دوست عزیز لطف کن یه ازمون ازمایشی یا سوالای کنکور رو ببین اگه تو قرابت دیدی همه گزینه ها مربوط به کتابه بیا الکی نظر بده . قرابت یعنی اینکه توانایی ادراک شما در استخراج بیت ها و مقایسه انها رو در کمترین زمان بسنجه . نه تنها قرابت در مباحث ارایه نیز این قضیه رو داریم . فقط تنها ترین قرابتی که میتونه کلا از کتاب بیاد اینه که نظم نباشه و صرفا هر 4 گزینه نثر قدیمی عهد بووق باشه.
خودتون جواب خودتونو میدید . به گفته شما اگه یه نفر سطحش پایین باشه چیزی نمیفهمه . خب اشکال و ضعف فرد دلیل بر افتضاحی کتاب نیست . بنظرم ادبیات الگو سر تره بین همشون ......
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
با اکثر دوستان موافقم
ببینید سوالات کنکور و ازمونهای ازمایشی مفهومشون داخل کتابه و از اون مفاهیم سوال میدن
ولی کتابهای درسی نظام جدید و قدیم تقریبا همه مفاهیمشون شبیه همه و ابیات فقط فرق کرده و اینجور نیست ک بگی الگو از نظام قدیمش کپی کرده و بدرد نمیخوره
قرابت مبحثیه ک باید ابیات زیاد بخونی و تست بزنی کتاب درسی هم کلا یک دهم الگو شعر و متن نداره و طبیعیه که خارج از کتاب هم داشته باشه.
پ.ن:حتی بعضیا هم هستن میرن حافظ میخونن تا قرابتشون قوی بشه
معنی نه.ولی مفهومشون رو داده که واس قرابت کارت رو راه میندازه.من خودم بیشتر منابع رو دارم. قرابت الگو بهترینه. ارایه اموزش سبطی تست الگو. دستور هم همینطور.میکروطلایی هم دارم قرابت درس به درس تست داره که خوب هستا ولی نه به خوبی الگو که کلی ابیات از کنکور سنجش کانون و ... اورده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)