⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
من الگو داشتم ولی باهاش راحت نبودم
احمق آن کسی ست که برای باور خود ، دنبال دلیل است ...
و احمق تر کسی ست که عمر اش را صرف باور دیگران کند!
سلام، ممنون میشم راهنمایی کنیدمن قبلا قرابت معنایی نشرالگو نظام قدیم رو کار کردم و باهاش هم مشکلی نداشتم، پاسخنامه ش درسته که خیلی کامل نیست ولی درکل برام قابل قبول بود
به آموزش هیچ نیازی ندارم و یه چیزی میخوام که تست محور باشه و ترجیحا آموزش اصلا نداشته باشه! ولی تست هاش بیشتر جامع باشن و درس به درس نباشه، مثلا من دیدم که بعضی کتابا برای هر درس از ادبیات چندتا تست رو آوردناین تست های درس به درس ایده ی مزخرفی بوده خدایی! آخه کدوم تست قرابت کنکور رو دیدید که درس به درس باشه
تست قرابت باید جامع و ترکیبی از همه ی مفاهیم درس های ادبیات باشه، مثل تست های کنکور
بنظرتون من که قرابت نظام قدیم الگو رو کار کردم آیا کار درستیه که نظام جدید الگو رو هم بگیرم و کار کنم؟؟ آخه احساس میکنم مولفش شاید همون تستای نظام قدیم رو توی نظام جدید آورده باشه و بهتر باشه که خیلی سبز رو کار کنم که مولفش یه آدم دیگه س که تستای متفاوتی رو زده باشم
شماهایی که هم الگو رو دارید و هم خیلی سبز، بنظرتون با این توصیف کدومش برا من مناسبه؟ (کتابای نظام جدیدشون رو میگم ها)
راستی اگه زحمتی نیست میشه حدودی بگید که الگو چندتا تست داره و خیلی سبز چندتا؟ نمیخواد خیلی دقیق باشه ها، مثلا 1000-1500-2000
تارس: " قانون سوم نیوتون میگه: برای اینکه بخوای به چیزی برسی، باید از یه چیز دیگه دل بکنی ... "
Interstellar 2014 - Director: Christopher Nolan
ویرایش توسط HossEin_v : 30 شهریور 1398 در ساعت 09:04
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)