واقعا خیلی سیستم اعصاب خورد کنی داره و از طرفی بحث آینده آدمه و یه چیزو اشتباه وارد کنی ممکن نیس بعدا بتونی آزمون بدی یا نه
من نتونستم این تاریخ ها رو پیدا کنم
میشه راهنمایی کنید؟
واقعا خیلی سیستم اعصاب خورد کنی داره و از طرفی بحث آینده آدمه و یه چیزو اشتباه وارد کنی ممکن نیس بعدا بتونی آزمون بدی یا نه
من نتونستم این تاریخ ها رو پیدا کنم
میشه راهنمایی کنید؟
ویرایش توسط alireza8 : 27 بهمن 1397 در ساعت 12:45
امسال چرا انقدر سخت شده ثبت نام؟ من آخه روز و ماه صدور مدارکم رو از کجا بدونم؟ اینا به کنار حالا! یه آدم عاقل اونجا نبود به بقیه بگه ممکنه کسی بعد از گرفتن مدرک پیش دانشگاهی دیپلم دیگه ای بگیره؟ این " سال اخذ مدرک دیپلم نباید بیشتر از سال اخذ مدرک پیش باشد" دیگه چه کوفتیه!
To the hope of it all..
من الان میخوام برم کافی نت برا ثبت نام ممکنه دقیقا بگین چه چیزایی نسبت به سال قبل تو ثبت نام فرق کرده تا پیداشون کنم
To the hope of it all..
ویرایش توسط Nerd_Girl : 25 بهمن 1397 در ساعت 17:16
To the hope of it all..
کسایی که ثبت نام کردن ماه و روز دیپلم رو فقط میخواد یا ماه و روز پیشم میخواد؟
This time,this is my fight song
Take -backe -my life Song
Prove - I'm - alright Song
My power's turned on
Starting right now,i'll be strong
منم این مشکل رو داشتم روز و ماه رو اول تیر زدم
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)