X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات

Post منفی زدن در ازمون

سلام.من یه مشکل بزرگ دارم تو دروس شیمی و زیست وقتی خونه تست میزنم هیچ مشکلی دارم ولی میرم قلمچی سر چیزای الکی غلط میزنم.مثلا به کلمه های ریز سوال دقت نمیکنم یا سوال نوشته کدام غلط است من صحیح رو میزنم.همین ازمون میتونم بگم شیمی و زیست رو خورده بودم و از هر 10 تا سوال حداقل 7 تاش رو بلد بودم راحت باید 70 میاوردم ولی شد 40 بخاطر همین منفی زدنای مسخره. وقتی این همه میخونم اخرش نصف جوابام اشتباه در میاد کلا حوصلم میپره.تو فیزیک هم مشکلم اینه سر ازمون به یه سوال بر میخورم عین همون رو تو خونه حل کردما ولی تو اون لحظه اصلا انگار نه انگار من تمرین کردم.به نظرتان چه کنم؟ جمعبندی رو اینطوری خراب کنم باید خودمو از بالکن بندازم پایین
      از هر ازمون میام میگم حتما ازمون بعد دقت میکنم ولی بازم هیچی
      ویرایش توسط VENOM.M : 24 اسفند 1397 در ساعت 19:13

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ببین اولین چیزی که توجه نمیکنی اینه که توی خونه توی محیط اروم و بی سر و صدا خودت و خودت نشستی داری درس میخونی ولی سر ازمون 4-5 نفر دور و ورت نشستن یهو میگرخی
      بعدشم سعی مثلا اگه یه تست شیمی کلا وقتش یک دقیقس توی خونه هم همون یک دقیقه رو بزن
      بنظرم قبل از ازمون از خودت یه ازمونک بگیر تا فرداش که ازمون داری جا نخوری ییهویی
      Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط VENOM.M نمایش پست ها
      سلام.من یه مشکل بزرگ دارم تو دروس شیمی و زیست وقتی خونه تست میزنم هیچ مشکلی دارم ولی میرم قلمچی سر چیزای الکی غلط میزنم.مثلا به کلمه های ریز سوال دقت نمیکنم یا سوال نوشته کدام غلط است من صحیح رو میزنم.همین ازمون میتونم بگم شیمی و زیست رو خورده بودم و از هر 10 تا سوال حداقل 7 تاش رو بلد بودم راحت باید 70 میاوردم ولی شد 40 بخاطر همین منفی زدنای مسخره. وقتی این همه میخونم اخرش نصف جوابام اشتباه در میاد کلا حوصلم میپره.تو فیزیک هم مشکلم اینه سر ازمون به یه سوال بر میخورم عین همون رو تو خونه حل کردما ولی تو اون لحظه اصلا انگار نه انگار من تمرین کردم.به نظرتان چه کنم؟ جمعبندی رو اینطوری خراب کنم باید خودمو از بالکن بندازم پایین
      از هر ازمون میام میگم حتما ازمون بعد دقت میکنم ولی بازم هیچی
      غلط زدن زیاد چندین دلیل داره :
      1-تسلط کافی به مطالب ندارین و مفهومی نخوندین (که با تغییر روش مطالعه یا یک منبع اموزشی خوب این مشکل حل میشه )
      2-تست زماندار کار نمیکنی (تو خونه صد در صد باید تست زماندار کار بشه و سعی کن تو یه محیط شبیه سازی ازمون از خودت تست زماندار بگیری که این مشکل حل بشه ...عمدتا غلط زدن زیاد از اینجا ناشی میشه )
      3_استرس زیادی میگیری و مدیریت ازمون بلد نیستی (که این روش های خاص خودش رو داره تا حل بشه )
      4-قبل از ازمون مرور نمیکنی که باعث عدم تسلط میشه و غلط هات زیاد میشه (سعی کن سه روز یا دوروز اخر ازمون رو به روش مرور سریع درس ها یه مرور کامل بکنی و تا میتونی تست زماندار کارکنی این چند روز )

///
      بنده پارسا قادری رتبه 842 کنکور سراسری تجربی 97 هستم و
      در حال حاضر دانشجوی پزشکی دانشگاه ارومیه ام ...
      برای اطلاع از شرایط مشاوره به خصوصی پیام بدین ...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mariz
      نمایش مشخصات
      یه روش خوب.
      یه دفتری کاغذی چیزی بردار.
      و حواس پرتیت هارو تحلیل کن!!!
      یعنی چی؟
      مثلا این آزمون سوال ۵۷رو چون به فعل دقت نکردی، بزن سوال ۵۷ بی دقتی به این دلیل و بقیه سوالاهم همینطور.
      روز قبل آزمون ۱۰دقیقه بیا و این اشتباهات رو بخون
      شاید فکر کنی مسخره س
      ولی خب یبار تستش کن، ضرر ک نمی کنی.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      up

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مفهوم سختی و آسونی بر میگرده به بلد بودن یا نبودن. یک نفر که خوب یاد بگیره درسی رو اون درس براش آسونه. برای بعضی ها ریاضی یادگیریش آسون تره و ریاضی براش آسون تر میاد. و برعکس. پس این سوال نسبیه.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جمله سوال رو تا آخر بخون حتما. دور افعال منفی هم دایره بکش. شاید یه ذره کمکت کنه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سوال رو نصفه نخون، کامل بخون و دور افعال منفی دایره بکش شاید یه ذره کمکت کنه.

9. Top | #9
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      Up
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      چرا تست ها را در خانه غلط می زنیم؟

گاهی اوقات شما عزیزان هم کتاب درسی و هم درسنامه را و هم جزوه درسی را به به طور کامل میخوانید. ولی وقتی میخواهید تست بزنید تمام تست ها را اشتباه حل می کنید. مشکل کار کجاست؟!
      دلایل زیادی باعث می شود که تعداد تست های غلط زیاد شود. ما مهم ترین علل آن در زیر اشاره می کنیم.

1. روش اشتباه مطالعه:
        دلیل اول این است که آن مبحث یا بخش را درست و کامل ، اصولی و به صورت مفهومی مطالعه نکرده اید.
      2. تسلط کم روی مباحث:
        برای این که بتوانید درصد زیادی از سوالات یک مبحث را درست جواب دهید باید حتما به آن مسلط باشید.
      3. عدم اطلاع از نکات ترکیبی و ریز کتاب
        دلیل دیگراین هست که شما نکات مهم و کنکوری آن درس را هنوز یاد نگرفته اید یا اصلا به آن توجه نکرده اید.
      4. بی دقتی: عجله کردن افراد برای زدن تست های بیشتر و دقت نکردن باعث می شود که تعداد تست های غلط آنها افزایش یابد.
      5. اشتباه بودن روش تست زنی:
        شاید اصلا روش های درست تست زنی را بلد نیستید. تست زدن هم مانند مطالعه و مرور اصول خاص خودش را دارد که باید آنها را رعایت کرد.

آیا اصلا این که تست ها را غلط بزنیم بد است؟

اکثرا کنکوری ها از این شکایت دارند که با وجود اینکه زیاد تست میزنند دوباره تعداد اشتباهاتشان زیاد است. یعنی اصلا مهم نیست که کتاب ها و جزوات را خوب خوانده باشند باز هم تعداد تست هایی که در منزل غلط میزنند کم نیست. یا تصور غالب کنکوری ها این هست که چون موقع تست زدن تعداد غلط ها زیاد هست پس هیچی قبول نمی شوم.
      دوستان عزیزم دقت کنید مشکل اصلی از دیدگاه ما است.
      همه به شما گفته اند که تست غلط زدن و اشتباه حل کردن سوالات بد است و نشانه خوبی نیست. ولی واقعا غلط حل کردن سوالات در خانه برای یک کنکوری خوب است. چون شما در حال یادگیری هستید.
      پس شما باید به این دید نگاه کنید که وقتی تستی را اشتباه میزنید. یعنی هنوز نکته ای برای یادگیری وجود دارد. و شما هنوز همه نکته ها را یاد نگرفتید ولی الان سرنخ ها را دارید.
      تست های غلط به شما کمک می کند که بفهمید مشکلاتتان کجاست آنها را یاد بگیرید و ایرادهایتان را برطرف کنید.
      ۲ مزیت مهم اشتباه حل کردن تست ها موقع تست زنی

وقتی شما تست ها را غلط میزنید متوجه نقص هایی که در یادگیری تان وجود داشته می شوید.
      مزیت اول: همان زمان به سراغ پاسخنامه می روید وجواب را می خوانید. و روش حل این مدل سوالها را میفهمید.
      مزیت دوم: می توانید به کتاب درسی مراجعه کنید و از روی کتاب هم آن نکته را دوباره بخوانید.
      پس عزیزان دیدید که یک تست غلط، ۲ مرتبه به ما آموزش می دهد. یک بار داخل پاسخ نامه و بار دیگر درکتاب درسی.
      بنابراین من به تمام دانش آموزان خودم هم میگویم که خوشحال میشوم اگر تک تک تستها را اشتباه بزنید، چون دارید یاد میگیرید.
      وقتی یک تست را داخل خانه اشتباه میزنید، یک نشانه دارد. نشانه این است که من این نکته را همینجا یاد میگیرم و قرار نیست این نکته را سر کنکور اشتباه کنم.
      وقتی تستی را اشتباه حل می کنیم باید چه کار کنیم؟

وقتی یک تست را غلط زدید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

1. درسنامه کتاب کمک آموزشی و روش حل پاسخنامه را بخوانید.
      2. یک بار دیگر به دید خریداری وارد کتاب درسی تان شوید. به متن کتاب نگاه کنید و آن بخشی را که تستش را غلط زده بودید با دقت بیشتری بخوانید.

چه کار کنیم که بعد از کار کردن مبحثی، دیگر تست هایش را غلط نزنیم؟

مسیر زیر را بروید:

1. اشتباه حل کردن تست
      2. بررسی کامل پاسخ نامه
      3. پیدا کردن نکته مربوطه در کتاب درسی
      4. هایلایت کردن نکته یا نوشتن نکته خارج از متن در حاشیه کتاب
      5. مرور کردن نکات قبل از آزمون

آیا امکان این وجود دارد که همه تست ها را درست بزنیم؟

بله امکانش هست. ولی وقتی که ما تمام تست ها را درست بزنیم، هیچ یادگیری و پیشرفتی نداریم.
      اگر یک روزی کتاب تستی دارید که تمام تستهای آن را درست میزنید بدانید یک جای کار مشکل دارد.

• این امکان وجود دارد که اشکال از کتاب تست شما باشد . یعنی کتاب از نظر طرح سوالات عملکرد ضعیفی دارد.
      • مشکل دوم این هست که آن کتاب از سطح شما پایین تر است. در این صورت شما باید یک کتاب تست بهتر و قوی تر بخرید.

نکات مهمی که باید به یاد داشته باشید!

1. آن قدری باید تست کارکنید و تست غلط بزنید تا وقتی سر جلسه کنکور رفتید، هیچ اشتباهی نباشد که قبلا مرتکب نشده باشید و اولین بار آنجا مرتکب شوید.
      2. همه تست های فصل یا مبحثی که خوانده اید را از کتاب تستتان حل کنید تا نکته ای نماند که از دستش دهید.
      3. وقتی تستی را غلط می زنید، نا امید نشوید.
      4. اگر کسی را می بینید که تمام تست های کتاب تستش را درست حل می کند، حتما مشکلی در کارش هست و احتمالا کتاب تستش ضعیف می باشد.
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم خودم اینجوری بودم و هنوزم هستم فوق العاده بی دقت !
      حتی تو زندگیم فارغ درس خوندن
      ولی یه کاری انجام میدم که واقعا نتیجه میده
      سعی کن از خونه شروع کنی
      وقتی یه سوالو سریع میخونی زیر چیزایی که مهمن خط بکش پر رنگ!
      مثلا تو زیست قید ها یا گفته صحیح نیست یا تو فیزیک اخرش گفته میکرو اگه میتونی یه مربع یا یه دایره پر رنگ بکش
      بعد حل سوال برگرد ببین همشونو رعایت کردی؟
      سوالایی که بلد نیستی یا بین گزینه ها شک داری نزن اصلا!
      تو خونه ازمون بده آزمون های پارسال موسسات مختلف
      همه اینارو رعایت کن میبینی که تعداد غلط،ها میاد پایین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن