ویرایش توسط mahdi_artur : 06 بهمن 1397 در ساعت 21:35
چراتصورمیفرمایید4غلطه؟؟؟؟ ؟؟اتفاقامنم بین گزینه1و4شک داشتم اینم توضیحاتم
خانواده هاکه به اینصورت مشخص میشوندازچپ به راست ازبالابه پایین نامگذاری میکنیدوخانواده هارومینویسیدفایل پیوست 85248
چون احتمال تولدپسربیماردرخانواده3برا ر1/2هست حتمامادرش هم الل بیماری روداشته که پسربیمارشده ودرخانواده2فردشماره4دخترسا لم هست وپدرش بیماره ولی مانمیتونیم بگیم پدرناخالص بوده مگراینکه بیماری وابسته به ایکس باشه که هست اماازطرفی گزینه4یعنی فردشماره1هم الگوی بیماری اتوزومی وهم وابسته به ایکس روتوجیه میکنه وهم اینکه باپسربیمارنسبت خانوادگی نزدیکتری داره![]()
نگران منی به توقرصه دلم
ویرایش توسط mahdi_artur : 06 بهمن 1397 در ساعت 22:04
ناقلها سالم انداین دختردرسته ازنظرفنوتیپ سالمه ولی ازنظرژنتوتیپ میتونه الل بیماری روبه نسل بعدمنتقل کنه
درسته باوجودی که بیماری وابسته به ایکس غالبه ولی چون مادرش هم ناقله(چون پسربیماردارهتونسته سالم بشه درواقع الل بیماری روازپدرگرفته والل سلامت روازمادرش که ناقله گرفته
ومیدونیم ناقل هاسالمندازنظرفنوتیپ
![]()
نگران منی به توقرصه دلم
آخه فرض ما وابسته به ایکس غالبه !!! مگه میشه در بیماری هایی که غالب هستند ناخالص ها بیمار نشن!! اگه اینجوری باشه که هرچی خوندم اشتباس
مثلاً کسی که ژنوتیپش Tt هست بیمار هانتینگتونی محسوب نمیشه!!! و فقط الل بیماری رو به نسل بعد میبره عایا؟!! کجای کتاب این مطلب رو نوشته؟؟!
نگران منی به توقرصه دلم
اگه قراره از این تستا بدن بگن از الان با آفتابه بریم سر جلسه
بازم سر حرفم هستم گزینه 1 میشه البته من حساب کتاب دقیقی نکردم فقط با یه نگاه رو سوالو جدوله گفتم
من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت
من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت
نگران منی به توقرصه دلم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)