سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حالتون خوب باشه
مدتی هست واسه کنکور تجربی 99 نظام قدیم شروع کردم . تا به الان زیست دوم رو کامل با تست و مرور خوندم و 2 فصل ابتدایی شیمی دوم رو هم خوندم . ( چیز دیگه ای نخوندم )
با توجه به اینکه قصد دارم از مهرماه آزمونای قلمچی رو شرکت کنم میخواستم نظر شما رو درمورد برنامه خودم بدونم ؛
زیست : دوم رو که خوندم . سوم رو هم تو این 1.5 ماه باقی مونده تموم کنم ( با تست )
شیمی : دوم بصورت کامل + فصل 1 و 2 شیمی سوم ( فصل 3 شیمی سوم رو فک نکنم فرصت کنم )
فیزیک : اول اینو بگم فیزیکم شوته به همین علت تصمیم دارم فیزیک رو با جزوات کامران پیش ببرم . با توجه به اینکه قلمچی از مهرماه فیزیک پایه ش احتمال سال اول و دوم باشه ، بنظرتون بهتر نیست تو مدت باقی مونده فیزیک سوم رو کامل و فصل حرکت شناسی رو تموم کنم ؟ درواقع برنامه روی کاغذ خودم همینه ولی نمیدونم چقدر به مرحله عمل نزدیکه
ریاضی : ریاضیمم تعریفی نداره اما تو این مدت باقی مونده فصل ها رو به ترتیب میخونم حالا هرچقدر که شد .
ادبیات : تو تابستون قصد دارم قرابت و آرایه و زبان فارسی رو کار کنم . قرابت و آرایه رو که حتما باید کار کنم ، حالا بنظرتون زبان فارسی رو بخونمش یا اینم دایورت کنم به مهرماه و همراه با ازمون ؟
دینی : تو تابستون برنامه ای براش ندارم
عربی : من عربی رو از ناصح زاده میبینم . بنظرتون تموم کردن عربی 1 + ترجمه بصورت کامل + 4-5 تا درس ابتدایی عربی دوم کفایت میکنه ؟
*زبان انگلیسی رو ننوشتم چون برنامه مشخصی براش دارم
ببخشید طولانی شد دوستان .
پیشاپیش ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون...