خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 63
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

10 روز مانده به کنکور و توصیه ها

سلام دوستان همونطور که میدونید 12 روز مونده به کنکور بیاید ازتجربیاتتون بگید و استرسا من خودم ترس دارم وقت کم بیارم یا گزینه اشتباه بزنم راهکار بدید، چطوری آروم بشیم تا 10 روز و اینکه آیا شما قبل جلسه قهوه استفاده کردید من قبل آزمون های آزمایشی استفاده کردم میترسم سر کنکور استرسمو بدجور ببره بالا همینطور سرجلسه نوشابه میخورم قندمو میبره بالا سر کنکور میذارن ببریم؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز بنده که دو تا کنکور ( ارشد و سراسری) رو پشت سر گذاشتم به عنوان یک برادر بزرگتر چند نکته خدمتتون عرض کنم: 1- در ده روز پایانی استفاده از دمنوش های گیاهی مخصوصا گل گاو زبان ، بهار نارنج+زعفران+گلاب و موهیتو و....توصیه میشود مخصوصا شب کنکور که خودم استفاده کرد و تونستم راحت تر بخوابم 2- دو روز پایانی رو به هیچ وجه مطالعه ای نداشته باشین که تاثیر عکس دارد. 3- سعی کن هفته اخر صبح زود ورزش را فراموش نکنید. 4-توسل به اهل بیت (ع) و مخصوصا امام رضا (ع) فراموش نشه 5-روز آخر خوب خودتون رو خسته کنین تا شب کنکور از خستگی سریع خوابتون ببرد. 5- مطالعه کتاب هایی غیر درسی که خیلی دوستشون دارین رو توصیه میکنم 6- در نهایت توکل به خدا کنید و مبادا سر جلسه برین و کسی از شما کینه یا دشمنی به دل داشته باشه یا حق الناسی به گردن نداشته باشین که خیلی تاثیر داره تو سرنوشتتون در نهایت آرزوی موفقیت برای همه کنکوری های نظام جدید یا قدیم 98 دوستان داداش من هم امسال کنکور تجربی داره لطفا براش دعا کنین که بتونه پزشکی رو بیاره.....یا حق

3. Top | #3
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      قبل آزمون با کسی صحبت نکن
      یه روز قبل آزمون مسیریابی کن از استرست کم میکنه
      به اطرافت توجه نکن
      اونی که تند تند داره مینویسه لزوما درست جواب نمیده.

طولانیش نمیکنم که بقیه هم بگن
      خداوند آن خویش خویش است

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      از لحاظ ذهنی خودت رو آماده کن،استرس وقت کم آوردن رو نگیر چون قرارنیست بهمه سوالاجواب بدی که وقت کم بیاری!حرص تعداد تست بالازدن به هرقیمتی رو نزن(اگردرآزمون آزمایشی امتحانش نکردی تواین چندروزتست جامع زدن بااین وسوسه مبارزه کن)یک نقشه ذهنی داشته باش(ترتیب زدن مبحث فلان بعد فلان،نحوه برخورد باسوالا اگه موردانتظارت نبود و..ذهنتوآماده میکنه درحالیکه واسه هراتفاق غ منتظره پلنی داری)یکم دعاونیایش ومعنویات آرومترت میکنه و مطمعن باش همیشه باتوجه به تلاش مابهترین اتفاق میفته.برای خودت این حقو قاعل شو که بعضی سوالارو نتونی جواب بدی و همه همینیم البته اونموقع دیدن سوال سخت واست استرس آور نیست فرض کن این همون سواله که جزو نزده هات حسابش کرده بودی.ازلحاظ ذهنی خودتوبساز

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستی سعی کن زودتر از موعد مقرر بری حوزه خیلی آدمو آروم میکنع..این مورد واسه من مفید بوده

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      یکی از دوستان نوشتن دو روز پایانی رو نخون این اشتباه محضه یه مشاور خیلی خوب به من گفتن تا آخرش باید بخونی دیگه خوددانید
      حالتی از تیمارستان را در زندگی خودم احساس میکنم ؛ بی گناه و در عین حال خطاکار ، نه در یک سلول بلکه در این شهر زندانی ام...

#کافکا

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط invinciblegirl نمایش پست ها
      یکی از دوستان نوشتن دو روز پایانی رو نخون این اشتباه محضه یه مشاور خیلی خوب به من گفتن تا آخرش باید بخونی دیگه خوددانید
      مشاور رو نمیدونم ولی من 2 بار کنکور دادم. خوندن تو 2 روز آخر مثل خوندن تو نیم ساعت مونده به امتحان مدرسه هستش. فکر میکنی چیزی یاد میگیری ولی از این خبرا نیست
      روزای آخر رو زندگی عادی خودتونو داشته باشید بهتره. به دور از گوشی باشید و برید طبیعت حالتونو بکنید
      من هر دو کنکورم شب کنکور اینجا بودم کامنتام هستش. واقعا جوری منو زمین زد که فراموش نشدنیه )))
      فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Tzar نمایش پست ها
      مشاور رو نمیدونم ولی من 2 بار کنکور دادم. خوندن تو 2 روز آخر مثل خوندن تو نیم ساعت مونده به امتحان مدرسه هستش. فکر میکنی چیزی یاد میگیری ولی از این خبرا نیست
      روزای آخر رو زندگی عادی خودتونو داشته باشید بهتره. به دور از گوشی باشید و برید طبیعت حالتونو بکنید
      من هر دو کنکورم شب کنکور اینجا بودم کامنتام هستش. واقعا جوری منو زمین زد که فراموش نشدنیه )))
      اتفاقا برای من از این خبرا بود و من هرچی نیم ساعت آخر میخوندم تو امتحان جواب میدادم اما خب آدم با آدم متفاوته بهرحال من که کسی رو مجبور نکردم فقط اطلاع رسانی کردم خودشون بهتر میدونن انجام بدن یا نه
      در مورد دور بودن از گوشی و نت هم با شما کاملا موافقم
      حالتی از تیمارستان را در زندگی خودم احساس میکنم ؛ بی گناه و در عین حال خطاکار ، نه در یک سلول بلکه در این شهر زندانی ام...

#کافکا

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مشاورم گفته روز اخر مثل ورزشکار قبل مسابقات ورزشی مهم عمل کن
      چکار میکنه ؟ خودشو با تمرین سبک گرم میکنه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط potter نمایش پست ها
      مشاورم گفته روز اخر مثل ورزشکار قبل مسابقات ورزشی مهم عمل کن
      چکار میکنه ؟ خودشو با تمرین سبک گرم میکنه
      قشنگ بود
      به نظرم روزای اخر نه باید خیلی سنگین کار کرد که واسه حل نکردن بعضی سوالا استرست بیشتر نه اینکه کلا کتابا رو کنار بذاری چون هرچقد بیکار تر باشی استرست بیشتر میشه
      تا 4 شنبه بخون پنجشنبه رو اول کاراتو بکن بعد تا حوالی غروب برو تست اسون حل کن
      من هفته پیش شدیدا استرس داشتم و با دور شدن از لپ تاپ حتی برا درس و مطالب درسی الان تقریبا هیچی استرس ندارم بارها ازمونو با خودم مرور کردم که قراره سر جلسه چیکار کنم و کتابارو ی دور از اول مرور کردم و تست زدم تقریبا دیگه اخراشه تا اواسط هفته بعد احتمالا تمومه
      امیدوارم خوب از اب در بیاد

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin 1378 نمایش پست ها
      سلام دوستان همونطور که میدونید 12 روز مونده به کنکور بیاید ازتجربیاتتون بگید و استرسا من خودم ترس دارم وقت کم بیارم یا گزینه اشتباه بزنم راهکار بدید، چطوری آروم بشیم تا 10 روز و اینکه آیا شما قبل جلسه قهوه استفاده کردید من قبل آزمون های آزمایشی استفاده کردم میترسم سر کنکور استرسمو بدجور ببره بالا همینطور سرجلسه نوشابه میخورم قندمو میبره بالا سر کنکور میذارن ببریم؟
      پارسال استاد عبدالمحمدی یه توصیه بهم کرد جالب بود
      گفت روز کنکور روزی است مثل روز قبل کنکور و روزی است مثل بعد کنکور
      توصیه هایی میشه که درسته ولی این توصیه ها برای همه روزهاست
      مثلا میگن شب قبلش غذای چرب نخور خواب کافی داشته باش و ... که اینا لایف استایله و برای همه روزهاست نه مختص شب کنکور
      فک کردن به این چیزا جز استرس چیزی نداره
      اروم باش به خدا توکل کن و اینو یقین بدون به اندازه ای که تلاش کردی و زحمت کشیدی درصد میزنی

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      روز قبل ازمون دودسته ادم داریم کسایی که بخونن استرس میگیرن و کسایی که نخونن استرس میگیرن.اگه جزو دسته دوم هستی صبح ساعت 4صبح پا میشی کنکور تجربی 97 رو میزنی تا 9صبح.تا 1بررسی میکنی.از یک تا 6 بعدازظهر معارف میخونی .از 6 تا 9 تستای رشته ریاضیو حل میکنی.کانالا میزارن جوابارو تو فقط نگا میکنی.دوش میگیری .احتمالا خوردوخمیر شدی میخوابی صبح از ازمون جا میمونی.شوخیدم.صبح ساعت 6 پا میشه یوگا کار میکنی یا قران میخونی و نماز.بعدشم میری سرجلسه تا سوالاتو بدن داری ....ینی از استرس سوالاتو میبینی اروم میشی میای خونه بعد ازمون میاید تو انجمن میگید چقدر اخه سخت و غیر استاندارد بود تقلب شد اقا.بعد اروم اروم میرید پی تفریحات و سوال رایج میشه بهترین منابع کنکور 99 .ایا پشت کنکور بمونم.رتبم چند میشه.بعد جواب کنکور میاد و 90 درصد ناراحت 10 درصد خوشحال.وتمام.این بود کل قضیه
      ?

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من كه روز اخر از شش صبح تا شش عصر يه دور كل زيستو مرور ميكنم با روخواني سريع از روي كتاب درسي
      پارسال اينكارو كردم و خوب جواب داد
      از عصر به بعد به نظرم بهتره ادم چيزي نخونه و بره بيرون

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sadaf122 نمایش پست ها
      من كه روز اخر از شش صبح تا شش عصر يه دور كل زيستو مرور ميكنم با روخواني سريع از روي كتاب درسي
      پارسال اينكارو كردم و خوب جواب داد
      از عصر به بعد به نظرم بهتره ادم چيزي نخونه و بره بيرون
      منم همین کار رو کردم و عالی بود
      البته من از ویس های استاد آرامفر که روز قبل گذاشت تو کانالش مرور کردم و زیست رو هم 73 زدم
      نمیدونم امسال هم استاد ویس بذاره یا نه
      کانالش ارامفر زیست (aramfarzist) انگلیسی بنویسی تو تلگرام میاره

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم فکر کنم تا ظهر کنکور بخونیم بهتره یه مرور سریع نظرتون درباره قهوه قبل آزمون چیه؟

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن