با سلام خدمت دوستان عزیز
از دوستان خواهشمندم تعداد ساعت مطالعه درس فیزیک در هفته بگن چقدره!!و آیا نتیجه گرفتند از این تعداد ساعت؟
ممنون از شما
با سلام خدمت دوستان عزیز
از دوستان خواهشمندم تعداد ساعت مطالعه درس فیزیک در هفته بگن چقدره!!و آیا نتیجه گرفتند از این تعداد ساعت؟
ممنون از شما
mohsen k چه خبره 20 ساعت؟!!!!!!!!!!من زیستو اینقد زیاد نمیخونم چه برسه فیزیک!!! 10 ساعت کافیه بابااا..
![]()
آخه راستش الان دارم dvd هاي پيش دانشگاهي مسعودي رو هم ميبينم و ياد ميگيرم براي همين با احتساب اونا 20 ساعت ميشه. البته dvd ها كه تموم شن منم هفته اي كمتر از 10 ساعت اختصاص ميدم فقط هم تست. زيست رو كه بالاي 30 ساعت ميخونم من.
ربطی به ساعت مطالعه نداره - همه چیز باید اصولی پیش بره
فیزیک باید خوب و مفهومی خونده بشه تا چیزی رو نفهمیدی ازش نگذر به ساعت هم توجه نکن
هر بار که کتاب رو باز میکنی با خودت بگو تا فلان جا امروز مسلط میشم -همینو بس - اگه چیزی متوجه نمیشی منبع رو عوض کن با کتابی بخون راحت مطالبو میگیری
کسایی که ساعت مطالعه و مسائل فرعی رو بیخودی گنده میکنن یه چیزی پشتش هست - شک نکن
مزخرف ترین کار تو سال کنکور برنامه ریزی بر حسب زمانه!!
..
..
..
من حدود 14 تا 15 ساعت
تقریبا قبول دارم ولی یه چیزی که هست اینه که دیگه این موضوع کلیشه شده و خیلی ها تو کنکور شرطی میشن (بابت ساعت مطالعه)
من میگم تخته سیاه و اندیشه فائق و .... هم بخر
چه خبره بابا...
سعی کن خودتو تو گتابا گم نکنی.
سعی کن اگه میتونی یه جزوه خوب گیر بیار (البته خوبا ) یا کلاس .... ولی سعی نکن این همه رو بخری ... وقت نمیکنی
ناامید میشی
درس کم میخونی
ترازت کم میشه
یه ماه درسو تعطیل کنی
بعدش هم روزی3 ساعت
یه رتبه 5 رقمی
(این سیکل عین واقعیته)
تجربه رو تجربه نکن
جدی بگیر .
اینکه بذاری واسه بعد عید کار رو خراب میکنی
حیف تو نیست؟؟
ببین کم نیست ولی زیاد هم نیست. سعی کن تو برنامه هفتگیت کم کم این کار رو انجام بدی.
توصیه میکنم فیزیک رو جز درسهای ثابت روزانتون قرار بدید.خیلی راحت میشه 50 درصدو زد اگه کار کنید.به نظرم بهترین درسی هس ک تو دروس تخصصی میشه راحت رتبه رو برد بالا
خلاف قوانین
ویرایش شده.
من تجربی ام برا فیزیک دارم کلاس میرم که هفته ای دو جلسه 7 ساعت میشه حدودا
خودم هم تو خونه هفته ای 4 ساعت می خونم که کمه و باید ببرم بالاتر ساعت مطالعه ام رو تا حدود 7 ساعت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)