X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 69
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Lightbulb کنکور 97..... درصدای امروز و درصدای پارسالم

سلام خوبین؟
      اول کار دوستان فاز منفی و زیادی بانمک لطفا و
      خب امروز کنکور 97 داخل کشور رو آزمون دادیم ک خب به لطف کتابای چاپ 96 ام برام به حدی تازه بود ک حتی باور نمیکردم قبلا دیدمشون

اینم درصدام (درصد اول واس آزمون امروزه و دومی برای کنکور 97 اصلی ک 8تیر پارسال برام کارنامه اومد)

ادبیات ....73....72 (همین ک پسرفت نکردم شکر خدا)
      عربی.... 92.......85 (خوب بود بنظرم هرچند عربی خیلی وقته مرور نکردم باید اساسی برم توی کارش)
      دینی....64.....60 (باز ازینک پسرفت نداشتم خیلی راضیم
      زبان.....40......48 (واقعا متاسفم واس خودم حتی وقت اضافه داشتم اما بلد نبودم انگار اصلا نخوندم هیچی نمیدونم واقعا چیکار کنم با این درس)
      زمین.....3.......10 (نظم جلسه بهم ریخت زمین روی هوا زدم و خب انتظاریم ازش ندارم)
      ریاضی.....67......49 (غلط نداشتم کلا.....متاسفانه دو تا سوالو بخاطر ندونستن یه نکته ی کوچیک از دست دادم اما به همینم راضیم)
      زیست......76......66 (در کل خوب زدم بنظرم انتظار 80 داشتم اما خب یجوری بودن بعضی سوالا!!!!)
      فیزیک.....39......17(پارسال هم وقت نرسید فیزیک حل کنم امسال هم تازه صفحه دوم بودم گفتن وقت تمام!!!! هرچند هدفمم روی 45 ایناس نه بیشتر)
      شیمی .....66.....62 (دوم ک آسون بود اما پیش1 یه مسئله ی عجیب غریب داشت بازم راضیم )
      این درصدای جدید من تخمین میده 1000-1500 (رتبه کنکورم 3هزار با درصدای دومی)
      الان مشکلم اینک من کل عمومیا و فیزیک و شیمی جمع بندی و مرورم مونده میترسم نرسم کامل کنم و با سیر فراموشی ک هست کنکور اصلیمو خراب کنم

بنظرتون وضعم خوبه؟ یعنی به این عنوان ک پزشکی سراسری میخوام یعنی زیر 1700 منطقه دو
      گیج شدم بقیه درصد میگن 80-90
      یا جمع بندی همه چیشون تمومه اما من تازه انگار اول راه جمع بندیم اونم فقط 12روز مونده

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Neo.Healer نمایش پست ها
      سلام خوبین؟
      خب امروز کنکور 97 داخل کشور رو آزمون دادیم ک خب به لطف کتابای چاپ 96 ام برام به حدی تازه بود ک حتی باور نمیکردم قبلا دیدمشون

اینم درصدام (درصد اول واس آزمون امروزه و دومی برای کنکور 97 اصلی ک 8تیر پارسال برام کارنامه اومد)

عربی.... 92.......85 (خوب بود بنظرم هرچند عربی خیلی وقته مرور نکردم باید اساسی برم توی کارش)
      زبان.....40......48 (واقعا متاسفم واس خودم حتی وقت اضافه داشتم اما بلد نبودم انگار اصلا نخوندم هیچی نمیدونم واقعا چیکار کنم با این درس)
      زمین.....3.......10 (نظم جلسه بهم ریخت زمین روی هوا زدم و خب انتظاریم ازش ندارم)
      ریاضی.....67......49 (غلط نداشتم کلا.....متاسفانه دو تا سوالو بخاطر ندونستن یه نکته ی کوچیک از دست دادم اما به همینم راضیم)
      زیست......76......66 (در کل خوب زدم بنظرم انتظار 80 داشتم اما خب یجوری بودن بعضی سوالا!!!!)
      فیزیک.....39......17(پارسال هم وقت نرسید فیزیک حل کنم امسال هم تازه صفحه دوم بودم گفتن وقت تمام!!!! هرچند هدفمم روی 45 ایناس نه بیشتر)
      شیمی .....66.....62 (دوم ک آسون بود اما پیش1 یه مسئله ی عجیب غریب داشت بازم راضیم )
      الان مشکلم اینک من کل عمومیا و فیزیک و شیمی جمع بندی و مرورم مونده میترسم نرسم کامل کنم و با سیر فراموشی ک هست کنکور اصلیمو خراب کنم

بنظرتون وضعم خوبه؟ یعنی به این عنوان ک پزشکی سراسری میخوام یعنی زیر 1700 منطقه دو
      یا جمع بندی همه چیشون تمومه اما من تازه انگار اول راه جمع بندیم اونم فقط 12روز مونده
      اگر جنگ نشه پزشکی روزانه شانس داری بیاری

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام .
      خوش بحالت عالیه
      مطمئن باش همینارو بزنی با توجه به اینکه منطقه دو هم هستی پزشکی روزانه تو مشتته . منتظر مصاحبتم
      " دائما یکسان نباشد حال دوران ، غم مخور "
      - فقط شرکت در تاپیک های درسی.

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام خوبین؟

سلام
      خیلی خوبه همه چی عزیزم فقط فیزیکت خیلی پایینه
      اینو روش زیاد کار کن تو این دو هفته

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام ^^
      من جات باشم بیشتر شیمیو زیستمو میخونم
      و یکم بیشتر زمین
      شانس زیر گروه 2 رو میبرم بالا
      موفق باشی
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط im.awbol نمایش پست ها
      سلام .
      خوش بحالت عالیه
      مطمئن باش همینارو بزنی با توجه به اینکه منطقه دو هم هستی پزشکی روزانه تو مشتته . منتظر مصاحبتم
      مرسی
      همین دیگ میترسم یادم برن چون مرور نداشتم و کنکور خیلی پایینتر بزنم مثلا تاریخ ادب و قواعد عربی و دینی و زبان خیلیاش توی ذهنم نیس
      شیمی هم مرو اساسی میخواد
      اما فقط ۱۲روز مونده

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Miss.Sad نمایش پست ها

سلام
      خیلی خوبه همه چی عزیزم فقط فیزیکت خیلی پایینه
      اینو روش زیاد کار کن تو این دو هفته
      سلام
      فیزیک بنده خدا وقت نیس براش توی جلسه تا برسم بهش یذره بزنم وقت کنکور تمومه
      البته خودمم ۴۵ درصد بیشتر بلد نیستم متاسفانه چون امسال زیاد نخوندم فقط زیست خوندم و ریاضی با مرور پارسالی ها واس همین فیزیک و زبان انقد بد شدن

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra77 نمایش پست ها
      سلام ^^
      من جات باشم بیشتر شیمیو زیستمو میخونم
      و یکم بیشتر زمین
      شانس زیر گروه 2 رو میبرم بالا
      موفق باشی
      سلام
      من چون خانواده نمیذارن برم دارو زمین برام تاثیری نداره و اگ یکی دوتا سوالم میزنم واقعا واس خوشگل کردن رتبه کل منطقمه
      اما شیمی و زیست نقطه ی قوتمن ....بخصوص شیمی باید اساسی مرور کنم حفظیات کلا یادم رفتن

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام
      من چون خانواده نمیذارن برم دارو زمین برام تاثیری نداره و اگ یکی دوتا سوالم میزنم واقعا واس خوشگل کردن رتبه کل منطقمه
      اما شیمی و زیست نقطه ی قوتمن ....بخصوص شیمی باید اساسی مرور کنم حفظیات کلا یادم رفتن
      عجیبه
      من خودم یا دندون یا دارو
      ولی کتاب درسیو زیاد بخون واسه شیمی و خب زیستو ک همه میدونیم !
      گودلاک ^^
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra77 نمایش پست ها
      عجیبه
      من خودم یا دندون یا دارو
      ولی کتاب درسیو زیاد بخون واسه شیمی و خب زیستو ک همه میدونیم !
      گودلاک ^^
      من پزشکی مازاد رزرو کردم اگ سراسری نیارم همونو میرم.......دارو خیلی دوس دارم اما آینده شغلی مناسبی برای من نداره
      دندون هم من زیاد باهاش کنار نمیام
      مرسی گلم و همچنین
      ویرایش توسط Neo.Healer : 01 تیر 1398 در ساعت 22:03 دلیل: نوشته بودم پردیس هرچند شهریه فرقی ندارن اما مازادم

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام
      فیزیک بنده خدا وقت نیس براش توی جلسه تا برسم بهش یذره بزنم وقت کنکور تمومه
      البته خودمم ۴۵ درصد بیشتر بلد نیستم متاسفانه چون امسال زیاد نخوندم فقط زیست خوندم و ریاضی با مرور پارسالی ها واس همین فیزیک و زبان انقد بد شدن
      اشکال نداره حداقل 30 بزن ولی 17 نزنی مبادا که رتبتو افتضاح میکنه خودت پارسال تجربش کردی -__-
      نذار دوباره خراب بشه

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      عالیه عزیزم❤بهتریناشو بیاری❤

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی خوبه ولی تو میتونی بازم اینا رو بالاتر ببری این 12 روز رو با تمام توانت بخون ان شاالله میشه و خبر خوشحال کننده قبولیت رو میشنویم هر چند که پارسال هم شنیدیم ولی امیدوارم امسال اون چیزی که دوست داری رو دانشگاه ملی بیاری
      انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند . اما تو نباید فراموشش کنی . تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی .

برشی از کتاب شازده کوچولو- آنتوان دوسنت اگزوپری

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سنجشم شرکت کردی عزیزم؟

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohadeseh-77 نمایش پست ها
      خیلی خوبه ولی تو میتونی بازم اینا رو بالاتر ببری این 12 روز رو با تمام توانت بخون ان شاالله میشه و خبر خوشحال کننده قبولیت رو میشنویم هر چند که پارسال هم شنیدیم ولی امیدوارم امسال اون چیزی که دوست داری رو دانشگاه ملی بیاری
      مرسی گلم و انشاالله همچنین

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن