نوشته اصلی توسط
Saeed79
سلام دوستان خسته نباشیدمن 2 روز یکبار هارو شروع کردم ولی متاسفانه مشکلم اینه که منبع دیگه واسه آزمون دادن ندارمیعنی برنامه کلیم اینه که بعد تحلیل هر آزمون 1 جامع بزنم و 2 روز یکبار بعدی (چون منابع رو کم و بیش کار کردم و نشان دار هارو چندین بار کار کردم , نمیتونم از منابع قبلیم استفاده کنم ...)کتابی مثل فصل آزمون ریاضی 5 جامع داره و واسه هر فصل 2 جامع . فیزیک هم همینطور. موج ریاضی هم به همین شکل ...جامع های فصلیشون خوبه ولی من مشکلم اینه که آزمون جامع از 3 پایه میخوام. مثلا موج ادبیات 40 آزمون جامع داره ... عمومی ها مشکل نداره چون دور دنیا عمومی روزی 2 تا میزنم نیازی به جامع نداره (غیر از ادبیات که موج گرفتم)میخوام ببینم از نظر شما چه منبعی بگیرم که جامع داشته باشه ؟ زرد 10 کنکور و کنکوریوم که هیچی توی این دوران 2 روز یکبار میزنم تموم میشه دور دنیا هم 2 هفته آخر با تورق سریع فشرده کار میکنم. آزمون های حرف آخر رو شنیدید ؟ یا مثلا آزمون های لیموترش ؟ همه دروس ماز ؟ و ... با توجه به اینکه 12 ام هم هستم متاسفانه نمیتونم منابع نظام قدیم یا آزمون هاشون رو کار کنم ...لطفا کتاب آزمونی بگید نه جمعبندی مثل خط ویژه یا جمعبندی خیلی سبز ...اولویت اولم شیمی و بعد فیزیکه ...