هیچ راهی نداره که الان گروه آزمایشی خودمو از تجربی به ریاضی یا انسانی تغییر بدم؟؟؟
هیچ راهی وجود نداره؟
هیچ راهی نداره که الان گروه آزمایشی خودمو از تجربی به ریاضی یا انسانی تغییر بدم؟؟؟
هیچ راهی وجود نداره؟
فک نکنم
همون موقع ک اسفند ماه اصلاحیه گذاشته بودن باید عوض میکردی
حالا چرا میخوای عوض کنی
" دائما یکسان نباشد حال دوران ، غم مخور "- فقط شرکت در تاپیک های درسی.
ویرایش توسط im.awbol : 12 خرداد 1398 در ساعت 18:55
میشه دوست عزیز
یه درخواست به سازمان سنجش ارسال کنید ، سپس در روز 11 تیرماه به همراه کارت ملی و کارت شرکت درازمون سراسری خود به بادجه رفع نقص (پیرو اطلاعیه سازمان سنجش ) در شهر خود نسبت به ویرایش گروه ازمایش خود اقدام کنید
دفترچه ای که به شما خواهند داد به صورت دستی کد داوطلبی درج میشه
کاشکی آخر این سوز بهاری باشد ...
اینجا برو
https://www.google.com/url?q=http://...sjDB7NuYba6qcH
اول ثبت نام کن ، بعد درخواستتو بده تا کارشناسان پاسخ بدن
با سلام
درخواست خودتونو به شماره 02189782360
با ضرب انگشت و ضمیمه کارت ملی و شناسنامه از طریق فکس ارسال کنید
و بعدش از طریق سیستم پرسش و پاسخ پیگیر باشید
وقت زیادی نخواهد گرفت
سلام دوست عزیز از حرفی که زدید اطمینان صد درصد داشتید ؟!
شماره مندرج شماره اداره ثبت نام هست که بجای ارسال درخواست پستی(نه صرفا اشتباه در انتخاب گروه ازمایشی)
ازاین شماره استفاده میشود
جهت توضیحات بیشتر با روابط عمومی تماس بگیرید.
+
متن درخواست:
با سلام
اینجانب فلانی بدلیل فلان درخواست تغییر گروه ازمایشی از فلان به بهمان دارم ،لذا مستدعیست درصورت امکان مساعدت فرمایید
اطمینان صد در صد دارم به این دلیل که خودم برای امسال گروه ازمایشیمو و میخوام تغییر بدم ، این شماره ای که شما گفتی تقریبا تا عید به درخواست ها رسیدگی میکردن
بعدش هر کاری کردم گفتن نمیشه سیستم براشون بستس و تنها راهش همون بادجه رفع نقص هستش !
شما به سنجشم درخواس بدید همین رو بهتون میگن ! و البته تاکید هم میکنند که به این شماره هیچ درخواستی رو فکس نکنیم !
البته گویا این تاپیک دگیر ارزشی نداره چون صاحب تاپیک قصد دارد برای کنکور سال بعد شرکت بنماید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)