خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

راهنمای در مورد شروع تجربی از صفر

سلام دوستان خسته نباشید . من در حال حاضر یازدهم هستم . رشته ام هم فنی هست و در هنرستان هستم .
      تصمیم دارم کنکور تجربی 1399 شرکت کنم . از الان میخام بخونم. به نظرتون آیا امکان همچین چیزی هست ؟ کسی رو میشناسید که شرایطش مثل من بوده باشه و موفق شده باشه ؟
      چند تا درس تجربی با فنی که مشترک هستن . میمونه تخخصی ها . به نظرتون میشه تو خونه یاد گرفت مطالب کتاب رو ؟ ممنون میشم یه راهنمایی کنید

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdiodack نمایش پست ها
      سلام دوستان خسته نباشید . من در حال حاضر یازدهم هستم . رشته ام هم فنی هست و در هنرستان هستم .
      تصمیم دارم کنکور تجربی 1399 شرکت کنم . از الان میخام بخونم. به نظرتون آیا امکان همچین چیزی هست ؟ کسی رو میشناسید که شرایطش مثل من بوده باشه و موفق شده باشه ؟
      چند تا درس تجربی با فنی که مشترک هستن . میمونه تخخصی ها . به نظرتون میشه تو خونه یاد گرفت مطالب کتاب رو ؟ ممنون میشم یه راهنمایی کنید
      قبلا نمیشد با دیپلم فنی کنکور رشته های نظری رو داد
      الان نمیدونم ولی بپرس ببین اصلا میتونی کنکور بدی یا نه بعد برا خوندن تصمیم بگیر

3. Top | #3
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز شما دیپام فنی دارید
      برای کنکور تجربی باید دیپلم نظری داشته باشید
      “مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید

این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”

4. Top | #4

نمایش مشخصات

چه کاریه خب !
      تغییر رشته بده
      از الان بخون شهریور تغییر رشته بده
      دوازدهم هم دیپلم تجربی میگیری هم کنکور میدی
      دیپلم و دوازدهم میگیرن الان مثل نظام قدیم نیست
      شما که هنوز دیپلم نگرفتید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من رشتم گرافیک بود بعد اینکه دیپلممو گرفتم رفتم غیر حضوری فوق دیپلم گرافیکم و گرفتم و پارسال کنکور تجربی دادم ولی سفید دادم چون هیچی نخونده بودم فقط بخاطر این رفتم سر جلسه که ببینم بهم برگه سوال میدن یا نه میخواستم خیالم راحت بشه که دادن خدا رو شکر ولی شما وقتی دیپلم تونو گرفتید برید غیر حضوری فوق دیپلم تجربی بگیرید فقط باید چندتا از درس های تجربی و پاس کنید تا مدرکت تونو بهتون بدن بعد میتونید تو کنکور شرکت کنید

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خب برای 98 ک نمیتونی
      ولی 99 خب تو اینترنت سرچ کنی
      دی وی دی ها و فیلم های خوبی برای هر درس هست
      کتابم همین جا بگردی خیلی خوب رتبه برتر ها راهنمایی کردن
      اگه تصمیمت جدی باشه هر چیزی ممکنه
      موفق باشی
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان طوری شده که فنی ها هم میتونن تو کنکور سراسری شرکت کنند . البته امسال اولین سالش هست. پایه دوازدهم مدرسه خودمون هم ثبت نام کردن مثلا تو کنکور ریاضی . چون امسال اولین سالی هست که دانش آموزان نظام جدید 6-3-3 دیپلم میگیرن و میتونن تو کنکور سراسری شرکت کنند.

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خیلی سخته

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن