X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

برای این کنکور سوم دقیقا چه کاری انجام دهم

درود دوستان عزیز
      چند پرسش دارم در ابتدا بگویم متولد 79/01/09 هستم و مسلما کنکور اولم یعنی 97 را قبول نشدم !!
      سوال اولم ==>1-
      برای کنکور 98 ( نرفتم معافیت بگیرم کلا این +10 نرفتم چون یکی گفت بعد کنکور اول مشکلی پیش نمی یاید)
      الان میدونم کنکور 98 قبول نمیشم ( الکی خودم را گول نزنم چون نخوندم !!) بنا به دلایل خانوادگی و شخصی و.......
      حال میخواهم کنکور سوم را بدهم ( فکر کنم تو این دو سال قبلم به اندازه کافی درس گرفته ام از مشکلات و سایر موارد و اشتباهاتم و.........)

بگذاریم لطفا و خواهشا دوستان گرانقدر و مطلع پاسخ دهند!
      سوال دوم ==>2-
      برای این کنکور سوم دقیقا چه کاری انجام دهم ( یعنی این 98 که مطمئن هستم قبول نمی شوم باید در انتخاب رشته چه کنم تا مشمول خدمت نشوم و غیبت نخورم )
      چه زمانی انصراف بدهم ؟؟
      آیا مشکلی در ثبت نام (در صورت قبولی ایجاد نمی شود)

سپاس دوستان عزیز

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ashkanabbasi نمایش پست ها
      درود دوستان عزیز
      چند پرسش دارم در ابتدا بگویم متولد 79/01/09 هستم و مسلما کنکور اولم یعنی 97 را قبول نشدم !!
      سوال اولم ==>1-
      برای کنکور 98 ( نرفتم معافیت بگیرم کلا این +10 نرفتم چون یکی گفت بعد کنکور اول مشکلی پیش نمی یاید)
      الان میدونم کنکور 98 قبول نمیشم ( الکی خودم را گول نزنم چون نخوندم !!) بنا به دلایل خانوادگی و شخصی و.......
      حال میخواهم کنکور سوم را بدهم ( فکر کنم تو این دو سال قبلم به اندازه کافی درس گرفته ام از مشکلات و سایر موارد و اشتباهاتم و.........)

سوال دوم ==>2-
      برای این کنکور سوم دقیقا چه کاری انجام دهم ( یعنی این 98 که مطمئن هستم قبول نمی شوم باید در انتخاب رشته چه کنم تا مشمول خدمت نشوم و غیبت نخورم )
      چه زمانی انصراف بدهم ؟؟

سپاس دوستان عزیز
      سلام دوست عزیز.لطفا پیام خصوصی بدین تا به طور کامل راهنماییتون کنم
      عین عصام

هزاربار زمین میخورم

اما نمیذارم اونی که بهم تکیه کرده یه بار هم زمین بخوره

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز یک ترم دانشگاه ازاد ثبت نام کنید و بهمن ماه انصراف دهید.
      تا یکسال بعد معاف هستید
      اما دیگه فقط یکبار هست.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      درود دوستان عزیز
      سوال اولم ==>1-

سوال دوم ==>2-
      چه زمانی انصراف بدهم ؟؟

سپاس دوستان عزیز

اولا اینکه شما اشتباه کردی نرفتی هیچ برگه معافیتی بگیری ، اون کسایی لازم نیست هیچ کاری بکنن که متولد تیرماه به بعد هستند ولی اشکالی نداره یه بار برو مدرسه ، برگه بهت میده ببر +10 و معافیتت برای امسال درست میشه ، و بعد از رتبه ها پیام نور انتخاب رشته کن (چون هزینش از ازاد کمتره ) و بعد که قبول شدی 2 ترم مرخصی بگیر تا بعد از اعلام نتایج کنکور 99 ، بعدش قبل از اینکه بری دانشگاه جدید بنویسی ، باید پیام نور رو انصراف بدی.....حواست باشه فقط یه بار حق انصراف داری ، دفعه اول که از دانشگاه انصراف میدی یکسال معافیت داری ولی دفعه دوم که انصراف بدی ، بلافاصله سرباز حساب میشی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      درود دوستان عزیز
      سوال اولم ==>1-

سوال دوم ==>2-
      چه زمانی انصراف بدهم ؟؟

سپاس دوستان عزیز
      شما خرداد 97 پیش دانشگاهی رو تمام کردید وتا 31-6 امسال مهلت معرقی به نظام وظیفه دارید برای اینکه بتوانید سال اینده هم کنکور بدید باید در یک دانشگاه غیر روزانه اعم از پیام نور یا ازاد وشبانه نیم سال اول ثبت نام کنید
      یعنی در انتخاب رشته نام یکی از این دانشگاه های داخل شهرتون رو می نویسی
      بعد از ثبت نام
      ترجیحا پیام نور ثبت نام کن شهریه کم وجریمه انصراف هم که 1.5 برابر شهریه ثابت است
      هم بعد از قبولی در رشته مورد نظر می توانی از این دانشگاه قبلی انصراف بدی یعنی حدود شهریور سال بعد وبعد انصراف هم تا حدود 1 سال مهلت معرفی به نظام وظیفه داری
      راستی بعد ثبت نام دو ترم رو مرخصی بگیر
      اینجوری نه سر کلاس در حاضر باید بشی وفقط شهریهثابت رو پرداخت می کنی

وسوال اخری ات بعد از قبولی در 99 هیچ مشکلی نداری چه از نظر نظام وظیفه وچه از نظر اینکه قبلا تو دانشگاه دیگه ثبت نام کرده بودی وباید قبل از ثبت نام در دانشگاه جدید از پیام نور انصراف قطعی بدی وجریمه ی ان که 1.5 برابر شهریه ثابت است رو بپردازی فکر کنم حدود 200 هزار تومان می شود

پیرو متنم هم بگم فقط می توانی در طول تحصیل قبل از سربازی فقط 1 بار از رشته ودانشگاهی انصراف بدی ورشته ودانشگاه جدید ثبت نام کنی بعبارتی بعد از قبولی در 99 دیگه نمی تونی از دانشگاه دوم انصراف بدی
      برای انکس
      که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
      اگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .
      اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
      من برای این هدف می خواهم پزشک شوم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن