خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منابع تستی سوم تجربی

سلام برای سوم تجربی کتاب میخواستم هم اموزشی باشه هم تستی اینا خوبه؟؟؟ البته هنو نگرفتم میخوام برم سفارش بدم نظر بدید پلیزززز اهان میخوام برا امتحان نهایی خوب باشه کنکوریشو تابستون میخوام بزنم فعلن امتحان نهایی رو فول بدم

زیست: خیلی سبز
      شیمی:مبتکران
      ریاضی:گلواژه
      فیزیک: گاج سفید
      عربی و دین و زندگی و ادبیات: گلواژه {تعریفشو شنیدم ک بیشتر سوالای امتحان نهاییو داره}

2. Top | #2

نمایش مشخصات
      برای نهایی حتما جزوه های بنی هاشم بگیر
      ا
      سهم من از دنیا نداشتن است تنها قدم زدن در پیاده روهای پاییز و فکرکردن به کسی که هیچوقت نبود........

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط H.a.D.i.S نمایش پست ها
      سلام برای سوم تجربی کتاب میخواستم هم اموزشی باشه هم تستی اینا خوبه؟؟؟ البته هنو نگرفتم میخوام برم سفارش بدم نظر بدید پلیزززز اهان میخوام برا امتحان نهایی خوب باشه کنکوریشو تابستون میخوام بزنم فعلن امتحان نهایی رو فول بدم

عربی و دین و زندگی و ادبیات: گلواژه {تعریفشو شنیدم ک بیشتر سوالای امتحان نهاییو داره}
      ببین به جرات میگم با خوندن کتاب درسی میتونی نهایی رو عالی بگیری
      این توصیه رو جدی بگیر
      میتونی برا کنکور از الآن شروع کنی (البته از گلواژه فاکتور بگیر)
      ولی برای نهایی کتاب درسی کافیه (مگر اینکه تو فهم مشکل داشته باشی که باید کتاب آموزشی بگیری نه تستی)

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      برا نهایی که کتاب نمیخواد ........کتاب درسی را خوب میخونی و حتمن حتمن جزوه های نهایی مث بنی هاشم یا بقیه موسسات را بگیر و بخون ......سوالات نهایی خیلی خیلی تکرار میشن.....

واسه کتابا هم همین الان بهترین منابع را بگیر و بخون .....خود به خود مشکل نهایی حل میشه.....

اینا بهترین منابع سومن (البته واسه کنکور)
      زیست:گربه(خیلی سبز زیست سال 3 خوب نیست)

ریاضی :تا پارسال خیلی سبز ولی الان میکرو گاجم اومده......من ندیدمش ولی فک کنم خوب باشه

فیزیک:الگو یا خیلی سبز (من الگو خوندم و به نظرم از خیلی سبز بهتره)
      مشاوره و برنامه ريزي كنكور
      راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

زیست : کتاب درسی فقط
      شیمی : کتاب + دوسالانه
      فیزیک : کتاب + دوسالانه
      ریاضی نمیدونم کتابو بخون ببین چجوریه
      ادبیات بهترین منبع برا تو گاج سبز
      دینی کتاب درسی
      عربی هم نمیدونم به نظرم گاج سبز برات خوب باشه
      زبان هم همون کتاب درسیو بخون

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

اگه واسه امتحان نهایی میخوای که فقط کتاب درسی بخون البته گلواژه هم بد نیست واسه نهایی
      ولی واسه کنکور
      زیست: خیلی سبز سوم زیاد خوب نیست 8000تست گاج بد نیست البته کتابای دیگم هست
      شیمی: خیلی سبز یا مبتکران
      فیزیک:الگو یا خیلی سبز فک کنم خیلی سبز بهتر باشه
      ریاضی: خیلی سبز

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میسی از همتون من بیشتر دردم عربیو دین و زندگیو ادبیاته واقعن نمیدونم کدوم کتابو بگیرم گاج سبز میگن مطلب اضافه زیاد داره

نمیشه برا این سه تا تستیو اموزشی باشه کتابش فرصت خوندن دوتا کتابو ندارم راستی زیست خیلی سبز خوب نیس واقعن؟؟ پس چی بگیرم؟؟؟ 8000 تست گاج؟؟؟

میشه ی توضیحم درباره ی جزوه های بنی هاشم بدید؟؟؟
      ویرایش توسط H.a.D.i.S : 06 مهر 1392 در ساعت 21:35

8. Top | #8

نمایش مشخصات
      جزوه های بنی هاشم سوالات پر تکرار امتحانات نهایی سالهای گذشته اس
      ارزون هم هست فکرکنم 2000تومنه شاید بیشتریا کمتر

جواب های سوالاروهم داره
      خیلی خوبه حتما بگیر
      برای هر درس باید ی دونه بگیری, جداست
      من که واس نهایی فقط بنی هاشم خوندم
      سهم من از دنیا نداشتن است تنها قدم زدن در پیاده روهای پاییز و فکرکردن به کسی که هیچوقت نبود........

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      میسی از همتون من بیشتر دردم عربیو دین و زندگیو ادبیاته واقعن نمیدونم کدوم کتابو بگیرم گاج سبز میگن مطلب اضافه زیاد داره

نمیشه برا این سه تا تستیو اموزشی باشه کتابش فرصت خوندن دوتا کتابو ندارم راستی زیست خیلی سبز خوب نیس واقعن؟؟ پس چی بگیرم؟؟؟ 8000 تست گاج؟؟؟

فرصت نداری؟؟؟؟؟؟؟مثه اینکه هنو سومی ها؟؟؟؟پس تکلیف ما کنکوری ها چی میشه؟؟؟؟بخون......هر چی امسال بیشتر کار کنی پیش راحت تری.......خیلی به نهایی فک نکن فعلن واسه یاد گیری بخون واسه نهایی بعد عید هم وخ داری.........به اینم فک نکن که نهایی داری و در سطح نهایی بخونی!!!مث سالای قبل خوب و باکیفیت بالا بخون.....وگر نه نهایی سوالاش خیلی سادس

زیست سوم کلن منبع خوب واسش نیست ولی تو همین منابع بد گربه از بقیه بهتره.....

واسه ادبیات اه معلم خوب نداری گاج سبز را بخون وگرنه نیاز نداری همشو بخونی .......

دینی فعلن کتاب درسی .....دیگه اگه خیلی وخ زیاد داشتی گاج نقره ای

عربی هم :گاج سبز واسه شروع .......راه افتادی واسه کار تستی گاج نقره ای ......البته درباره عربی از @
      mk.meydani
      بپرس عربیش خوبه

موفق تر از همیشه باشی

مشاوره و برنامه ريزي كنكور
      راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري

10. Top | #10

نمایش مشخصات
      کتابایی که دوستان گفتن همشون عالین
      جزوه بنی هاشم خیلی مهمه
      مطمئن باش اگه چند سری سوال بنی هاشم حل کنی راه می افتی نمراتت هم خوب میشه
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بقیه دوستان هم گفتن که جزوه ی سوالای نهایی حالا هر انتشارات و جایی که باشه خیلی کمک میکنه
      واسه زیست سوم هم به نظر من8000تست گاج بخر(خیلی سبز تستای سومش چنگی به دل نمیزنه البته بجز این 3فصل اولش که واقعن خوب شده هم درسنامه داره هم تستاش رو تین شده ولی من توش چند تا اشتباه علمی و تایپی هم پیدا کردم)
      البته اواخر پاییز الگو هم کتاب سومش رو چاپ میکنه ولی اگر عجله داری همون8000تست گاج رو بخر

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      منم نظرم رو بگم :
      زیست:اول کتاب (زیست اصلا حفظی نیست باید در حال خواندن بتونی با دانسته های خودت ارتباط برقرار کنی که اینم یاد دادنی نیست باید خودت درکش کنی!) بعد گربه و 8000 تست گاج (که قیمتش نجومی میشه)حدود 37000 تومان!البته تو زیست باید چند منبع بخونی تا با انواع سوالات آشنا بشی ولی تک تک بخون!

شیمی :من که جزوه دارم اصلا کتابی نگرفتم و نمی گیرم!

فیزیک:اونم یک جزوه خیلی خوب دارم و بعدش از روی فیزیک پایه گاج طوسی تست میزنم .

ریاضی:بازم یک جزوه خوب دارم بعدش از روی خیلی سبز و مبتکران تست میزنم.

زمین شناسی:با پرس و جویی کرده بودم باید بین چکیده تخته سیاه و خیلی سبز یکی رو انتخاب کنی بعد با همون پیش بری.

عربی:خوده کتاب ،اگه تو مفهوم مشکل داری اول از معلم سوال می کنید اگر نشد کتاب آموزشی(گاج سبز یا نشر اگو)

ادبیات و دینی :دوستان خودم هنوز موندم چی بگیرم لطفا با نقل قول راهنمایی کنید.

زبان فارسی:که حدود 8 تست میاد کتابی نمیگیرم چون جزوه کاملی خواهم داشت.

زبان انگلیسی:اینم باید اول کتاب بخونی بیشتر روی لغت بعد گرامر چون گرامر چند تا بیشتر نمیاد.

دوستان در مورد ادبیات و دینی تجربیاتشون رو بگن تا دوستان و من استفاده کنیم لطفا فقط با نقل قول تا کاربر مربوطه متوجه شود امیدوارم شما رو از سردرگمی در آورده باشم و من ا.. توفیق

موفق باشید

رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!

آسانترین کار
      درس خوندن است

من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه

ویرایش توسط ALONE MAN : 07 مهر 1392 در ساعت 00:09 دلیل: اشتباه تایپی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فعلا تو تشریحی کار کن بعدا تستی کار میکنی
      زیست اگه خواستی تستی کار کنی 8000 خوبه

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات

برای امتحان نهایی خوندن کتاب درسی فوق العاده ضروری و اجباریه همچنین حل کردن نمونه سوالات امتحانی سال های گذشته که انتشارت مختلفی مثل بنی هاشمی و منتشران و قلمچی و... اونا رو چاپ میکنن__ولی اگه دوس داشتید این لیست رو هم مد نظر بگیرید مسلما برای تشریحی خوندن میتونه کمکتون کنه!!!

ادبیات=آموزش ادبیات 3 الگو یا مدرسه کنکور ادبیات 3 کلک معلم ساجدی
      عربی=آموزش عربی3 خیلی سبز
      دین و زندگی=آموزش دین و زندگی تخته سیاه((فقط 96 صفحه))
      زبان=زبان جامع سوم دبیرستان انتشارت خط سفید
      ریاضی=آموزش ریاضی 3 تخته سیاه
      فیزیک=درسنامه های خیلی سبز برا نهایی خوبه+آموزش فیزیک3 تخته سیاه
      شیمی=درسنامه شیمی خیلی سبز و مبتکران خیلی خیلی خوبه +آموزش شیمی 3 تخته سیاه
      زیست=کتاب کتاب کتاب بازم کتاب+درسنامه نموداری مهروماه
      زمین=زمین جامع مهروماه ابر تشریحیه ولی چکیده زمین تخته سیاه میتونه به هدفت برسونت
      ​موفق باشی

فعلن ...!!!

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      8000 تست گاج برا زیست اموزشم داره؟؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن