تعدادشون مهم نیست، شما بگو اصلا ده نفر باشن کلا، مهم اینکه حق با اوناست، و قانونا و منطقا حرفشون میرسه چون شورای سنجش اشتباه کرد و بچه ها رو به دردسر انداخت
بحث تعویق کنکور سراسری به نظر من اصلا منطقی نبود، چون از زمانی که سیل اومد تا برگزاری کنکور سراسری بیش از 3 ماه وقت فاصله بود، کنکور ارشد هم که تعویق افتاد بخاطر این بود که کمتر از دو هفته بعد سیل کنکور ارشد بودش و منطقی بود که تعویق بیافته
بچه های سراسری هم گفتن حالا یه تیره تو تاریکی، میندازیم شاید برای سراسری هم تعویق دادن! در صورتی که از همون اولش 50 60 درصد مشخص بود برای سراسری تعویق نخواهند داد هر چند من همین الانش هم موافق تعویق هستم ولی باید منطقی با موضوعات برخورد کنیم
در مورد هجوم نظام قدیمی ها هم به نظرم اشتباه میکنید، نظام قدیمیا اگر میخواستن برن جدید کنکور بدن اینقدر اصرار نمیکردن که 99 هم دو تا کنکور برگزار بشه تا با منابع خودشون در کنکور (نظام قدیم) شرکت کنند
برای یه نظام قدیمی خیلی ریسکه که بخواد نظام جدید رو بخونه مگر اینکه از دو سال قبل کتب نظام جدید رو برای کنکور خونده باشه
اینم بگم کسی که واقعا خونده باشه و تلاش کنه براش نظام قدیم و جدید فرقی نداره و هر کدوم رو که در نهایت کنکور بده، قطعا موفق خواهد شد