آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: میانگین سن پشت کنکوری و فارغ التحصیلان شرکت کننده در کن

رأی دهندگان
    116. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بین 22-23 سال

47 40.52%
    • بین 23-24 سال

14 12.07%
    • بین 24-25 سال

20 17.24%
    • بین 25- 26 سال

9 7.76%
    • بین 26-27 سال

1 0.86%
    • بین 27 -28 سال

8 6.90%
    • بین 28-29 سال

3 2.59%
    • بین 29- 30 سال

2 1.72%
    • بین 30-31 سال

1 0.86%
    • بین 31-32 سال

11 9.48%
    صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 78
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mariyana نمایش پست ها
      سلام
      یه سوال داشتم کسایی که پشت کنکوری هستید و یا لیسانس های مشتاق به کنکور پزشکی، میانگین سنی تون چند ساله؟فکر میکنید از چه سنی دیره؟از اشنایان و...کسی داشتید که سن بالاتر بره و بتونه زندگی شخصی موفقی هم کنار تحصیل موفق داشته باشه؟ایا این افراد تو همون مقطع عمومی موندن یا تخصص هم گرفتن.
      لطفا بحث و کل کل و توهین نکنید لطفا بزارید تایپیک مفیدی باشه چون قطعا سوال خیلی هاست.
      -----------------------------
      پ.ن:لطفا دانشجو های پزشکی اگه در این شرایط بودید یا اینکه از هم دوره هاتون کسی رو میشناسید لطفا برای ما هم بگید.

ممنون از وقتی که همه شرکت کننده های عزیز میذارند.
      سلام
      تو ی کلاس ما هستن افرادی که حتی چندتا بچه دارند و دوباره شرکت کردند و پزشکی قبول شدن و 35 سال به بالا هستند.من حتی در اطرافیان هم دیدم تو سن 40 سالگی قبول شدن و الان زندگی خیلی خوبی دارن.باور کنید سن اصلا مهم نیس وقتی دانشگاه قبول شید شاید ترم اول برا خودتونو اطرافیان مهمه هر کی چند سالشه ولی وقتی مدتی بگذره اگه واقعا با اراده باشید میشه هم درس خوند هم زندگی خوبی داشت .به خودتون بستگی داره

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من نمیدونم شما که دارید این سوالو میپرسید چند سالتونه ولی خیلی برام جالبه هم چین تاپیک هایی میبینم چرا همه درگیر حاشیه هستن هنوز یه تاپیک خوب درباره کتاب یا موضوع علمی یا سوال درسی خوب و جوندار و نکته دار ندیدم.
      من ۳۰ سالمه و یه بچه دارم که فردا ۹ ماهش میشه.
      خودم کارشناسی ارشد ریاضی دارم با معدل ۱۷/۳۸ فارغ التحصیل شدم.
      زمانی که دبیرستانی بودم رفتم رشته تجربی مدیر مدرسمون خیلی عصبانی شد گفت باید بری رشته ریاضی تو ریاضیت خیلی خوبه حیف استعدادت نیست من ته دلم دوست داشتم تجربی بمونم ولی رفتم رشته ریاضی ثبت نام کردم وقتی ۲۰ سالم بود تصمیم گرفتم بعد اینکه لیسانس گرفتم پزشکی بخونم ولی دوستام پشیمونم کردن گفتن ۲۲ سالگی بشینی بخونی کی تموم کنی ارشد و دکترا بخون رفتم ارشد ریاضی خوندم دوباره تصمیم گرفتم بخونم مادرم گفت الان ۲۵ سالته برای چی بخونی بعدش ازدواج کردم و درگیر زندگی جدید شدم پارسال بهمن با شوهرم صحبت کردم خاطره براش تعریف میکردم گفتم من همیشه دوست داشتم بتونم نسخه بخونم و پزشکی بخونم از من که گذشت حداقل برم کلاس نسخه خوانی شوهرم گفت اگه بخونی من همه جوره ازت حمایت میکنم هر کلاس و کتابی که خواستی مهیا میکنم فک کنید من با اون وضعیت بارداری رفتم کلاس عربی.
      از تیر ماه وقتی دخترم ۲ ماهه شد دارم میخونم.هر شب میام انجمن یه ربع نیم ساعتی چک میکنم نکنه خبر مهمی باشه یا کسی سوال خوبی یا کتاب خوبی معرفی کرده باشه و فقط افسوس میخورم به حال بچه هایی که هیچ مشغله ای ندارن خودشون الکی میرن تو حاشیه.
      من الان حسرت میخورم چرا وقتی ۲۲ یا ۲۵ سالم بود نخوندم الانم دارم میخونم شاید خدا کمکم کرد و قبول شدم حداقل ۴۰ سالگی حسرت الان نخورم

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      @Neda98 @farzaneh2020 Aguila Roja -Sara- @FaezehArvin @ @Pa__r__sa @Sonnet
      @alk1370 @saeid_NRT
      ممنون از همه نظراتتون
      اگه دقت کنید بحث من ایجاد حاشیه و..نبوده.اینو برای اشخاص یا حتی خانواده هاشون در نظر بگیرید که میخوان حالا تغییر مسیر بدن و یه سری واقعیت ها رو میخوان بدونن.
      ندا جان شما الان از نظر جامعه به اون ثبات مشخص سنی خودتون رسیدید چه بسا قبل تصمیم جدی کنکور شاغل هم بودید منظورم اینه فشار اطرافیان و ...که زندگی تو برباد دادی نداری
      سوال من اینه کسی که این مسیر رو بره میتونه تو سن 24 به بالا اون روند طبیعی و زندگی شخصی کامل جدا از درسو داشته باشه و موفق بشه؟اگه اره چطور این کار رو کردند؟
      این تایپیکم بیشتر به خواهش یکی از دوستای عزیزمون بود که میخواستن این مسیر رو شروع کنند و با خانواده با منطق و دلیل صحبت کنند.
      خیلی از کسایی که لیسانس و ارشد دارن نمیدونم چند نفریم تو این تایپیک بنا به همین دلیل ها پشت کنکور نموندن و ادامه دادن پس جزیی نیست.فشار روی کسایی هم که فقط پشت کنکور موندن که خیلی هم سخت تر
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ما داریم تو جامعه ای با فرهنگ های خاص خودمون زندگی میکنیم یکی از فرهنگ های زشت ما ترویج تنبلی و تشویق به سکونه.
      تو این کشور هرکار کنی میگن برای چیه برای چته. کلا نباید به کسی گوش داد و تا جایی که ممکنه کارهاتو در سکوت پیش ببری.
      در ضمن یه چیز دیگه هست الان سن ازدواج بالا رفته من دوستانی دارم متولد ۶۳-۶۴ که امسال ازدواج کردن با توجه به اینکه معمولا دخترها در سن پایین تری نسبت به پسرها ازدواج میکنن پس کلا سن ازدواج بالا رفته.
      یه موضوع دیگه هست در بهترین حالت ممکن یه آقا در سن ۲۷-۲۸ سالگی معمولا سرکار میرن جز دانشجوهای دانشگاه فرهنگیان البته.
      خیلی آقایونم هستن که تعدادشون کم هم نیست سن بالا ۳۰ سال شاغل میشن البته منظورم کارهای دولتی یا ثابت هست نه کارهای آزاد.
      پس اگه کسی در سن ۲۴ به عنوان مثال شروع به خوندن پزشکی کنه به نظر من از چیزی عقب نمیمونه.
      اگه کسی منطقی با خانوادش صحبت کنه میتونه راضیشون کنه.
      در ضمن بخدا شرایط من خیلی سخته من در شرایطی هستم که هیچ کدوم از اعضای خانواده شوهرم نمیدونن درس میخونم اگر بدونن به شدت مخالفت میکنن و با این شرایط من هم درس میخونم هم مهمون دارم هم کار منزل انجام میدم.
      از خانواده خودم مادرو خواهر و برادرم مطلع هستن و عمه و خاله و اینا در جریان این موضوع نیستن.
      به نظر من اگه کسی واقعا قصد داره درس بخونه اول باید خودش راضی کنه و خودش آرامش داشته باشه و بعد نزدیکانی که باهاشون در یه خونه زندگی میکنه راضی کنه بقیه اصلا مهم نیستن.
      اگه کسی متن میخونه قدر سنشو بدونه کسانی که ۱۸ سالشونه یا حتی ۱۹-۲۰-۲۱ واقعا اگه از شرایطتون استفاده نکنید و تلاشتونو نکنید بازنده هستید
      ویرایش توسط Neda98 : 27 بهمن 1397 در ساعت 14:31

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسانی که پشت کنکور هستن همه میدونن پشت کنکور هستن و درس دارن و سعی میکنن ملاحظه کنن و انتظار ندارن مثلا مهمونی ها و مراسمات مختلف شرکت کنن یا مهمونی بدن.
      من نمیدونم قبول میشم یا نه دارم میخونم تمام کتابها تغییر کردن و من هیچ کلاسی جز عربی نرفتم اما واقعا با سختی دارم درس میخونم بعضی شبا تا صبح به خاطر گریه های دخترم نخوابیدم ولی روز بعدش ۸-۹ ساعت درس خوندم فقط کاش همه بچه ها قدرشناسه شرایط و خانوادشون باشن اون وقته که تلاششون زیاد میشه.
      صرفا با خاطر این تاپیک این ساعت به انجمن اومدم.
      روزتون بخیر

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام
      یه سوال داشتم کسایی که پشت کنکوری هستید و یا لیسانس های مشتاق به کنکور پزشکی، میانگین سنی تون چند ساله؟فکر میکنید از چه سنی دیره؟از اشنایان و...کسی داشتید که سن بالاتر بره و بتونه زندگی شخصی موفقی هم کنار تحصیل موفق داشته باشه؟ایا این افراد تو همون مقطع عمومی موندن یا تخصص هم گرفتن.
      لطفا بحث و کل کل و توهین نکنید لطفا بزارید تایپیک مفیدی باشه چون قطعا سوال خیلی هاست.
      پ.ن:لطفا دانشجو های پزشکی اگه در این شرایط بودید یا اینکه از هم دوره هاتون کسی رو میشناسید لطفا برای ما هم بگید.

اگه سنتون بالاس،دندون برین بهتره،زیادم توی گیر و بند این چیزا نباشین که سن و این چیزا چیه،به بقیه یا به شما چه مربوطه که چی میخونین و در چه سنی،ولی در کل یه جمله هست که سرلوحه زندگیتون کنین اگه پزشکی قبول شدین،پزشکی،این راه بی نهایت،ینی چی؟یعنی این که یه رتبه کنکور،یه معدل الف،یه رتبه علوم پایه،یه رتبه پره،یه رتبه دستیاری(تخصص)،و.... اینا پزشکی نیست،پزشکی خوندن مداومم نی،پزشکی لایف استایله،باید خودتونو تطبیق بدین با پزشکی،تا پزشک خوبی بشین،و همه جنبه های زندگیتون،نباس پزشکی رو درگیر کنه و پزشکی هم نباس به اون جنبه ها لطمه بزنه،همه چیزو باس باهم manage کنین،موفق باشین
      in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
      in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
      in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
      september 2017 ????Only God Knows....

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نیازمند ازمونهای نظام قدیم

دوستان سلام خواهشا اگر کسی کانالی -گروهی- سایتی چیزی دارین که ازمونای گاج نظام قدیم امسال رو قرار میده بذارید
      سوالات کانون امسال رو خود این سایت فروم میذاره گزینه 2هم خودم کانال دارم فقط گاج ندارم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خواهرم سال ۹۵، و برای سومین بار(بعد از چند سال دوری از درس حتی)، کنکور داد و خوشبختانه قبول شد، الانم داره پزشکی روزانه،در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میخونه،سال سوم پزشکیه.یادمه اصلا این سوالاتو مطرح نمیکرد و فقط هدفش واسش مهم بود و اجرای برنامش که بهشم رسید.
      واقعا نباید به حواشی توجهی کرد و باید فقط و فقط هدف و برنامتون مهم باشه واستون ،من هم خودم الان سومین و آخرین کنکورمه و هدفم هم پزشکیه و قطعا امسال قبول میشم،چرا که ۲۸ سالگیم برام مهمه و جایگاهی که توی اون زمان و حتی زمان های بعدش قراره داشته باشم رو دوست دارم و عاشقشونم،و این جایگاه های با ارزش به یکسال سختی و رنج کشیدن وااااقعا میارزن.(۴ ماه دیگه که بیشتر نمونده سفت و سخت بخونید تمومش کنید بره)
      الان هم سن و سالای ما توی کشورای دیگه دارن روی خاک کره مریخ و افزایش طول عمر انسان و پایداری انسانیت و ... بحث میکنن و تحقیقات انجام میدن، اونوقت ما ایرانیان همیشه در صحنه ...
      باشد که رستگار شویم.

9. Top | #24
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات
      سلام

شهر ما کوچیکه هر سال سه چهارتا پزشکی میده کلا..
      یکیو داشتیم شغلش بینایی سنجی بود وضعشم خوب بود
      دور‌ و بر 37 سالش بود زن و بچه هم داشت
      ایشون سال 96 تغریبا رتبه 600منطقه سه اورد رفت پزشکی روزانه

Sent from my BAC-L21 using Tapatalk
      دو قــدم عقب تر از جایی که ریــ*ی
      جاییه که ادعـات شده.

cya#

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام

سلام
      بیشتر دانشجو ها، اونایی هستن که یه سال پشت کنکور موندن و توی کنکور دومشون قبول شدن.
      اما خب کسایی که کنکور سوم و چهارمشون هم قبول شدن کم نیستن
      یا حتی دوستانی که از ۳۰ تا ۴۰ سال هستن هم الان تازه قبول شدن

خیلی ربطی به سن نداره
      ادم هر وقت بخواد میتونه به هدفش برسه و براش دیر نیست

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Neda98 نمایش پست ها
      من نمیدونم شما که دارید این سوالو میپرسید چند سالتونه ولی خیلی برام جالبه هم چین تاپیک هایی میبینم چرا همه درگیر حاشیه هستن هنوز یه تاپیک خوب درباره کتاب یا موضوع علمی یا سوال درسی خوب و جوندار و نکته دار ندیدم.
      من ۳۰ سالمه و یه بچه دارم که فردا ۹ ماهش میشه.
      خودم کارشناسی ارشد ریاضی دارم با معدل ۱۷/۳۸ فارغ التحصیل شدم.
      زمانی که دبیرستانی بودم رفتم رشته تجربی مدیر مدرسمون خیلی عصبانی شد گفت باید بری رشته ریاضی تو ریاضیت خیلی خوبه حیف استعدادت نیست من ته دلم دوست داشتم تجربی بمونم ولی رفتم رشته ریاضی ثبت نام کردم وقتی ۲۰ سالم بود تصمیم گرفتم بعد اینکه لیسانس گرفتم پزشکی بخونم ولی دوستام پشیمونم کردن گفتن ۲۲ سالگی بشینی بخونی کی تموم کنی ارشد و دکترا بخون رفتم ارشد ریاضی خوندم دوباره تصمیم گرفتم بخونم مادرم گفت الان ۲۵ سالته برای چی بخونی بعدش ازدواج کردم و درگیر زندگی جدید شدم پارسال بهمن با شوهرم صحبت کردم خاطره براش تعریف میکردم گفتم من همیشه دوست داشتم بتونم نسخه بخونم و پزشکی بخونم از من که گذشت حداقل برم کلاس نسخه خوانی شوهرم گفت اگه بخونی من همه جوره ازت حمایت میکنم هر کلاس و کتابی که خواستی مهیا میکنم فک کنید من با اون وضعیت بارداری رفتم کلاس عربی.
      از تیر ماه وقتی دخترم ۲ ماهه شد دارم میخونم.هر شب میام انجمن یه ربع نیم ساعتی چک میکنم نکنه خبر مهمی باشه یا کسی سوال خوبی یا کتاب خوبی معرفی کرده باشه و فقط افسوس میخورم به حال بچه هایی که هیچ مشغله ای ندارن خودشون الکی میرن تو حاشیه.
      من الان حسرت میخورم چرا وقتی ۲۲ یا ۲۵ سالم بود نخوندم الانم دارم میخونم شاید خدا کمکم کرد و قبول شدم حداقل ۴۰ سالگی حسرت الان نخورم
      تلاش کن عزیزم. هیچ وقت دیر نیست. منم دقیقا شرایط شمارو داشتم. تا مهر هم خوندم ولی بازم نشد. ولی هیچ وقت از فکرش خارج نمیشم. ان شاالله موفق میشی

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سن یک عدده
      هرچند بعید نیست فردا بهانه کنند علیه لیسانسها وسن بالاها کمپین نزنند.

13. Top | #28
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عزیزانم مسئلتن
      اگه یه نفر ارشد باشه و انصراف بده برای تجربی ، میتونه پزشکی دولتی قبول بشه و بره یا نه!؟ (طرف لیسانس دولتی داره)

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alir3zaa نمایش پست ها
      عزیزانم مسئلتن
      اگه یه نفر ارشد باشه و انصراف بده برای تجربی ، میتونه پزشکی دولتی قبول بشه و بره یا نه!؟ (طرف لیسانس دولتی داره)
      تونستن که حتما میتونه.
      ارشد باشه باید شهریه بده.
      لیسانسو یادم نیست شهریه میده یا نه.
      خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
      نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.

درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است

درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش

نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد

شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند

بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بند واو دفترچه ابطال شده هر کسی چه لیسانس و چه ارشد میتونه رایگان بخونه

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن