سلام من پارسا 14 سالمه امسال میخوام برم اول دبیرستان میخواستم بپرسم از امسال شروع کنم واسه کنکور بخونم خوبه یا اگه نه از چه سالی شروع کنم؟خیلی ممنون
سلام من پارسا 14 سالمه امسال میخوام برم اول دبیرستان میخواستم بپرسم از امسال شروع کنم واسه کنکور بخونم خوبه یا اگه نه از چه سالی شروع کنم؟خیلی ممنون
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
ببین شما درستو ک باید بخونی واسه سال اول دبیرستان. ولی خوب میتونی کاملا جدی بخونی و معدلت رو افزایش بدی و یادگیریت رو بالا ببری....ولی واسه کنکور نیازی نیست.
اصل قضیه از سال دوم دبیرستان شروع میشه ک باید واسه کنکور آماده شد. . . شما از اون موقه هم میتونید شروع کنید. اول دبیرستان برای کنکور جدی نیست.
ویرایش توسط mmmaaahhh : 29 شهریور 1392 در ساعت 15:59
بعضیا لابد هیچی از کنکور نمیدونن...نخیر آقا..لازم نیست
شما فعلا تلاش کن معدلت توپ باشه چون تو کنکور شما معدل حرف اول رو خواهد زد...
فعلا هم خودتو با فکر کنکور پیر نکن...چون بعدا پشیمون میشی..
در ضمن در مورد رشته تحصیلیت تصمیم گرفتی؟؟ بعدشم تا کنکور شما کلی کتابا و مباحث کم و زیاد میشن...
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
دوست عزیز از ریاضی،عربی و زبان انگلیسی تو کنکور سوال غیرمستقیم و فیزیک مستقیما سوال طرح میشه.سعی کن هر ۴ تاشو خیلی خوب بخونی چون همشون اساس و پایه تومقاطع بعدین.بنظرم فعلا تو فکر معدل نباش چون اول دبیرستان نهایی نیست تو فکر یادگیری عمیق باش.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
پارسا جان فعلا زوده برا کنکور
به نظرم الآن اگه کلاس زبان میری حتما ادامه بده اگه هم نمیری حتما برو شروع کن
فقط برا ریاضیات 1 کتاب گاج قرمز رو بخر بخورش.
جدی میگم: مسائل زیادی داره دونه به دونه حلشون کن آز جمله مسائل سخت کوش. این کارو حتما انجام بده. یکم(بیشتر از یکم) راه میوفتی تو محاسبات
چه رشته ای می خواهی انتخاب کنی //// ریاضی!!تجربی.................اگه ریاضی به توانایی خودت بستگی داره چون بعدها ........حسابان...............هندسه .........حساب دیفرانسیل و یک فیزیک هیولای پیش دانشگاهی داری و بقیه درس ها.........ولی تجربی .....زیست........شیمی هم به جای خودکه در ریاضی مشترکه.....ولی تجربی بیشتر حفظی.........بازم میگم علاقه / توانایی/ پشت کار///خودت بستگی داره......نظر من اگه انتخابت ریاضی هست از اول دبیرستان شروع کن با تست زدن موفق باشی
اقا پارسا شما سعی کن از الان درساتو خوب بخونی و بفهمی در اصل کنکور از پایه نشات میگیره
خوندن برای کنکورو بزار برای سال سوم
امیدوارم موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)