مطلب نداشته زیاد داره ولی برای کمک کردن تو به خاطر سپردن تاریخ ادبیات میتونه با تصاویرش کمک کننده باشه
      زبان فارسی و آرایه نشر الگو(اگه به درسنامه مفصل تر نیاز داشتید نشر دریافت)
      قرابت نشر الگو
      لغت لقمه مهر و ماه
      املا تستای الگو عالیه ولی فقط تست داره و برای آموزش نشر دریافت حرف نداره
      عربی:اگه به شدت به درسنامه روون نیاز دارید خیلی سبز.اگه میخواین تستای خوب ولی در کنارش درسنامه نسبتاً خوبم باشه عربی کامل.اگه سطحتون بالاست الگو یا مهر و گاه.من خودم از ترکیب قواعد مهر و ماه و ترجمه الگو استفاده کردم و خیلی راضی بودم و سال پیش عربی رو ۹۴/۷ و امسال ۸۹/۴ زدم و تو هر دو سال هم غلطام فقط تو چهار سوال اول درک به خاطر عجله بیش از حد بود
      دینی:سفیر خرد یا گاج.جفتش عالیه.کاملا سلیقه ایه انتخاب.
      زبان:واقعا فرق نمیکنه.اگه سطحتون بالاست خیلی سبز،مبتکران و شبقره همشون عالین.خیلی سبز از بقیه سخت تره.اگه خیلی بالا نیست سطحتون گاج نقره ای.ولی همشون عالین.
      زمین:مهر و ماه
      ریاضی:اگه درسنامه براتون مهمه،تخته سیاه یا خیلی سبز(خودم خ سبز میزنم ولی فکر کنم تخته بهتره).اگه هم که تست جون دار میخواین،iq حرف نداره
      زیست:الگو و iq عالین.اونایی رو هم که گفتید بیشتر برای کساییه که به درسنامه نیاز دارن که خودتون از تست زدن نکته در بیارید بهتره
      فیزیک:گاج،خ سبر،الگو همه عالین.اگه سطحتون بالاست که الگو حرف نداره
      شیمی:برای شیمی اگه تست قوی میخواین،iq حرف نداره.ولی خب اگه کتابای منسجم تر و نرمال تری میخواین،برای دوم،مبتکران و الگو عالین و برای سوم و پیش خیلی سبز

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن