سلام دوستان
بی زحمت اگه استفاده کردین نظرتون رو بگید
سلام دوستان
بی زحمت اگه استفاده کردین نظرتون رو بگید
Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃
سلام.من خودم نگرفتم یکی از آشناهامون دی وی دیاشو خرید میگه توضیحاتش خوب و قابل قبوله ولی متاسفانه پیگیریش خوب نیست،مثلا میگفت ی هفته طول داد تا برام فرستاد بعد رمز گذاری شده بوده بهش رمز اشتباه دادن،بعد باید برنامه مخصوص نصب کنی تا بتونی استفاده کنی میگفت جواب تلفن نمیدن و فقط تلگرام جواب میده اونم خیلی دیر.
شکست نفسی میکنی
اومدم کتاب عربی کامل گاج رو باز کردم ثلاثی مزید و مجرد رو خوندم رفتم یه تست بزنم دیدم از 10 تا 10تاش هم غلط بود
واعظی بنظرم واسه الان خوبه حتی کلاس جامعش توی کلاسینو,چرا؟!چون اولا تایم هر جلسش حدود 1.30/2 ساعت هست که من خودمم بخوام اصولی عربی بخونم چنین تایمی ازم میگیره بعدش کل جلساتش حدود 17-18 جلسس
بعدشم دیگه امتحانش رو پس داد و دیگه اون پوریا مزخرف که توی حرف اخر بود نیستشجلس اولشم در مورد ترجمه بود دیدم خوب درس میداد توی کلاسینو
بعدشم فلاح کامل پخش شده توی تلگرام ولی جزواتش کامل پخش نشده یکی رو میخوام که سریع با یه جزوه ببنده بره پی کارش نه بخوام از صفر جزوه نویسی کنم
ویرایش توسط MehranWilson : 28 فروردین 1398 در ساعت 21:48
دیدی واعظیو؟ راضی بودی؟ الان نژاد علی یه چی داده یبیرون عربی در 3ساعت نمیدونم خوبه یا ن
نمدونم بهتره واعظیه یا ن
اوه اوه حالم از واعظی بهم میخوره اینقد داد میزنه و قاطی پاتی درس میده کاش پولم رو ریخته بودم تو جوب
یعنی افتضاح :/
سلام وقتتون بخیر پیام شمارو داخل همین سایت دیدم شما پکیج کامل dvd های عربی نژاد علی رو دارین یا اگر از اطرفیانتون دارن میشه لطف کنین ایدی چیزی بهم بدین ازش بخرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)