سلام بنده یک کنکوری ۹۸ نظام جدید بودم که دیروز بد ترین روز زندگیش بود.بعد یک سال تلاش با رتبه۷۰۰۰ منطقه۲مواجه شدم که شوکه ام کرد.از دوستانی که پشت کنکور موندن و موفق شدن و نشدن عاجزانه خواهش میکنم بگن که چه اتفاقایی قراره بیوفته و چرا سال دوم موفق شدن یا نشدن.و از خودم بگم که از تابستون سال قبل شروع کردم و کتابخونه میرفتم و میانگین ۷ ساعت مطالعه داشتم.و همینطور تا مدرسه. مدرسه به کل وقتمو میگرفت و انرژیم رو هدر میداد.عید هم با تمام توان خوندم و اردو هم شرکت کردم(مدرسه خالی)بعد عید هم تا شب کنکور ساعت مطالعه ام ۹ تا ۱۱ بوده.خودمم شوکه شدم چرا اینجوری شد.ولی جالب اینجاست که تقریبا تمام تلاشمو کردم(اگرچه در راه های خیلی حاشیه ای)ولی نتیجه نگرفتم.از طرفی هم کتابای درست حسابی هم توبازار نبود که استفاده کنم هر ۶ سال رو هم تو مدرسه سمپاد بودم که ارزش خاصی هم نداشت.از دوستانی که میتونن بهم کمک کنن تا سال بعد این موقع بهترین روز خودمو رقم بزنم نظرات و پیشنهاداتشونو دریغ نکنن
از نظر درسی هم ازمونای کانون میرفتم میانگین تراز ۶۵۰۰ دو سه آزمون بعد عید خیلی خوب خوندم و ۷۰۰۰ آوردم و میدونم که تواناییشو دارم.نقاط قوت خوبی هم دارم مثل دینی و زبان.یکی از دلایلی هم که میخام یه سال دیگه بمونم اینه که کتابای خوب تازه امسال میان و سال پیش کتاب خوب شیمی و زیست برای دوازدهم در نیومده بود.روش هام هم زیاد اصولی نبود. تحلیل آزمون هم ناقص بود. و اینکه حرف و فشار هیشکی برام مهم نیست و کاری که خودم میخام رو میکنم.چیکار کنم سال بعد سه رقمی بیارم؟در کنار تلاش زیاد و درست
درصدا:ادبیات ۵۲ عربی ۵۷ دینی ۸۵ زبان ۷۰ زمین ۱۲ ریاضی ۴۰ زیست ۷۰ فیزیک ۶۵ شیمی ۵۷
کسی در مورد نظام جدید و منابعش سوال داشت در خدمتم(به رتبم نگا نکنید بابا سال بعد یه ممیز میخوره)