سلام خوبین؟
اول کار دوستان فاز منفی و زیادی بانمک لطفاو
خب امروز کنکور 97 داخل کشور رو آزمون دادیم ک خب به لطف کتابای چاپ 96 ام برام به حدی تازه بود ک حتی باور نمیکردم قبلا دیدمشون
اینم درصدام (درصد اول واس آزمون امروزه و دومی برای کنکور 97 اصلی ک 8تیر پارسال برام کارنامه اومد)
ادبیات ....73....72 (همین ک پسرفت نکردم شکر خدا)
عربی.... 92.......85 (خوب بود بنظرم هرچند عربی خیلی وقته مرور نکردم باید اساسی برم توی کارش)
دینی....64.....60 (باز ازینک پسرفت نداشتم خیلی راضیم
زبان.....40......48 (واقعا متاسفم واس خودم حتی وقت اضافه داشتم اما بلد نبودم انگار اصلا نخوندم هیچی نمیدونم واقعا چیکار کنم با این درس)
زمین.....3.......10 (نظم جلسه بهم ریخت زمین روی هوا زدم و خب انتظاریم ازش ندارم)
ریاضی.....67......49 (غلط نداشتم کلا.....متاسفانه دو تا سوالو بخاطر ندونستن یه نکته ی کوچیک از دست دادم اما به همینم راضیم)
زیست......76......66 (در کل خوب زدم بنظرم انتظار 80 داشتم اما خب یجوری بودن بعضی سوالا!!!!)
فیزیک.....39......17(پارسال هم وقت نرسید فیزیک حل کنم امسال هم تازه صفحه دوم بودم گفتن وقت تمام!!!! هرچند هدفمم روی 45 ایناس نه بیشتر)
شیمی .....66.....62 (دوم ک آسون بود اما پیش1 یه مسئله ی عجیب غریب داشت بازم راضیم )
این درصدای جدید من تخمین میده 1000-1500 (رتبه کنکورم 3هزار با درصدای دومی)
الان مشکلم اینک من کل عمومیا و فیزیک و شیمی جمع بندی و مرورم مونده میترسم نرسم کامل کنم و با سیر فراموشی ک هست کنکور اصلیمو خراب کنم
بنظرتون وضعم خوبه؟ یعنی به این عنوان ک پزشکی سراسری میخوام یعنی زیر 1700 منطقه دو
گیج شدم بقیه درصد میگن 80-90
یا جمع بندی همه چیشون تمومه اما من تازه انگار اول راه جمع بندیم اونم فقط 12روز مونده

LinkBack URL
About LinkBacks
و .gif)
.gif)

.gif)
.gif)
!

این 12 روز رو با تمام توانت بخون ان شاالله میشه و خبر خوشحال کننده قبولیت رو میشنویم هر چند که پارسال هم شنیدیم
ولی امیدوارم امسال اون چیزی که دوست داری رو دانشگاه ملی بیاری