برای تقسیم ها و مخصوصا تقسیم های اعشاری چیکار کنیم ؟
تست كنكور، بايد تست باشه( و هست) ، يعني چي؟ يعني با خلاقيت بشه تقسيم هاي اعشاري، ضرب و ... رو دور زد! تو همين استوكيومتري، شما هيچوقت ضرب ى تقسيما رو نكن، آخرش اغلب خط ميخورن با هم! حالا بياد و مثلا در تعادل، به معادله درجه ٣ برسي، خب بايد ردش كني! شما شيوه خاص امسال ياد نگير، همين شيوه هارو تمرين كن تا مث من ٢+٠.١ رو در نياري ٢.٦
وقتی داری یواشکی یک غلطی میکنی
علاوه بر چپ و راست
به بالا هم یک نگاهی بنداز
تقسیم اعشاری داریم تا تقسیم اعشاری...بستگی داره خودت چجوری تو حل کردن راحتی..من خودم به شخصه تو استوکیومتری شیمی همه اعشاری ها رو تقسیم بر مضرب 10 می نویسم.. مثلا تو سوال میگه 2.36 گرم فلان..می نوسم 236/100 و میزارم..یا اگه تو مخرج باشه می برمش صورت ضریب 10 رو..اینجوری دیگه اعداد اعشاری نیست تو سوال ها..همه عدد های گندن که ساده میشن با هم..
یا تو تقسیم دو تا عدد اعشاری هم همین کار جواب میده..تو تقسیم 1.25 بر 26.68 کافیه اولیه رو بنویسی 125/100 و دومی هم میشه 2668/100 ...100 با 100 خط می خوره و یه تقسیم عادی میمونه ..می دونم بدیهی هستش ولی با انجام دادنش یه خورده از گیجی حل مسئله کم میشه
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
سلام. من فکر میکنم اگر هر روز یهکم ضرب و تقسیمو کار کنید٬ به مرور زمان راههای میانبر و سادهتری رو میفهمید (یعنی خودتون٬ اتوماتیک!). ولی به عنوان یه مرجع کامل و «خارج از کتاب و غیر کنکوری»٬ اینو پیشنهاد میکنم: فیلم مستند آموزشی « TTC - Secrets of Mental Math »که مدرسش پروفسور « Arthur T.Benjamin » هستن تمام فنون ضرب و تقسیم و توان رسانی و جذر سریع رو آموزش داده. با کاغذ و قلم؟! نه بابا از ضرب ۲ رقم در ۲ رقم تا مجذور گرفتن از یه عدد ۵ رقمی همه رو به صورت ذهنی میتونی انجام بدی!!! البته تمرین میخواد٬ ولی کلا راههای میانبر و ترفنداشو گفته که با یکم تمرین ملکه ذهن میشه. فقط زبان اصلیش انگلیسیه و زیرنویس چند قسمت اولشو میشه پیدا کرد٬ ولی بقیه رو باید خودت ترجمه کنی! اما یه اتفاق جالب برام افتاد و اون اتفاق این بود که کتابی به چشمم خورد با همین موضوعات و ترفندها از انتشارات گاج به نام «آموزش فنون محاسبات سریع ریاضی» با جلدی زرد رنگ با تصویر انیشتین٬ اندازه متوسط و حجم ۹۶ صفحهای. مشخصا همچین کتابی (بهتره بگم کتابچهای) قیمت آنچنانی نداره. خلاصه خریدمش (جدیدا متوجه شدم یه جلد دیگم داره مخصوص تمرین). تقریبا همه اون مطالب مستند مزبور رو پوشش داده + تمرینهایی که برای هر قسمت آورده خیلی مفیده. دوستان از یکی از اینا استفاده کنن و تمرین کنن تا دیدشون نسبت به ریاضی عوض بشه! البته من هنوز همشو یاد نگرفتم ولی یه قسمتایی رو خوندم و خیلی ترس و اضطرابم از ضرب و تقسیم اعداد بزرگ و یا اعشاری کمتر شده... فقط یادتون باشه حتی اگه خیلی سریع محاسبه کنید باز هم نمیتونید از نکات سوالات کنکور در امان بمونید! ولی کمکتون میکنه نگرانیتون کم و اعتماد به نفستون بیشتر بشه٬ مگر نه اینست که از قدیم گفتهاند یک مو از خرس کندن غنیمت است؟!! این مستندا رو به هرکسی که مشکل محاسبات ریاضی داره معرفی کنید لطفا (یا اگه تهیه کردید بدید بقیه هم استفاده کنن!) و اگرم خواستید یه دعای خیری هم درحق کسی که اون مستند رو بهم معرفی کرد بکنید! (کار سختی نیست! فقط بگید: خدا خیرش بده!!!) چون اگه بهم معرفی نکرده بود منم کنجکاو نمیشدم و اصلا اون کتابم جلب توجه نمیکرد که بخوام بخرمش. بابت اینکه همه متنو تو یه پاراگراف نوشتم معذرت میخوام٬ مرورگرم مشکل داره. موفق باشید.
در عجبم که چرا...؟
دنیا، برای نماندن... بهشت، برای نرفتن... آرزوها، برای نرسیدن...
و اینها حرفهایی برای نگفتن
و دل نوشتههایی برای نخواندن هستند!
یک جای کار میلنگد!... در کتاب "دین و زندگی" این را فهمیدم
--------------------------------------
سلام! ما اومدیم
بچه های عزیز میتونید همه ی این نکات رو در این سایت مشاهده کنید اگر نفهمیدید!!:روشهای محاسبات ذهنی ریاضی در کنکور فیزیک توسط پژمان آرام فر
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
متاسفانه امکانش نیست (بنا به دلایلی تا ۵ ماه آینده نمیتونم این کارو انجام بدم...). منبع دوم رو برای همین معرفی کردم دیگه! (کتابه رو میگم). زبونشم فارسیه و توضیحات روونی داره. اونو تهیه کنید.
ولی اگه فقط تو ضرب اعداد حداکثر ۳ رقم در ۳ رقم مشکل دارید با تمرین درست میشه (به خدا میشه!!!). هر روز یه کاغذ بردارید ده تا ضرب از عددای دلخواه بنویسید و با همون روش سنتی که تو ابتدایی یاد گرفتیم حل کنید. بعد دو سه هفته ذهن هم راه میوفته و هم ممکنه یه راههایی برای ضرب راحتتر متوجه بشید. کار سختی نیست باور کنید...
نکته مهم اینه که به ذهنتون اعتماد داشته باشید٬ اگر مدام آیه یاس بخونید هیچوقت باد نمیگیرید.
موفق باشید.
در عجبم که چرا...؟
دنیا، برای نماندن... بهشت، برای نرفتن... آرزوها، برای نرسیدن...
و اینها حرفهایی برای نگفتن
و دل نوشتههایی برای نخواندن هستند!
یک جای کار میلنگد!... در کتاب "دین و زندگی" این را فهمیدم
--------------------------------------
سلام! ما اومدیم
سلام
دوستان کسی از این کتابها استفاده کرده برای محاسبات سریع ضرب و جمع و جذر و ... برای کنکور
گاج:
فروشگاه انتشارات بين المللي گاج&
و یا این: کتاب اقای علی بیات موحد
سرعت انتقال و محاسبات ذهنی کاربردی (مرحله اول)- فروش کتاب - کتب - ناشر کتب - کتاب - خرید کتاب - فروش تلفنی خرید کتاب آنلاین -خرید و ارسال کتاب boo
کدومش بهتره؟برای اینکه سرعت عملم بالا بره؟
منبع بهتری سراغ دارید؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنونم
اقایون و خانمها شما میدونین که بعضی افراد در کنکور سراسری در درسهای فیزیک و ریاضی بدون خواندن سوال درصدی بالای 50% میگیرن.میدونین؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان کسی از این کتابها استفاده کرده برای محاسبات سریع ضرب و جمع و جذر و ... برای کنکور
گاج:
فروشگاه انتشارات بين المللي گاج&
و یا این: کتاب اقای علی بیات موحد
سرعت انتقال و محاسبات ذهنی کاربردی (مرحله اول)- فروش کتاب - کتب - ناشر کتب - کتاب - خرید کتاب - فروش تلفنی خرید کتاب آنلاین -خرید و ارسال کتاب boo
کدومش بهتره؟برای اینکه سرعت عملم بالا بره؟
منبع بهتری سراغ دارید؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنونم
من گاج را از يكي دوستام گرفتم
زياد چيز جالبي نبود ولي بعضي محاسباتش واقعا معركه بود
البته كلشا نخوندما چندتا صحفه شا خوندم
اگه كسي ديگه نظري داره بگه
فایل دکتر افشار رو گوش کن شاید موثر باشه
mohasebat sarie riyazi (alirezael.ir)
mohasebat sarie 2 (alirezael.ir)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)