اره خوبه هفت خان درسنامش به اندازه دریافت کامل نیست ولی تست های خوبی داره(تازه زدم) البته دریافت هم تست های خوبی داره(با اینکه به نسبت کمه) به نظرم اول از روی دریافت واس اموزش بخون بعد چندتا تست که به عنوان ازمون اورده رو بزن بعد مبیبنی خیلی خوب یاد گرفتی.بعد این قضیه میتونی هفت خان رو بترکونی
![]()
ادبیاتش (ریاضی نظام جدید) هم خودم هم رفیقم که رتبه تک رقمی میاره به احتمال زیاد نظرمون اینه که 2 الی 3 تا سوال قرابتش(فقط قرابت) خیلی نسبی بودن بقیه سوالا خوب بود و متوسط.(امسال ادبیات رشته ریاضی از ازمون ها کانون اسونتر بود ولی یک کم نسبی بود یعنی طراح خیلی دل به خواهی سوال طرح کرده
برای فیزیک اینارو داریم:
پایه خیلی سبز و میکرو و مهر و ماه. موج ازمون.فصل ازمون
فیزیک یازدهم و دهم نشرالگو(تک پایه) یازدهم و دهم خیلی سبز. ابی یازدهم. سه سطحی دهم و یازدهم
میکرو هم تستاش خوبه به نظرم تا 30 درصد تستای هر منبع شبیه همن ولی خب میکرو واس کسی که میخواد از 0 شروع کنه خوب نیست.بعد تسلط میکرو رو بزنید عالی میشه
دوستان
ادبیات رو موضوعی خوندن بهتره یا در س به درس؟
یعنی برای قرابت نیازی نیست درس به درس معنی کار کرد
و یه سوال دیگه با وجود درسنامه شما کتاب رو هم میخونید؟
صد در صد باید موضوعی بخونید.ولی اگه ازمون میدید درس به درس هم باید بخونید و در کنارش برنامه موضوعی هم حتما باید داشته باشید.
مثلا خودم برنامم اینه هر شب قرابت تست بزنم .ارایه و دستور هم یک شب در میون میزنم. و برای ازمون هر 3.4 روز یک بار لغت مرور میکنم و 1 بار هم ارایه ها و مفهوم ابیات رو مرور میکنم.
و فقط تاریخ ادبیات(اسم شاعر و اثرش) رو از روی کتاب میخونم که کلا 5 مین هم نمیشه
هیچ کتاب کاملی وجود نداره که هم تست و هم درسنامه خوبی داشته باشه(متاسفانه)
پس شما باید 2 تا منبع داشته باشید که یکی اموزش کامل داشته باشه یکی تست
آموزش:دستور نشر دریافت که اموزشش کامله و تست هم داره(حدود 700 تا تست و تمرین)
تست زیاد:نشر الگو که درسنامش مختصره و بیشتر تست داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)