روش های درست خوندن فیزیک رو بگید ...
چون تو پیش زمان زیاد ندارم نمیخوام وقت از دست بدم ...
ممنون میشم بگید ...
روش های درست خوندن فیزیک رو بگید ...
چون تو پیش زمان زیاد ندارم نمیخوام وقت از دست بدم ...
ممنون میشم بگید ...
ویرایش توسط Bl4Ck_96 : 18 مهر 1392 در ساعت 14:10
خوهشا دوستان فقط نیان اسم کتاب رو ببرن
لطفا چند دقیقه وقت بذارید و ویژگی های کتاب رو هم بگید و اینکه چقدر کمکتون کرده.
انتخاب کتاب مناسب چه معضلی شده
راس میگه دستتون درد نکنه منم شدیدا به این نیاز دارم که کتاب خوبی پیدا کنم
فعالیت و زندگی تمام مردم بر دو نوع است :
گروهی تابع اندیشه های خود هستند
گروهی تابع اندیشه های دیگران
راست میگه لطفا دوستان بگن از نظر تست برا پیش گاج خاکستری بهتره یا پیش 1 و پیش 2 خیلی سبز ؟ دلیلتون چیه ؟ کدوم تستای کنکور رو داره؟
Genius has side effects
هر قسمتي از فيزيك روش مخصوص خودش رو براي 100 زدن داره. در حركت شناسي و ديناميك نگرش مفهومي خيلي مهم هست براي 100 زدن و در الكتريسيته و نور و گرما هم تمرين زياد بسيار مهم هست. البته همه قسمت هاي فيزيك تمرين زياد و نگرش مفهومي رو لازم داره ولي اين دو قسمت كه از هم جدا كردمشون حاصل تجربه خودم بود. ( البته تجربه رو آقاي كازرانيان كه يكي از بهترين دبيران فيزيك كشور هستن به من منتقل كردن )
کتاب هایی که من از چند تا مشاور پرسیدم ایناست ! ...
اگه میخوای خیلی مفهومی بخونی و یه جورایی تمام نکات فیزیک رو در بیاری : نشر الگو اوله ... بعدش خیلی سبزه خوبه
اگه میخوای تستای کنکور و آزمایشی سنجش رو بزنی و به درسنامه های مختصر نیاز داری : گاج نقره ای خوبه
اگه هم میخوای که فقط تست کنکور (آزاد و سراسری رو با هم بزنی ) : آبی کانون
برا آموزش در حده خیلی ابتدایی هم میشه :گاج سبز و گاج مشکی !!!
سلام
واسه پیش نشر الگو
یکی اینکه تستاش معقوله یا این که مفهوم خرکی داره و مجبورت میکنه که درس رو کامل بفهمی یا اینکه محاسبات خرکی داره ببینید هر قسمت هم یکی دو تا ترکیب این دوتا رو داره که تو سطح بندیش cیه حسابی اشک آدم رو در میارهو بعد حلش اآدم حال میکنه فک میکنه کوه کنده
سوالی سنجش و گزینه دو رو هم داره
سراسری و ازاد (باحالاشو داره نه اسوناشور) داره و تو پاسخ نامه یه خلاصه کوچیک داره واسه فرمولها
معذرت که زیاد شد
ببینین بچه ها،برین یک عدد گاج خاکستری بخرین،درسنامه هاشو یکی یکی بخونین،تمرینای داخل درسنامه هاشو حل کنین،وقتی درسنامه هاشو کاملا فهمیدین برین بک در میون تستاشو بزنین،بعد از یه مدتی تستای دیگه شو بزنین،بعد از یه مدت دیگه ای تستای نزده+غلطشو بزنین،خلاصه هم یادتون نره!!!نزدیکای کنکور هم خلاصه هاتونو دور کنین+تستای کنکورو زمان دار بزنین!!!بهتون اطمینان میدیم اگه سر جلسه استرس نگیرین کمتر از 70نمیزنین!اینم از تجربه ی من!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)