وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
بچه ها من متاسفانه نمیتونم تابایان تابستون نمیتونم بایه روتموم کنم خیلیامیگن کسی که آخرتابستون بایه رونبنده موفق نمیشه درسته ؟اینطوری که من کلا نابودشدم.
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
او شنوا و داناست .
قلم چی برنامش جوریه که همیشه از مدرسه عقبه تا مشکلی پیش نیاد.. اگه بازم تداخل داره مشکل از مدرستونه
مهم قلم چیه.. مدرسه رو کلا بیخیال شو چون چیزی از مدرسه در نمیاد
او شنوا و داناست .
او شنوا و داناست .
LEFT
4/19/2021
من خودم تابستون همین مشکل رو با قلمچی داشتم
چون مدرسه ما از تیر شروع شد و قلمچی برنامه تابستونش فوق العاده فشرده بود به طوری که پشیمون شدم از ثبت نام آزمونای تابستون
رتبه ها جالبی هم نمیاوردم
توصیه ام اینه که تا مهر لازم نیست دوتا پایه تموم شه یا حداقل این که همه مباحث تموم شه
برنامه ای که قلمچی از مهر میده خیلی خوبه اما برنامه تابستونش فقط یه فشار روانی الکیه
من تابستون فقط یه سری مباحثی که بیشتر اشکال داشتم رو مطالعه کردم و نقاط ضعفم رو با توجه به این که اول تیر خیلی از بقیه بچه ها عقب بودم پوشش دادم
اما از مهر برنامه رو با جدیت دنبال کردم که خوشبختانه نتیجه داد
ویرایش توسط IdaM : 21 مرداد 1398 در ساعت 22:49
سلام
منم همین مشکلو داشتم تو باید اولویت بندی کنی بعدش در هر نیمسال تو یک پایه از دهم یا یازدمرو میخونی نه دوتاشو!
باید به پیش نیاز ها دقت کنی مثلا از کارهایی که میتونی انجام بدی اینه که درسها و تکالیف مدرسه رو بنویسی و برای قلم چی بحث رو مرور کنی یعنی مثلا از 5 پارت درس 4 پارت رو بذاری برای مدرسه یک پارت رو هم برای قلم چی
ببین من حالا نمیدونم معلماتون چطورن و اینا ولی در کل درس معلم رو باید انجام بدی و بفهمیش بعد قلم بخونی(البته من در مورد زیست حرف نمیزنم چون درباره اش اطلاع ندارم)
راستی یک توصیه حتما برای زوج کتاب نیمسال اول درس شیمی شیمی دهم رو انتخاب کن
تو این مدت تا شروع مدرسه به بزرگترین ضعف های پایت بیرداز (مثلا اگه مشکل داری مسائل استوکیومتری ،محلول ها،ثلاثی مجرد و مزید،ارایه ها و دستور،ریاضی دهم)
ویرایش توسط Asfn : 21 مرداد 1398 در ساعت 22:43
مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور
در اولین فرصت به سوالتون پاسخ داده خواهد شد.
من هم وقتی پیش دانشگاهی بودم دقیقا همین مسئله رو داشتم . متاسفانه من قلم چی شرکت کردم و باعث شد نه مدرسه رو بخونم و نه قلم چی رو . شرکت تو آزمون های قلم چی سال دوازدهم برای کسی خوبه که پایه دهم و یازدهم رو کامل بلده چون در این صورت نیاز به مرور داره نه یادگیری
پس اگر پایه ات ضعیفه پیشنهاد من اینه اصلا سمت قلم چی نری . روز هایی که مدرسه میری ، عصر ها کامل درس اون روز رو بخون بعد روز های آزاد که مدرسه نمیری درس های پایه رو بخون مثلا بگو مهر میخوام دینی و زبان خارجه ده و یازده رو بخونم ، آبان فلان کتاب و ...
باز هم تاکید میکنم که حتما عصر روزهایی که به مدرسه میری درس همون روز رو کامل بخون و تمرین حل کن که روز های آزاد بتونی به پایه ها برسی . این طوری هم مدرسه رو داری هم کنکور ولی اگر قلم چی بری بدتر گیج میشی و نه مدرسه رو درست می خونی و نه پایه رو . حتی اگر فرض کنیم خیلی پایه ضعیفی ، این روش باعث میشه که توی کنکور دوازدهم و پایه هایی که خوندی رو خوب بزنی و کلی جلو باشی
این نظر منه ، امیدوارم بتونی تصمیم درستی بگیری
ویرایش توسط melodii : 22 مرداد 1398 در ساعت 00:18
!Saved by Grace, through Faith, in the gift of God
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)