ببين دليلي ك خيليا ميگن سخته اينه كه تلاشي براي ازمونش نميكنن ولي انتظار نتيجه دارن،طرف داره كار ميكنه n ساعت،خانواده داره،تفريحشم داره بعد شايد هفته اي ي ساعت بخونه و انتظار قبولي داشته باشه،با قاطعيت ميگم اگر يك چهارم يا حتي يك ششم تلاشي كه براي كنكور عمومي كرديد رو براي تخصص بكنيد صدر صد قبوليد،كنكور تخصص تنوع رشته ي فوق العاده بالايي داره كه تقريبا ميشه گفت٩٩درصد اين رشته ها هم واقعا رشته هاي خوبين
پرستاری الان برای آقایون بیشتر به صلاحه تا خانوم ها...چون نیاز بیشتری نسبت به پرستار مرد وجود داره..از خودم نمیگم یک دوست شاغل فعال در حوزه پزشکی بهم میگفت..از لحاظ کار که مشخصه مشقه داره.از لجاظ علمی ولی خوب و دلنشینه یکجورایی یک دکتر کوچولو هستی...و مشخصا تهران حقوق بهتری نسبت به بیمارستان شهرستان داره..این اختلاف حقوق وجود داره...
اولا ته ته قبول فیزیو در سال ۳۵۰ تا هست که حداقل ۲۰ درصد میرن رشته های دیگه مثل پزشکی ازاد و مازاد تو تکمیل ظرفیت بعضی جاها هم بیشتر از نصف میرن دانشگاه خودم ۲۵ تا قبول داشت الان کلاسمون ۱۲ نفره در ثانی کار فیزیو اصلا به مطب خلاصه نمیشه و یه موردی به نام هوم ویزیت داره که منبع درامد خفنیه
ظرفیت فیزیوتراپی هیچوقت به ۶۰۰ ۷۰۰ نفر نرسید چه امسال که ظرفیتش شده ۲۹۶ نفر چه پارسال چه سالهای قبلتر ! من نمیدونم واقعا این اطلاعات رو از کجا میارین !!!!!! ولی فیزیوتراپ نهایت ظرفیتش ۳۰۰ تا ۳۵۰ نفر ! شما تو توانبخشی هستین حتما فیزیو نمیخونید که اطلاعات اشتباه میدین دوست عزیز !!!!
متاسفانه اکثریت رشته های توانبخشی همینجورن
مافیای نظام پزشکی حوزه اختیاراتو محدود کردن تا سود خودشون حفظ بشه! شنوایی شناسی هم همینجوره و چه بسا خیلی بیشتر...
ولی حتی با وجود این مشکلات
بنظرم فیزیوتراپی بهتر از پزشکی عمومی باشه
چه از نظر درآمد
چه از نظر استرس کاری کمتر
چه از نظر زودبازده بودن
پ.ن۱: اوضاع مهاجرت فیزیوتراپی هم خوبه تاجایی که میدونم
پ.ن۲: تو منطقه دو نهایتااا تا ۵۰۰۰ بتونن فیزیو قبول شن( تقرییا تو مایه های پزشکی پردیس تیپ۳و از پزشکی تعهدی بهتر میخواد) در نتیجه قبولیش سخته
پ.ن۳: اگر کسی پرستیژ و دکتر صدا شدن و.... براش مهم تر از درآمد و چیزای دیگس خب قاعدتا پزشکی اوکی تره براش
فعلا به فکر کنکور باشید و این تاپیک هارو آپ نکنید
ایشالا که زیر ۵۰۰۰ شید و بعد بیایم باهم بحث کنیم سرشون
ویرایش توسط mh81 : 24 اردیبهشت 1402 در ساعت 10:19
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)