کم کم داره مهر میادش
ماهی که وختی بیاد میشه گذشته یک سال از عمرمون درکنار هم دیگه
یادمه وختی اومدم انجمن 14 مهر بود.......... چنتا پسر و سه تا دختر فقط عضو بودن!.......البته اونایی که فعال بودنا
تو انجمن گم بودم اما بهترین راه حلو از بچه ها واسه درس خوندن گرفتم
آقایون
آراز...حسین....سجاد....محمد حسین....مشاور 20(اقای محمودی)...شایان....علیرضا و..............
و
خانومها
الی.......سارا...........صبوادلا
عضو بودن
البته اعضای تقریبا فعال
بعده ها مهسا خانوم گل(مون گیرل خودم!) که شد بهترین دوست خودم که الان ب دلایل نامعلومی نیستش(شایدم میخاد ک نباشه) اومدو روزای خوشمون تو انجمن از اونجا شروع شد.........
آقا سجاد.......خیلی کمکم میکردن در مسائل کامپیوتری.................ببخش ک اذیتت میکردم .............اولین آواتارتم ی بازیکن موطلایی بود...............همیشه فک میکردم اون شکلیی
آقا محمد عزیز........که همیشه فک میکردم یه اقای ترسناک 50 ساله س
آقای محمودی که بنده خیلی اذیتش کردم(عملن هرروز باهاشون دعوا میکردم)!...مشاوره های زیادی بهمون دادن..................(اجرتون با امام حسین )....امیدوارم این حقیرو ببخشن!
و آقاحسین که پسر فوق العاده ماهی بودش و الانم هنوز درگیره سربازیشه بینوا
آقا شایان که وختی من اومدم نمیدونم به چ علتی داشتن از انجمن میرفتن!......منم بدون دونستن موضوع......رفتم گفتم نرید دیگه.........ببخشید ..............شما کوتاه بیاید........خخخخخخخخ از بچگی فوضول بودم کلا
الی و سارا خانمم که رفتن اواسط کار و دیگه م نیومدن!
صبوادلا که تازه یک ماهه فهمیدم دختره.....................فقط یه کار میکرد...........میومد درمورد سلامتی پست میزاشت و میرفت...........تاحالام ادامه داره کارش..........
هممون باهم کاربرفعال و مفید شدیم.................همه باهم ویژه شدیم..............همه باهم درس میخوندیم!..............همه یک هدف داشتیم!
دوستون دارم
همتونو
سالگرد دوستیمون مبارک