سلام
پایتم . روزایی ک انجمن باشم
" دائما یکسان نباشد حال دوران ، غم مخور "- فقط شرکت در تاپیک های درسی.
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
خب ، امروز :
6 صبح بیدار
تا ساعت 23 ، 13 ساعت مطالعه مفید
زیست فصل 10 پیش2 اتمام
دینی سوم مرور درس 8
زبان فارسی گروه اسمی اتمام
مرور کل قواعد عربی2
ویرایش توسط im.awbol : 17 فروردین 1398 در ساعت 00:18
Lost in DayDream
امروز خودم نتونستم بخونم
کل امروزم تقریبا به برنامه نوشتن تا آزمون ۲۰ اردیبهشت سنجش بود و جم و جور کردم وسایلم بعد سفر و کلی کارای شخصی دگ و البته خواب
جالبه ک نمیخاستم بخابم ولی اخر خستگی و سر درد نذاشت
ولی خب، فردا با ی گزارش کار کامل و خوب میام *_*
نظر منفی راجبه امروزم ندین لطفا -_-
ابوالفضل ترکوندی *___*
دمت گرم
Lost in DayDream
من چرا هرچی ی چی میذارم ی ایموجی تحویلم میده؟! -_-
Lost in DayDream
ویرایش توسط .Moon. : 17 فروردین 1398 در ساعت 02:05
هر تلاشی که الان بکنید به خودتون بر میگرده و برای خودتونه.پس دیگران و حرفاشون براتون مهم نباشن.
تنوع بدید تو درسایی که میخونید.علاوه بر تایم بالا،سرعت خوندنتون رو هم زیاد کنید.یه سری مباحث که سخت هستن و معمولا کمتر ازشون تست میاد رو حذف کنید.امید داشته باشید و بی وقفه درس بخونید و بدونید که کلید موفقیت تو کنکور "پیوستگی" مداومت تو درس خوندنه
موفق باشید
...I will revive The Great Alexander
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)