سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
دیگه کنکور 98 هم داره میرسه و این آخرین تاپیک من برای بچه های 98ه.
خیلی ها که هنوز دنبال تعویقن!یه سری ها هم توی تاپیک های حاشیه ای دارن به بحث برای اثبات تئوری ها و نظریات
خودساخته ی خودشون میپردازن که آرزوی موفقیت دارم براشون
یه سری از عزیزان هم هستن که درس خوندن.حالا چ کم و بیش مهم نیس بحث اینه که اهمیت میدن
یه سریها با اینکه خوندن اما خب متاسفانه نتونستن برسن به 98 و از الان دارن به 99 فکر میکنن که تعدادشون هم کم نیست و هر کسی هم دلیل خودشو داره که اینارو بعد براشون یه تاپیک میزنم.
یه بخشی هم هستن که متوسط یا رو به بالا خوندن که تعداد کم هستن:/
بریم سر اصل مطلب
این تاپیک در مورد اینه که این چند روز رو چه کنم؟
خب خیلی بستگی به منابعتون داره و اینکه چه فصلایی روخوندید و خوب بلدید و چیا خوب نخوندید و...
اما من سعی میکنم یه نسخه ی جامع ! براتون بپیچم ولی خب هر کسی سوالی داشت با شرایط خودش بپرسه اینجا تا جواب بدم
درس ادبیات:
قرابت: اگه خوب بلدی که هیچ تست هات میشه همین تستایی که توی آزمون ها میزنی.یه نگاه ریزی هم به مفاهیم کنی شاید بد نباشه(مثلا اخر کتاب نشر الگو).اگه خوب بلد نیستی مفاهیم رو یه نگاه سریع کن روزی هم 15،20 تا تست کنکور بزن باشد که رستگار شوید.
آرایه: اگه خوب خوندید خب هیچی اینم مث قرابت.اگه متوسط خوندید یا رو به پایینه و دوس داریدد تستاشو بزنید خب برید مفاهیم رو یه نگاه سریع کنید و تست های کنکور بزنید(طبیعتا نباید انتظار خاصی داشت ولی خدارو چ دیدید شاید همشو تو کنکور زدید!)
زبان فارسی:اگه نخوندی هیچی ک بیخیال برو سراغ بقیه موارد.در غیر این صورت یه منبع جمعبندی استفاده کن برای مرور(مثل خط ویژه یا خلاصه های خودتون) و تست هم طبیعتا کنکورها(که البته این چند سال ساده شدن)
لغت و تاریخ: خب این مشخصه بخونید دیگه.بازه های8 درسی برای یک روز خوبه.سخت ها هم علامت بزنید اون چند روز آخر مرور کنید.نیاز خاصی به تست نیست
املا:اگه یه درسنامه ریز دارید بخونید(مثل سبطی) و تست بزنید.یه کاغد هم بزارید کنارتون لغات سخت رو وارد کنید توی اون برای مرور روزهای اخر.
دینی:روزی حداقل 4 درس(ترجیحا از منبع جمعبندی ) اون هفته ی اخر هر روز 8 درس بخونید و روز قبل کنکور آیات رو یه مرور کنید.
عربی:اگه نخوندید که هیچی فوقش به ترجمه برسید(بستگی به منبعتون داره)
.اگه اوضاعتون بد نیست خب کاراتون اینه که
1.نکات ترجمه رو اون روزا اخر یه نگاه کنید(تست خاصی نیاز نیست مگر ضعیف باشید)
2.درسنامه قواعد رو مرور کنید اگر جایی مشکل دارید علامت دارهارو بزنید
بقیش رو بسپرید به زرد عمومی(یا دور دنیا)
زبان:اگه نخوندید که هیچ! اگه خوبه اوضاع پست مرور لغت و درسنامه گرامر
اینا درس به درس بود ولی حتما برای تست کنکور های عمومی رو شبا یا یه شب درمیون بزنید و تحلیل کنید.اشتباهاتتون که پیدا شد سعی کنید حلش کنید
مثلا میبینید تو ازمون فلان درس عربی مشکل داشتید میاید بازش میکنید کتابو تست علامت دار میزنید و درسنامه مرور میکنید و...
این کلا عمومی ها بود حالا بریم سراغ اختصاصی:
ریاضی و فیزیک:اگه خوندید خب توصیه میکنم خط ویژه فقط کار کنید(اگه منبع جمعبندی دیگه دارید خب همون یا اگه کلا
ندارید علامت دارهارو خیلی سریع بزنید و درسنامه مرور سریع!فک نکنم کسی اینطور باشه)اگه تونستید یه چندتا آزمون جامع
هم بزنید.
اگه خط ویژه دارید خوبه خوب قورتش بدید!
اگه تا الان خوب نخوندید ازین مباحث چندتا که اشنایی دارید انتخاب کنید شاید که فرجی شد!
ریاضی:احتمال،امار،تابع،ما ریس(معکوس)،تصاعد(مجموع جملات،ترکیب حسابی و هندسی)،لگاریتم و شاید حد ،معادله درجه
دوم(رابطه بین ریشه ها/ساخت معادله درجه 2/تغییر متغیر)تعیین علامت(قدرمطلقی ها/پیش نیاز سایر دروس)
فیزیک: پیش2،گرما،بردار!،دو فصل اخر سوم
شیمی:متن کتاب حتما جویده شود+آزمون جامع(موج آزمون یا آزمون های آزمایشی سال های قبل)
برای شیمی همین باشه کارتون هی کتاب هی آزمون
زیست:
۱.کتاب رو خوبه خوب بخونید که تست های ساده ک از متن میاد رو به خاطر فراموشی از دست ندید
۲.مرحله بعدی یاد گرفتن کنکوره!گزاره های کنکور خیلیاشون دوباره تکرار میشن به طرز عجیبی!پس باید کنکورهای قبلی گزاره های اونارو خوب یاد بگیرید.دوتا راه هست ۱.اگه خط ویژه دارید کمک میکنه۲.نگاه کردن ب تست های کنکورهای اخیر.جوری بخونید که اصن حفظ شید!
۳.ازمون های جامع.(مهم نی خیلی منبعش.میتونه کلک معلم باشه ،ازمون های پارسال و...)
مورد دوم ک گفتم خیلی مهمه
توجه بشه که این متن هایی که نوشتم برای اوناییه که یه چیزایی از کنکور حالیشونه واسه همین خیلی خلاصه نوشتم تا راه رو براش مشخص کنم و برای اونی که مشکل اصولی داره با یه درسی طبیعتا خیلی راهشگا نیست و باید سوال بشه ازم تا جواب بدم.
این چند روز بار امتحانات سبکه و تایم دارم که جواب بدم
ترجیحا توی این تاپیک سوال بپرسید ولی اگه پ.خ هم بدید جواب میدم!
موفق باشید