گاج
الگو
معجزه فیزیک خیلی سبز
حتما گاج!
چون واقعا یه بخش هایی داره {کمی خلاقیت} که توی پایه هم هستش واقعا ادم کیف میکنه این نکته ها رو داشته باشه. بدون هیچ ضربو تقسیمی جوابو پیدا میکنی!
من میگم گاج
بستگی به خودت داره!
یکی با گاج 10 هم نمیزنه! یکی 100 هم میزه! اینا روی کتاباشون این جوری مینوسن که فردا یکی شاکی نشه! همون شکسته نفسی میکنن.
اره.
من که تا الان فقط 1 جلسه تو مدرسه فیزیک داشتیم اونم 3شنبه بود اومدم بخش اول همون صفحه اولشو خوندم تست هاشو هم کار کردم . به راحتی هم برای امتحانات مدرسه خوبه هم کنکور.
من که راضی ام. فقط باید پشتکار توکل امید داشته باشی تا موفق بشی. یاعلی....
به نظرتون درسنامه گاج پایه یه کم گنگ نیست؟ مثلا یه فرمول رو کامل معرفی نمیکنه و تو مقدمش نوشته که این خلاصه نکاتا که تو پاسخنامه هست مکمل جزوه دبیره .. یعنی اول جزوه دبیر بعد خلاصه نکات و بعد تست
Genius has side effects
ببین برو جزوه بهترین معلم فیزیک شهرتونو تهیه کن بعدش نکات گاج بخون بعد تستاشو.این روش رو من جواب داده...راستی مگه با معلم تو کلاس جزوه نویسی نمیکنی؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
ویرایشای جدید فقط یه سری تست تالیفی و کنکور بهشون اضافه شده با یه سری تغییرات ظاهری وگرنه فیزیک تغییر نکرده که بخوان تغییرات اساسی توش بدن؛ نه همین خوبه
برای دوم الگو کتاب خوبی داره، سومش هم رو به چاپه!
راستشو بخوای من رمزیه رو ندیدم ولی کلا خودم برای فیزیک آموزش و تست خیلی سبز و الگو و برای فقط تست گاج رو به همه پیشنهاد میکنم؛ بازم سلیقه اییه، این 3تا انتشارات کتابای فیزیک خوبی دارن، شما باید بری هر 3تاشونو نگاه کنی و ببینی که با کدوم بهتر ارتباط برقرار میکنی و باهاش راحت تری
ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی خوب....
روزی 5 تست واسه فیزیک کافیه البته به جز روزایی که فیزیک داریم
ببینید نمیشه یه نسخه کلی واسه همه داد، شخص با شخص فرق میکنه، مبحث با مبحث فرق میکنه، سوالم با سوال فرق میکنه، کلا فرق میکنه
یا اینکه یه نفر باید بطور کامل شما رو زیر نظر داشته باشه و یه نسخه مخصوص خودتون بهتون بده یا اینکه خیلی راحت خودتون بصورت تجربی به این نتیجه برسید که برای هر مبحث چندتا تست باید بزنید
در ضمن اگر قراره یه تعداد معینی تست بزنید باید این تست ها تمامی بخش های یه فصل رو پوشش بده و ایده ها و روش های مختلفی توش بکار بره و سطح خوبی داشته باشه
مثلا اگر یه کتاب برای یه فصل 300تا تست داره و شما نمیخواین همشو بزنید باید شروع کنید مثلا ضرایب 3یا4 رو بزنید که به تمام بخش های اون فصل برسید
سلام به دوستان میخواستم بدونم تا حالا کسی چکیده فیزیک تخته سیاه رو استفاده کرده؟چطوره؟
اگر میدونید خواهشا سریع جواب دهید با کمال تشکر
سلام دوستان بهترین کتاب فیزیک پایه(1و2و3) چیه؟!؟که هم درسنامه های خوبی داشته باشه و هم تستهای باحال!
ویرایش توسط M o h a m m a d : 02 بهمن 1392 در ساعت 21:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)