خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

تو تکمیل کردن لیست کتاب ها کمکم کنید

من سال گذشته که دوباره کنکور دادم چون هیچ کتابی نداشتم همه ی کتاب ها را از نو گرفتم یعنی هر چی دارم چاپ سال پیش هست
      حالا می خوام برای تکمیل کردن کتاب هام دوباره برم بانک کتاب فردا می خوام با کمک شما لیستم رو کامل کنم
      برای ادبیات
      کتاب تست جامع می خوام
      خیلی سبز خوبه ؟؟
      برای عربی
      کتاب تست میخوام
      گاج طوسی بگیرم یا پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
      برای ریاضی
      آموزش دارم
      یه کتاب تست خوب میخوام که از سطح اسون شروع کرده باشه تا برسه به سطح قوی
      برای زیست
      تانک تست تخته سیاه دارم
      یه کتاب تست تکمیلی هم میخوام نظرم به خیلی سبزه ؟ یا نیازی نیست و همون تانک تست خوبه یه دونه هم پیشگامان بگیرم کنارش
      برای فیزیک
      یه کتابی می خوام که از سطح خیلی اسون اموزش بده خودم رمزینه دارم اموزشش رو اما یکم سطحش بالا برام تعریف فار رو شنیدم اما پایه نداره پایه چی بگیرم ؟
      برای شیمی
      کتاب تست برای پایه ؟

راستی الان برم کتاب بگیرم با توجه به این که بعضی کتاب های پایه تغییر کرده امسال و خب جزء منابع کنکور ما نیست این تغییرات قابل استفاده هست برای کنکور 93؟
      بببخشید که طولانی شد ولی یه راهنمایی توپ بکنین فردا میخوام برم انقلاب

2. Top | #2
      v73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      خسته نباشید
      کتابهای پیشنهادی من:
      شیمی:تخته سیاه که هم آموزشیه و هم تست زنی
      و کتاب آبی قلم چی برای تست زنی
      فیزیک:کتاب آبی قلم چی:باید اونقدر کار کنی که ریتم سوالات دستت بیاد
      زیست:خیلی سبز و برای ژنتیک تخته سیاه
      ریاضی:آبی قلم چی...این درس هم مثل فیزیکه
      عربی: آبی قلم چی برای تست و انتشارات مشترک همگامان و قلم چی برای این که ترفند های تست زنی رو یاد بگیری
      موفق باشی

3. Top | #3
      v73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      البته باید توجه کنی که انتشارات خوب و کتاب های خوب زیاده و بیشتر اینها سلیقه ایه

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ریاضی جامع خیلی سبز خیلی خوبه کتاب های دیگه رو ندیدم و همینو که کار کردم خیلی هم خوبه و به همه پیشنهادش میکنم: تست های خوبی داره و درسنامه هاش کامل و مفید!

زیست خیلی سبز تست های خیلی خوبی نداره ولی معروفیت و محبوبیتش بخاطر درسنامه ها و نکاتیه که توی پاسخ هاش گفته شده! تعریف "همایش زیست عمارلو" رو هم خیلی شنیدم خودم هنوز نگرفتم که ببینم ولی با توجه با تعریف ها ظاهرا کتاب خیلی خوبیه

عربی تعریف گاج رو شنیدم ولی منم منتظرم عربی جامع خیلی سبز بیاد ببینم چی میشه! ظاهرا کتاب خیلی خوبی هستش به شما هم پیشهاد میکنم صبر کنید قراره همین ماه بیاد

شیمی من خودم شیمی 2 " مبتکران" شیمی 3 "خیلی سبز" و شیمی پیش "مبتکران" دارم و کاملا راضی ام ولــــی حجم مبتکران بیشتره واسه همین شیمی پیش خیلی سبز میتونه گزینه ی خیلی خوبی در کنارش باشه ولی به خودت بستگی داره و زیاد هم روش فکر نکن جفتشون خوبن یکیو بگیر تا آخرش برو نتیجه میگیری!!

ادبیات هم ظاهرا ادبیات موضوعی گاج و ادبیات جامع مهر و ماه گزینه های خوبی برا کتاب جامع هستش ولی ادبیات جامع خیلی سبز هم بزودی میاد! در ضمن میتونی کتاب های موضوعی جداگونه هم بگیری!

فیزیک خودم میخوام خیلی سبز بخونم ولی بعضی گاج میخونن بعضی ها هم الگو، خودت برو اینارو ببین یکیشو بگیر همشون خوبن که طرفدار دارن!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      زیست
      *****پیش1 تخته سیاه - خیلی سبز پیش 1 و 2
      *****سوم خیلی سبز چاپ جدیدش با سه فصل اول درسنامه
      *****دوم خیلی سبز
      دینی
      ****طوسی گاج
      عربی
      ****گاج عربی کامل
      انگلیسی
      ****مبتکران شهاب اناری دستکش بوکس کشیده روش
      ادبیات
      ****دوم -سوم -پیش-املا-زبان فارسی-لغت و معنی خیلی سبز (فقط پیشنهاد هست از املا به بعد)
      ****قرابت -آرایه الگو

فیزیک 3 پیش من الگو گرفتم آموزش چون خیلی وضعم داغونه

شیمی
      ****دوم مبتکران بازرگانی
      ***سوم و پیش هم خیلی سبز

ریاضی هم جامع مهرو ماه رو دارم

6. Top | #6
      v73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      mehrdad این کتاب هایی که معرفی کردید عالیند ولی اینها سطحش خیلی بالاست
      مثلا مبتکران،خیلی سبز
      مخصوصا جامع خیلی سبز ریاضی...من خودم این رو داشتم ولی باید خیلی مسلط باشید به کتاب درسی...
      برای زیست هم خیلی سبز عالیه...کتابهای عالی پور زیست سطحش مناسب تره ولی برای کسی که کتاب درسی رو خیلی مسلطه برای مفهومی خوندن مطالب زیست خیلی سبز عالیه

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط v73 نمایش پست ها
      mehrdad این کتاب هایی که معرفی کردید عالیند ولی اینها سطحش خیلی بالاست
      مثلا مبتکران،خیلی سبز
      مخصوصا جامع خیلی سبز ریاضی...من خودم این رو داشتم ولی باید خیلی مسلط باشید به کتاب درسی...
      برای زیست هم خیلی سبز عالیه...کتابهای عالی پور زیست سطحش مناسب تره ولی برای کسی که کتاب درسی رو خیلی مسلطه برای مفهومی خوندن مطالب زیست خیلی سبز عالیه
      با توجه به امضاشون معلومه هدفشون پزشکیه!
      پس باید سعی کنه بهترین باشه!

مثلا همین ریاضی خیلی سبز که اکثرا میگن سطحش بالا ولی برای موفقیت تو کنکور لازمه تست های خوب بزنی! فقط پشت کار میخواد و با دیدن سوالای سخت دلسرد نشی!
      شما اکثرا کتاب های آبی قلمچی رو معرفی کردی که فقط تست های کنکور داره! که به نظرم برای قوی شدن کافی نیست!
      ولی دیگه انتخاب با خودشون

8. Top | #8
      v73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad9 نمایش پست ها
      با توجه به امضاشون معلومه هدفشون پزشکیه!
      پس باید سعی کنه بهترین باشه!

مثلا همین ریاضی خیلی سبز که اکثرا میگن سطحش بالا ولی برای موفقیت تو کنکور لازمه تست های خوب بزنی! فقط پشت کار میخواد و با دیدن سوالای سخت دلسرد نشی!
      شما اکثرا کتاب های آبی قلمچی رو معرفی کردی که فقط تست های کنکور داره! که به نظرم برای قوی شدن کافی نیست!
      ولی دیگه انتخاب با خودشون
      بله درسته هدف والایی دارند که احتیاج به پشتکار و منابعه
      من خودم با علاقه ی کامل خیلی سبز ریاضی رو میزدم،اصلا کیف میکردم به خاطر سختیه سوالاتش ولی خیلی ها رو دیدم که زیاد خوششون نیومده البته همونطور که گفتم انتخاب کتاب بیشتر سلیقه ایه...
      انتخاب هم با خودشونه...
      به هر حال زدن تست های کنکور سالهای قبل هم واجبه...اون هم به صورت زمان بندی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن