خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

طرزاستفاده ازادبیات موضوعی گاج

سلام بچه ها،ادبیاتوچجورشروع کنم !؟ فقط باادبیات موضوعی وربرم کافیه!؟آخه اگه بخوای خوددرساروبامعنی شعرابخونی خیلی وقت میبره!

2. Top | #2
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ebi5233 نمایش پست ها
      سلام بچه ها،ادبیاتوچجورشروع کنم !؟ فقط باادبیات موضوعی وربرم کافیه!؟آخه اگه بخوای خوددرساروبامعنی شعرابخونی خیلی وقت میبره!
      سلام.
      طرز استفاده از ادبیات موضوعی رو ضمن برنامه ی هماهنگ کشوری که تو انجمن میذارم، معرفی میکنم.
      حالا که شما تاپیک جداگونه ای براش ایجاد کردین، میشه قدم به قدم هم روش کار با موضوعی رو توضیح داد.

کار با موضوعی وختی بهترین نتیجه رو میده، که طبق روش گروه تالیفش پیش برین.
      طبیعتا برای استفاده از هر محصولی، دفترچه ی راهنمایی که خود ِ سازنده روش میذاره، از همه چی مطمءن تره.
      یادآوری میکنم و خیلی یادآوری میکنم که به ترتیب مطالبو پیش بری.
      معمولا دسپاچگی بچه هایی که ادبیات موضوعی دارن، برای آشنایی سریعتر با کارای جدید و عناوین تازه و ویژگیای منحصر به فرد ِ ادبیات موضوعی، مث تیپ بندی سوالا، شگردای کنکوری، غلط اندازها، منابع ِ مخفی ِ مطالعه، لیست واژه های بی ستاره، قرابتای زبان فارسی و .. و ... و ... و «همینه که هست» ، باعث میشه مطالب دیگه رو ناقص ول کنن و شاخه به شاخه بپرن.

پس بالاغیرتا به ترتیب:

1. راهنمای استفاده از کتاب
      2. راهنمای مطالعه ی شش مبحث (پشت صفحات آبی رنگ)

همه چی در مورد واقعیتای کنکور و اون چیزایی که در طول سال باید یا نباید بخونی، اونجا گفته شده.
      اینا رو کامل بخون لطفا. تا بعد!

همه لطف خداست.
      ویرایش توسط mahdi nazari : 22 آذر 1392 در ساعت 00:58

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اوناروخوندم سوال اصلیم اینه خودکتاب درسی روخوندن لازمه؟آخه وقت گیره :-)

4. Top | #4
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      اوناروخوندم سوال اصلیم اینه خودکتاب درسی روخوندن لازمه؟آخه وقت گیره :-)
      معلومه که لازمه!
      هر کی غیر از این گفته دروغ گفته!
      کتاب درسیرو بذاری کنار، به جاش چی بخونی؟! لابد کاریکاتور!
      کتاب درسی لازمه.
      اما باید یدونی چیکارش باید کرد.
      یه روخونی و تسلط کلی.
      خود ِ من با وجود همه ی این کتابایی که کار کردیم توی تیم ادبیات واسه بچه ها، هیچ وخ کتابو حذفش نکردم از برنامه.
      چون ضررشو بعدا می بینه بچه.
      کتاب باید باشه، اما مدیریت شده خونده بشه.
      اگه طبق بودجه ی آزمونای آزمایشی پیش میری، میشه کتابای درسی رو خورد خورد خوند.
      علاوه بر این، من برنامه های اعتکاف ادبی (!) به بچه ها میدم که تو وختای معینی از سال، کتابای درسی رو هر کدومو از دو سه روز تا نهایتا یه هفته واسه تسلط کامل بهش وخت میذارن.
      تازه، هر روز فقط نصفی از روزو، نه از صب تا سحر!

یادت نره:
      کتاب درسی تنها منبع طراح کنکوره و همه ی کتابای دیگه برای حل مشکلات و ابهامات اون نوشته شدن.
      واسه حل یه مسئله، صورتشو پاک نمیکنن!

موفق باشی.

همه لطف خداست.
      ویرایش توسط mahdi nazari : 30 شهریور 1392 در ساعت 18:59

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      استادمیشه بگین چجوربخونم(یه برنامه تاکنکور)اگر پ خ که چه بهتر!

6. Top | #6

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi nazari نمایش پست ها
      معلومه که لازمه!هر کی غیر از این گفته دروغ گفته!کتاب درسیرو اری کنار، به جاش چی بخونی؟! لابد کاریکاتور!کتاب درسی لازمه.اما باید یدونی چیکارش باید کرد.یه روخونی و تسلط کلی.خود ِ من با وجود همه ی این کتابایی که کار کردیم توی تیم ادبیات واسه بچه ها، هیچ وخ کتابو حذفش نکردم از برنامه.چون ضررشو بعدا می بینه بچه.کتاب باید باشه، اما مدیریت شده خونده بشه.اگه طبق بودجه ی آزمونای آزمایشی پیش میری، میشه کتابای درسی رو خورد خورد خوند.علاوه بر این، من برنامه های اعتکاف ادبی (!) به بچه ها میدم که تو وختای معینی از سال، کتابای درسی رو هر کدومو از دو سه روز تا نهایتا یه هفته واسه تسلط کامل بهش وخت میذارن.تازه، هر روز فقط نصفی از روزو، نه از صب تا سحر!یادت نره:کتاب درسی تنها منبع طراح کنکوره و همه ی کتابای دیگه برای حل مشکلات و ابهامات اون نوشته شدن.واسه حل یه مسئله، صورتشو پاک نمیکنن!موفق باشی.
      استاد این برنامه تقریبن هفته ای چقد وخ میبره؟؟؟از مهر تا کنکور تمام ادباتارا پوشش میده؟؟؟خواهشن هرچه سریعتر بزاریدش !!!

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      استادمیشه بیشترتوضیح بدین!؟من نمیدونم ازاول مهرچطورادبیاتوشروع کنم!

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi nazari نمایش پست ها
      معلومه که لازمه!
      هر کی غیر از این گفته دروغ گفته!
      کتاب درسیرو بذاری کنار، به جاش چی بخونی؟! لابد کاریکاتور!
      کتاب درسی لازمه.
      اما باید یدونی چیکارش باید کرد.
      یه روخونی و تسلط کلی.
      خود ِ من با وجود همه ی این کتابایی که کار کردیم توی تیم ادبیات واسه بچه ها، هیچ وخ کتابو حذفش نکردم از برنامه.
      چون ضررشو بعدا می بینه بچه.
      کتاب باید باشه، اما مدیریت شده خونده بشه.
      اگه طبق بودجه ی آزمونای آزمایشی پیش میری، میشه کتابای درسی رو خورد خورد خوند.
      علاوه بر این، من برنامه های اعتکاف ادبی (!) به بچه ها میدم که تو وختای معینی از سال، کتابای درسی رو هر کدومو از دو سه روز تا نهایتا یه هفته واسه تسلط کامل بهش وخت میذارن.
      تازه، هر روز فقط نصفی از روزو، نه از صب تا سحر!

یادت نره:
      کتاب درسی تنها منبع طراح کنکوره و همه ی کتابای دیگه برای حل مشکلات و ابهامات اون نوشته شدن.
      واسه حل یه مسئله، صورتشو پاک نمیکنن!

موفق باشی.

سلام اقا مهدی.......
      همونطور که میدونید قیمت کتاب های گاج خیلی بالاست ...
      کتاب دیگه ای هم هست که قیمتش متعادل باشه و کیفیتش مثل گاج باشه؟؟؟
      لطفا نقل قول بگیرین تا متوجه بشم

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من پیش تجربیم
      الان واسه هر مبحث یه کتاب جداگانه(نشر الگو) بگیرم یا کتاب موضوضعی گاج؟؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      استاد نظری لطفن برنامه ی استفاده از ادبیات موضوعی رو بگییید
      10 روز از مهر گذشتاااا
      ویرایش توسط M o h a m m a d : 11 مهر 1392 در ساعت 21:23

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      • املا و واژگان:هنگام مطالعه کتاب درسی باید تمامی لغات و اصطلاحاتی که از لحاظ معنایی و املایی اهمیت دارند، مشخص کند و در حاشیه­ی کتاب یادداشت کند و معنی لغات را حفظ کرده و با چند بار نوشتن و تمرین کلمات مهم املایی، دیکته­ی آن­ها را یاد بگیرد. دانش­آموزان دقت داشته باشند که این کلمات مهم معنایی و املایی در تمام بخش­های کتاب اعم از متون، شعرها، تمارین و... یافت می­شوند. همچنین بعضی از واژه ها بیش از یک معنی دارند که دانش آموز باید به معانی مختلف آن توجه داشته باشد. برای مبحث املا، درس­های املایی کتاب زبان­فارسی و برای مبحث واژگان، واژگان ذکر شده در پایان کتاب نیز باید مورد توجه و مطالعه قرار گیرد.
      • تاریخ ادبیات و اعلام:تنها راه حل اساسی برای تسلط بر این مقوله مرور مداوم و پیوسته­ی آن­هاست. دانش­آموز می­تواند با تهیه­ی فلش کارت­هایی اطلاعات مربوط به هر کدام از نویسندگان و شاعران را ثبت کرده و این فلش­ها را به طور مرتب مرور کنند. هر کدام از کارت­ها به یک شاعر یا نویسنده اختصاص دارد که تمامی اطلاعات مربوط به شاعر در آن ثبت شده است. دسته­بندی شاعران بر اساس مکتب ادبی و یا دوره­ی تاریخی نیز می­تواند به روند یادگیری سرعت بخشد. دانش­آموزان باید علاوه بر تاریخ ادبیات­های موجود در متن کتاب، اعلام ذکر شده در آخر کتاب ادبیات فارسی را نیز به دقت مطالعه کنند. برای حفظ آااااااااآثار شاعران نیز می توان از سرواژه ها استفاده کرد ( برای مثال آثار نظامی را می توانید در واژه ی ملخ ها خلاصه کنید: مخزن الاسرار/ لیلی و مجنون/ خسرو و شیرین/ هفت پیکر/ اسکندرنامه).
      • زبان فارسی:مباحث این کتاب به چهار بخش املا، نگارش، زبان­شناسی و دستور زبان تقسیم می شود. در مورد نحوه­ی تسلط بر مقوله­ی املا بحث کردیم. دو مقوله­ی نگارش و زبان شناسی نیز حاوی متون حفظی هستند که با شیوه­ی سایر دروس متنی( مرور پیوسته) باید مطالعه شوند. اما بیشترین تاکید طراحان آزمون سراسری بر مقوله ی دستور زبان می باشد. برای تسلط یافتن بر مطالب این بخش ابتدا باید تعریف ساده­ی هر کدام از دستور­ها و قواعد را یاد گرفته و سپس به تمرین این قواعد بر روی متن بپردازند. مثلا برای تسلط بر مبحث ساختمان اسم ابتدا باید انواع اسم را از لحاظ ساخت بشناسند و سپس ساخت اسم­های موجود در یک متن را مشخص کنند.
      • آرایه­ی ادبی و قرابت معنایی:از آنجا که تقریبا نیمی از سوالات درس ادبیات به این بخش مربوط می­شود، دانش آموزان باید به طور جدی به این مقوله پرداخته و به نهایت تسلط در مباحث آن برسند. نکته ای که باید به آن اشاره شود این است که دو مقوله ی آرایه­ها­ی ادبی و معنا و مفهوم اشعار به هم وابسته هستند و هنگام مطالعه­ی اشعار و متون باید هم­زمان هر دوی آن­ها را مد نظر قرار داده و هر یک را مکمل دیگری نمایند. برای پاسخ­گویی به سوالات آرایه­ها­ی ادبی باید ابتدا تعریف ساده هر کدام از آرایه­ها را یاد بگیرند و هر آرایه را با یک مثال پرکاربرد و مشهور یاد بگیرند. هنگام مطالعه­ی اشعار، باید هر آنچه از آرایه­ها به ذهنشان می­رسد یادداشت کنند. هنگام مطالعه­ی اشعار و متون باید هم به معنای ظاهری ابیات و متون توجه کنند و هم بتوانند با نگاهی تحلیلی مفهوم بیت را عنوان کنند و بتوانند متون و اشعاری را که با هم قرابت دارند، مشخص کنند. پس برای تسلط بر مقوله­ی قرابت معنایی باید مطالعه با نگاهی کل­نگرانه صورت گیرد و دانش­آموز باید بتواند ابیات و متون مرتبط با هم را مشخص کند. کتاب آبی کانون که با عنوان قرابت معنایی به چاپ رسیده، می تواند در تسلط بر مبحث قرابت معنایی به دانش آموزان کمک کند. دانش­آموزان سخت کوش جهت تقویت مبحث آرایه­های ادبی و تسلط بیشتر بر قرابت­ معنایی می توانند مطالعه­ی غیر­درسی را نیز در برنامه­ی مطالعاتی خود بگنجانند ( مطالعه­ی اشعار حافظ و مولانا می­تواند در افزایش درک و فهم شعری بسیار موثر باشد).
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به نظرتون بچه ها آدبیات جامع خیلی سبز بهتره یا کلک معلم یا گاج

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood66 نمایش پست ها
      به نظرتون بچه ها آدبیات جامع خیلی سبز بهتره یا کلک معلم یا گاج
      تو این تاپیک تمام کتاب های جامع رو اووردمه ساختار خیلی سبز و موضوعی گاج=آموزش+تست @@@@ ساختار کلک معلم و میکرو گاج=تست هستش در هر حال موضوعی گاج طرفدار بیشتر داره و خیلی سبز هم جدید اومده و باید یکم بگذره تا کاراییش مشخص شه!!!http://forum.konkur.in/thread8147.html

فعلن ...!!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن