خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال درباره ی رشته داروسازی تعهدی

سلام دوستان... من تحقیق کردم درباره ی این رشته اما بازم کاملا متوجه نشدم...تعهدی یعنی تو طول زمان تعهدت استخدام دولت هستی و دولت ی مکان واسه کارت فراهم میکنه و بهت حقوق میده؟ یا اینکه یعنی یعنی صرفا تو محدوده ی تعیین شده باید کار کنی و وظیفه پیدا کردن شغل یا مثلا احداث داروخانه با خودمونه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درود
      پیرو صحبت دوستمون، تعهدی کسی خبر داره تا چه رتبه ای بر میداه مناطق مختلف بگین

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      up

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمونه کارنامه های قبولی سایت گزینه
      دو که نوشته مثلا داروسازی روزانه ،
      شامل تعهدی هم میشه؟
      مثلا وقتی بزنی رتبه ۱۵۰۰ بهت داروسازی های روزانه
      رو نشون بده ممکنه این کارنامه روزانه
      مربوط به تعهدی باشه؟ چون ننوشته
      تعهدیه یا نه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash9 نمایش پست ها
      نمونه کارنامه های قبولی سایت گزینه
      دو که نوشته مثلا داروسازی روزانه ،
      شامل تعهدی هم میشه؟
      مثلا وقتی بزنی رتبه ۱۵۰۰ بهت داروسازی های روزانه
      رو نشون بده ممکنه این کارنامه روزانه
      مربوط به تعهدی باشه؟ چون ننوشته
      تعهدیه یا نه
      گزینه دو نمیدونم ولی قلمچی میزنه

6. Top | #6
      کاربر فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdidb نمایش پست ها
      سلام دوستان... من تحقیق کردم درباره ی این رشته اما بازم کاملا متوجه نشدم...تعهدی یعنی تو طول زمان تعهدت استخدام دولت هستی و دولت ی مکان واسه کارت فراهم میکنه و بهت حقوق میده؟ یا اینکه یعنی یعنی صرفا تو محدوده ی تعیین شده باید کار کنی و وظیفه پیدا کردن شغل یا مثلا احداث داروخانه با خودمونه؟
      سلام
      همون اولیه که گفتی . سه برابر مدت تحصیل باید تو جایی که تعیین میکنن کار کنی و اجازه کار در غیر جایی که برات تعیین شده نداری . برای رشته داروسازی فکر کنم داروخانه های بیمارستان در مناطق محروم باشه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اینا چون خرج تحصیلتو میدن بورس میشی ولی سه برابر طول تحصیل باید واسشون کارکنی درامدتم درحد کارمنده منتها هیچکس نمیدونه میتونی کار کنی یا نه چون مدرک بهت نمیدن ولی فکرکنم توهمون شهر بتونی کارکنی.
      ?

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در مورد رشته های تعهدی تنها چیزی که احتمال زیاد داره اجرایی شدنشه. ولی چند و چون اجرایی شدنش معلوم نیس.
      توصیه نمیشه در کل. مگر اینکه شرایطی که تچ دفتروه گفته و یه سری درد سرهای دیگه شو به جون بخری...

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      در مورد رشته های تعهدی تنها چیزی که احتمال زیاد داره اجرایی شدنشه. ولی چند و چون اجرایی شدنش معلوم نیس.
      توصیه نمیشه در کل. مگر اینکه شرایطی که تچ دفتروه گفته و یه سری درد سرهای دیگه شو به جون بخری...
      من درامد فقط واسم مهمه . ب نظرت فیزیو بهتره یا دارو تعهدی؟

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هر کدوم معایب و مزایای خودشونو دارن.
      فیزیو دوره تحصیل کوتاه تری داره. کارش راحته. ازادی. ولی درامدش کمتره.
      دارو تعهدی قوانینش مشخص نیس. مشخص نیس شرایطت چجوری قراره باشه. بعد ازدواج معلوم نیس خودت و خانومت یه جا باشی یا نه. واسه دخترا هم یه سری مشکلات هست. در عوض اسم دکترداذی. شان اجتماعی بالاتری داری ( اینا گاها مهم تر از درامده مثلا شانسای بهتری واسه ازدواج داری و اینا) بعدشم تا ابد که قرار نیس که تعهدی باشی امتیاز جمع میکنی میتونی تو شهر داروخونه میزنی و پولتو در میاری. ولی بازم قوانین مشخص نیس میتونن اذیت کن بگن مثلا بر اساس جمعیت و فاصله از داروخونه مجاور و ... ممکنه واسه تعهد نذارن از کشور خارج شی یا تسهیلات ندن ( اینا بحثشون هستا ولی تایید نشدن)
      در کل بین این دو من دارو تعهدیو انتخاب میکنم
      منظورمم از توصیه نکردنش اینه که پردیس و ازاد بهتره.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به نظرم فیزیوتراپی بهتره چون تعهد تا اخر عمرت متعهدی بازم تحقیق کن و بپرس

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فیزیو از دکتر عمومی بیشتر درامد داره اگه سرمایه در حد یک ملیارد داری دارو بهتره ولی اگه نداری قطعا فیزیو که طرحم نداره
      یک رشته شیک و کم دردسر
      البته این نظر منه ممکنه اشتباه باشه ببین خودت چی میخوای اینجا دنبال حرف بقیه نباش
      ویرایش توسط Baloot : 01 مرداد 1398 در ساعت 17:23

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Long Shadow نمایش پست ها
      فیزیو از دکتر عمومی بیشتر درامد داره اگه سرمایه در حد یک ملیارد داری دارو بهتره ولی اگه نداری قطعا فیزیو که طرحم نداره
      یک رشته شیک و کم دردسر
      البته این نظر منه ممکنه اشتباه باشه ببین خودت چی میخوای اینجا دنبال حرف بقیه نباش
      سلام دوست عزیز فیزیو بین 2.5 تا 8 تومن در امد داره که اگه بتونن جداگونه مطب بزنن و واس خودشون باشه و حتی گسترش بدن قطعا در امدش بیشتر هم هست اما میانگین بچه های فیزیو تراپی که من شنیدم ( فیزیو تهران ) میانگین 4-5 تومن درامد دارن که خوب پسرا درامدشون بیشتره بعضا چون ساعت کاری بیشتری هستن و... ولی باز هم میانگین دارو و پزشکی و دندون از فیزیو بهتره ، دارو میانگین تو کلان شهرا 9-10 تومن درامد دارن ، عمومی هم حداقل 7-8 تومن در میارن که تو نقاط محروم به عدد 15 تومن هم میرسه

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parsa01 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز فیزیو بین 2.5 تا 8 تومن در امد داره که اگه بتونن جداگونه مطب بزنن و واس خودشون باشه و حتی گسترش بدن قطعا در امدش بیشتر هم هست اما میانگین بچه های فیزیو تراپی که من شنیدم ( فیزیو تهران ) میانگین 4-5 تومن درامد دارن که خوب پسرا درامدشون بیشتره بعضا چون ساعت کاری بیشتری هستن و... ولی باز هم میانگین دارو و پزشکی و دندون از فیزیو بهتره ، دارو میانگین تو کلان شهرا 9-10 تومن درامد دارن ، عمومی هم حداقل 7-8 تومن در میارن که تو نقاط محروم به عدد 15 تومن هم میرسه
      این مال زمانیه که برای خودشون کار نکنن
      شما داروسازی قبول شو 1 ملیارد سرمایه گذاری بکن تو شهر های زیر 500 هزار نفر اگر ماهی کمتر از 30 تومن داشتی هر چی دوست داری بگو
      این رشته ها در امشدون واضح نیست و سقف و کف نداره بستگی به زرنگی فرد داره چون اصلا یک سری زشته فنی هستن تو تجربی ....

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Long Shadow نمایش پست ها
      این مال زمانیه که برای خودشون کار نکنن
      شما داروسازی قبول شو 1 ملیارد سرمایه گذاری بکن تو شهر های زیر 500 هزار نفر اگر ماهی کمتر از 30 تومن داشتی هر چی دوست داری بگو
      این رشته ها در امشدون واضح نیست و سقف و کف نداره بستگی به زرنگی فرد داره چون اصلا یک سری زشته فنی هستن تو تجربی ....
      بله درسته ولی این موارد خاص هست چون داروخونه زدن خیلی سخته و چندین سال باید امتیاز جمع کنی و پول خوبی هم میخواد ، پزشک عمومی ، فیزیو تراپ ، شنوایی شناس ، بینایی سنج و کارشناس تغذیه هم میتونن با زدن مطب و ... ماهی 40-50 بعضی جاها در بیارن ، اما حالت معمولی و نرمال فیزیوتراپ ها میانگینشون از سه رشته اصلی کمتره ، موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن