خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 49
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aa79 نمایش پست ها
      ببخشید یه سوال داشتم.برای انجام این مراحل نیاز به حضور خود دانش آموز خست یا والدینم میتونن کارای ثبت نام پیام نور و پلیس +۱۰ رو انجام بدن؟چون من شهر خودم نیستم و میخوام ببینم باید برگردم برای این کار یا نه...
      فقط شخص خودتون باید باشید، بخصوص برای پلیس +۱۰ و معافی....

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SEYED.mjtf نمایش پست ها
      فقط شخص خودتون باید باشید، بخصوص برای پلیس +۱۰ و معافی....
      ای بابا عجب اوضاعیه...یعنی خودم میتونم کارارو تو شهر دیگه ای انجام بدم؟؟

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aa79 نمایش پست ها
      ای بابا عجب اوضاعیه...یعنی خودم میتونم کارارو تو شهر دیگه ای انجام بدم؟؟
      فکر میکنم فقط توی شهر خودتون میتونید

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام روز بخیر ببخشید من پارسال شهریور 97 مدرک پیش دانشگاهی رو گرفتم از پلیس +10 پرسیدم گفت تا شهریور امسال غیبت نمیخوری من میخوام بار سوم کنکور بدم برم داشنگاه پیام نور ثبت نام کنم و درخواست مرخصی بگیرم میگن مرخصی جزو سنوات حساب میشه یعنی چی یعنی مرخصی بگیرم غیبت خوردم اصلا بعضی سایتا پیچیدش کردن کسی که میدونه میتونه کمکم کنه الان من پیام نور ثبت نام کنم قبل از غیبت خوردن و دو ترم مرخصی هم بگیرم مشکلی برام پیش میاد؟ نمیتونم سال دیگه کنکور بدم و اگه سال دیگه روزانه قبول شدم دانشگاه ثبت نام کنم؟
      بعد مرخصی کلا دیگه نباید اصلا دانشگاه رفت و کاری انجام داد طول سال ؟
      اینم بگم که سال قبل از مدرسه بهم گفتن باید معافیت تحصیلی بگیری تا بهمن 97 هم معافیت داشتم این معافیت واسه معافیت دانشگاه پیام نور مشکلی پیش نیاره؟
      ویرایش توسط pedramgh : 11 تیر 1398 در ساعت 20:46

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      UP

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pedramgh نمایش پست ها
      سلام روز بخیر ببخشید من پارسال شهریور 97 مدرک پیش دانشگاهی رو گرفتم از پلیس +10 پرسیدم گفت تا شهریور امسال غیبت نمیخوری من میخوام بار سوم کنکور بدم برم داشنگاه پیام نور ثبت نام کنم و درخواست مرخصی بگیرم میگن مرخصی جزو سنوات حساب میشه یعنی چی یعنی مرخصی بگیرم غیبت خوردم اصلا بعضی سایتا پیچیدش کردن کسی که میدونه میتونه کمکم کنه الان من پیام نور ثبت نام کنم قبل از غیبت خوردن و دو ترم مرخصی هم بگیرم مشکلی برام پیش میاد؟ نمیتونم سال دیگه کنکور بدم و اگه سال دیگه روزانه قبول شدم دانشگاه ثبت نام کنم؟
      بعد مرخصی کلا دیگه نباید اصلا دانشگاه رفت و کاری انجام داد طول سال ؟
      اینم بگم که سال قبل از مدرسه بهم گفتن باید معافیت تحصیلی بگیری تا بهمن 97 هم معافیت داشتم این معافیت واسه معافیت دانشگاه پیام نور مشکلی پیش نیاره؟
      درخواست معافیت تحصیلی دانشجویی

دانشگاه ها موطف هستند در ابتدای سال تحصیلی وضعیت نظام وظیفه دانشجویان مشمول را بررسی کنند و وضعیت ایشان را به سازمان نظام وظیفه گزارش دهند. به همین دلیل هنگام ثبت نام دانشجویان در هر مقطع، باید دانشجویان را جهت رسیدگی به وضعیت نظام وظیفه به پلیس + ۱۰ ارجاع دهند. دانشجوبان موظف هستند وضعیت معافیت تحصیلیشان از نظر مدت سنوات تحصیلی را پس از بررسی توسط پلیس +۱۰ به دانشگاهشان تحویل دهند.
      Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      moaf1.png

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خداییش همه میگن راحته رفتیم سال سوم گرفتیم دوترم هم مرخصی گرفتیم انصراف دادیم الانم روزانه میخونم من نمیدونستم اینقدر تبصره و اینا داره شد هفت خوان رستم

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام...ببین من امسال کنکور سومم هست و همین فرایند رو طی کردم،اگه رتبه ای که میخواستی رو نیاوردی، موقع انتخاب رشته، یکی از رشته های پیام نور شهرتون رو میزنی، میری ثبت نام میکنی، بعد بهت یه برگه میدن میبری پلیس به علاوه ده و معافیت رو میگیری،فقط حواست باشه قبل از یک مهر برگه معافیت رو از پلیس به علاوه ده بگیری که غیبت نخوری،دانشگاه هم همون ترم اول هم بهت مرخصی میدن، بعدش هم از ترم بعد، ثبت نام میکنی ولی نمیری امتحانا رو بدی...بعدش هم سال دیکه ایشالله قبولی و انصراف میدی
      داداش من هم اين مشكل رو دارم فقط يه سوال حتما بايد واسه پيام نور توي كنكور شركت كني يا رشته هاي بدون كنكور هم داره؟

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pedramgh نمایش پست ها
      خداییش همه میگن راحته رفتیم سال سوم گرفتیم دوترم هم مرخصی گرفتیم انصراف دادیم الانم روزانه میخونم من نمیدونستم اینقدر تبصره و اینا داره شد هفت خوان رستم
      داداش 7 خان رستم چیه دیگه
      من دیگه فک کنم سایت نمونده توی گوگل که در موردش سرچ نکرده باشم
      ببین بزار یه توضیح بدم هم خیال خودم راحت شه هم شما
      ببین وقتی زمان انتخاب رشته کنکور 98 شد شما یکی از رشته های پیام نور رو انتخاب میکنی بعدش میری دانشگاه ثبت نام میکنی .. دانشگاه یه برگه معافیت تحصیلی بهت میده این رو میبری پلیس + 10 بعدش شما میری 2 ترم مرخصی پیاپی میگیری خب این تا اینجاش ; بعد وقتی دو ترمت تموم شد که ترم دو میشه تا اول مهر دیگه ... شما مثلا میری شهریور بعد از اعلام نتایج اولیه انصراف میزنی ( شهریور99)بعدش تا یکسال مهلتِ مجاز داری تا یک رشته و یک دانشگاه دیگه ثبت نام بشی(فقط این کار برای یکبار صورت میگیره و دیگه از دانشگاه دومی دیگه نمیتونی انصراف بزن) بعدشم با خوشی و خوبی این بازی کثیف رو تموم میکنی و میری دانشگاه مورد علاقت !
      understood?

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein7 نمایش پست ها
      داداش من هم اين مشكل رو دارم فقط يه سوال حتما بايد واسه پيام نور توي كنكور شركت كني يا رشته هاي بدون كنكور هم داره؟
      سلام...داداش فکر میکنم رشته های بدون کنکور هم داره و باید مراجعه کنی به پیام نور شهرتون، ولی اگه کنکور ۹۸ ثبت نام کردی، حتما برو...رتبت هر چی که میخواد بشه، مهم نیست...

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MehranWilson نمایش پست ها
      داداش 7 خان رستم چیه دیگه
      من دیگه فک کنم سایت نمونده توی گوگل که در موردش سرچ نکرده باشم
      ببین بزار یه توضیح بدم هم خیال خودم راحت شه هم شما
      ببین وقتی زمان انتخاب رشته کنکور 98 شد شما یکی از رشته های پیام نور رو انتخاب میکنی بعدش میری دانشگاه ثبت نام میکنی .. دانشگاه یه برگه معافیت تحصیلی بهت میده این رو میبری پلیس + 10 بعدش شما میری 2 ترم مرخصی پیاپی میگیری خب این تا اینجاش ; بعد وقتی دو ترمت تموم شد که ترم دو میشه تا اول مهر دیگه ... شما مثلا میری شهریور بعد از اعلام نتایج اولیه انصراف میزنی ( شهریور99)بعدش تا یکسال مهلتِ مجاز داری تا یک رشته و یک دانشگاه دیگه ثبت نام بشی(فقط این کار برای یکبار صورت میگیره و دیگه از دانشگاه دومی دیگه نمیتونی انصراف بزن) بعدشم با خوشی و خوبی این بازی کثیف رو تموم میکنی و میری دانشگاه مورد علاقت !
      understood?
      حله داداش خیلی ممنون کامل فهمیدم مرسی

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      @SEYED.mjtf
      ببین درست گفتم اینایی که بالا گفتم رو

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MehranWilson نمایش پست ها
      @SEYED.mjtf
      ببین درست گفتم اینایی که بالا گفتم رو
      فک کنم اون بخش قرمز رنگ، قانونش لغو شده..مطمئن نیستم

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وقتی ثبت نام کردی، از ترم بعد انتخاب واحد میکنی...بالا اشتباها گفتم ثبت نام....وقتی که ثبت نام میکنی، برای فکر کنم پنج سال بهت معافیت میده...
      ببین، وقتی که نتایج اعلام شد، اگه رتبه مورد نظرت رو نیاوردی و خواستی بمونی،موقع انتخاب رشته پیام نور شهرتون رو انتخاب میکنی، چند تا رشته رو حتما انتخاب کن، مثلا روانشناسی و شیمی و ...، که حتما قبول شی...بعد از اعلام نتایج و قبولی، میری دانشگاه برای ثبت نام...بهت یه برگه تاییدیه میده که باید ببری پلیس +10 و اونجا معافیت رو بگیری...فقط حتما تا قبل از یک مهر، برو و معافیت رو بگیر، چون فکر کنم تا یک مهر یا ۳۱ شهریور معاف هستی و غیبت میخوری..شاید الان گیج شده باشی، طبیعیه، منم پارسال از بچه ها پرسیدم خیلی گیج شده بودم، ولی وقتی بری مراحل اداری رو طی کنی، متوجه میشی و کار مشکلی هم نیست
      داداش ببخشید اینکه میگی قبل یک مهر برگه معافیت رو ببر پلیس +10 این برگه معافیت رو دانشگاه قبل از یک مهر میده که ببریم پلیس +10 معافیت رو بگیریم؟

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن