سلام روز بخیر ببخشید من پارسال شهریور 97 مدرک پیش دانشگاهی رو گرفتم از پلیس +10 پرسیدم گفت تا شهریور امسال غیبت نمیخوری من میخوام بار سوم کنکور بدم برم داشنگاه پیام نور ثبت نام کنم و درخواست مرخصی بگیرم میگن مرخصی جزو سنوات حساب میشه یعنی چی یعنی مرخصی بگیرم غیبت خوردم اصلا بعضی سایتا پیچیدش کردن کسی که میدونه میتونه کمکم کنه الان من پیام نور ثبت نام کنم قبل از غیبت خوردن و دو ترم مرخصی هم بگیرم مشکلی برام پیش میاد؟ نمیتونم سال دیگه کنکور بدم و اگه سال دیگه روزانه قبول شدم دانشگاه ثبت نام کنم؟
بعد مرخصی کلا دیگه نباید اصلا دانشگاه رفت و کاری انجام داد طول سال ؟
اینم بگم که سال قبل از مدرسه بهم گفتن باید معافیت تحصیلی بگیری تا بهمن 97 هم معافیت داشتم این معافیت واسه معافیت دانشگاه پیام نور مشکلی پیش نیاره؟
ویرایش توسط pedramgh : 11 تیر 1398 در ساعت 20:46
درخواست معافیت تحصیلی دانشجویی
دانشگاه ها موطف هستند در ابتدای سال تحصیلی وضعیت نظام وظیفه دانشجویان مشمول را بررسی کنند و وضعیت ایشان را به سازمان نظام وظیفه گزارش دهند. به همین دلیل هنگام ثبت نام دانشجویان در هر مقطع، باید دانشجویان را جهت رسیدگی به وضعیت نظام وظیفه به پلیس + ۱۰ ارجاع دهند. دانشجوبان موظف هستند وضعیت معافیت تحصیلیشان از نظر مدت سنوات تحصیلی را پس از بررسی توسط پلیس +۱۰ به دانشگاهشان تحویل دهند.
Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃
خداییش همه میگن راحته رفتیم سال سوم گرفتیم دوترم هم مرخصی گرفتیم انصراف دادیم الانم روزانه میخونم من نمیدونستم اینقدر تبصره و اینا داره شد هفت خوان رستم
داداش 7 خان رستم چیه دیگه
من دیگه فک کنم سایت نمونده توی گوگل که در موردش سرچ نکرده باشم
ببین بزار یه توضیح بدم هم خیال خودم راحت شه هم شما
ببین وقتی زمان انتخاب رشته کنکور 98 شد شما یکی از رشته های پیام نور رو انتخاب میکنی بعدش میری دانشگاه ثبت نام میکنی .. دانشگاه یه برگه معافیت تحصیلی بهت میده این رو میبری پلیس + 10 بعدش شما میری 2 ترم مرخصی پیاپی میگیری خب این تا اینجاش ; بعد وقتی دو ترمت تموم شد که ترم دو میشه تا اول مهر دیگه ... شما مثلا میری شهریور بعد از اعلام نتایج اولیه انصراف میزنی ( شهریور99)بعدش تا یکسال مهلتِ مجاز داری تا یک رشته و یک دانشگاه دیگه ثبت نام بشی(فقط این کار برای یکبار صورت میگیره و دیگه از دانشگاه دومی دیگه نمیتونی انصراف بزن) بعدشم با خوشی و خوبی این بازی کثیف رو تموم میکنی و میری دانشگاه مورد علاقت !
understood?![]()
@SEYED.mjtf
ببین درست گفتم اینایی که بالا گفتم رو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)