بچه ها سلام
واکنشارو چجوری حفظ کردین؟! : (((
من همش یادم میرن، ی سریاشم ک اصن حفظ نمیشم
من استوم خوبه، مسائلو راحت میزنم ولی سر همین واکنشا سوالارو از دست میدم
ممنون میشم اگه راه حلی دارین بگین
بچه ها سلام
واکنشارو چجوری حفظ کردین؟! : (((
من همش یادم میرن، ی سریاشم ک اصن حفظ نمیشم
من استوم خوبه، مسائلو راحت میزنم ولی سر همین واکنشا سوالارو از دست میدم
ممنون میشم اگه راه حلی دارین بگین
Lost in DayDream
های.
برای واکنشا و همچنین فرمول های ساختاری و نکات متفرقه اینکارو بکن:
اگهمیخوای هم تو نت هس که کل واکنش های شیمیایی کنکور یجا. تو سایت خیلی سبز هس.
(از متن تاپیکم کپی کردم)
یه چیز خیلی مهم که حتما انجام بدید, توی ورقه های A4 بیاید نکاتی که یادتون میرن یا خوب یاد نگرفتید یا خیلی مهمن رو بنویسید.
از هر درسی! از هر جایی که یاد گرفتید یا درسنامه یا سوالات آزمون های آزمایشی یا تحلیل کنکور ها و...
کم کم تا 20-30 برگه A4 پر از نکات پراکنده میرسید که اتفاقا همون نکات رو شما خوب یاد نگرفتید یا نیاز به مرور بیشتر دارن نسبت به بقیه نکات.
توی تایم های مُرده تون این برگه هارو بشینید بخونین.
مثلا من بعد از ظهرا کلا لَش بودم
این برگه هارو روی مبل دراز کش میخوندم و چون تقریبا دوران ج بندی 1.5 ماهه, اغلب اون نکات رو یادم بود سر جلسه کنکور چون بارها مرورشون کرده بودم.
بعد این نکات رو توی تایم های آزادتون به ترتیب درس(مثلا اول ورقه های فیزیک بعد ریاضی و...) میخونین. تا آخر کنکور چیزی حدود 10 بار مینیمم شما این نکات رو میخونین و به این صورت همه اینا به حافظه دائمتون منتقل میشن. از سخت ترین نکات که فکرشو میکردید هیچوقت یاد نمیگیرید تا نکات بعضا ساده و پیش و پا افتاده ولی فَرار که مدام یادتون میرفت.
نمونه:
http://uupload.ir/files/u9da_img_20190411_174006.jpg
و باز هم میگم:
و ضمنن فرمول های شیمیایی مهم مثل اسید سالیسیلیک یا اسپرین رو تو چنتا برگه یادداشت کنین که مدام مرور کنین و ملکه ذهنتون شه و سر جلسه خیلی سریع جواب بدید و توی ذهنتون باشه.
با قاعده ها که راحتن ، معروفا مثل انفجار نیتروگلسیرین یا تهییه کلر که انقدر توی سوالات هستن خود به خود آدم حفظ مابقی شونو من یه دفتر دارم همشونو توی اون یاداشت میکنم کلا هر واکنشی که تو هر جا میبینم ، بعضیاشون خیلی فرارن مثلا من تا یه ماه پیش همشونو حفظ بودم چون یه ماه از استیوکیومتری دور بودم همش یادم رفته باید دوباره بخونم
توی کتاب میکرو پایه(البته برای نظام جدیدا) فرمول داده برا حفظ کردنشون اگر نظام جدیدی از اون استفاده کن
[QUOTE=WickedSick;1463824]های.
برای واکنشا و همچنین فرمول های ساختاری و نکات متفرقه اینکارو بکن:
اگهمیخوای هم تو نت هس که کل واکنش های شیمیایی کنکور یجا. تو سایت خیلی سبز هس.
(از متن تاپیکم کپی کردم)
یه چیز خیلی مهم که حتما انجام بدید, توی ورقه های A4 بیاید نکاتی که یادتون میرن یا خوب یاد نگرفتید یا خیلی مهمن رو بنویسید.
از هر درسی! از هر جایی که یاد گرفتید یا درسنامه یا سوالات آزمون های آزمایشی یا تحلیل کنکور ها و...
کم کم تا 20-30 برگه A4 پر از نکات پراکنده میرسید که اتفاقا همون نکات رو شما خوب یاد نگرفتید یا نیاز به مرور بیشتر دارن نسبت به بقیه نکات.
توی تایم های مُرده تون این برگه هارو بشینید بخونین.
مثلا من بعد از ظهرا کلا لَش بودم
این برگه هارو روی مبل دراز کش میخوندم و چون تقریبا دوران ج بندی 1.5 ماهه, اغلب اون نکات رو یادم بود سر جلسه کنکور چون بارها مرورشون کرده بودم.
بعد این نکات رو توی تایم های آزادتون به ترتیب درس(مثلا اول ورقه های فیزیک بعد ریاضی و...) میخونین. تا آخر کنکور چیزی حدود 10 بار مینیمم شما این نکات رو میخونین و به این صورت همه اینا به حافظه دائمتون منتقل میشن. از سخت ترین نکات که فکرشو میکردید هیچوقت یاد نمیگیرید تا نکات بعضا ساده و پیش و پا افتاده ولی فَرار که مدام یادتون میرفت.
نمونه:
http://uupload.ir/files/u9da_img_20190411_174006.jpg
و باز هم میگم:
و ضمنن فرمول های شیمیایی مهم مثل اسید سالیسیلیک یا اسپرین رو تو چنتا برگه یادداشت کنین که مدام مرور کنین و ملکه ذهنتون شه و سر جلسه خیلی سریع جواب بدید و توی ذهنتون باشه.[/QUOTE
مگه واکنش ها حذف نشدن؟؟؟
سلام ... من اینارو حفظ کردم و بهم جواب داد
واکنش های شیمیایی و نکات آن ... - آپلود عکس و فایل رایگان
امیدوارم مفید باشه
"کورسو مقدارِ ایده آلِ امیده"
نشو تسلیم هنوزم میشه سر کرد میون آتیش و خاکستر و باد
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
!!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!
www.submovies.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)