سلام بچه ها من امروز رفتم ثبت نام کلاس کنکور، آموزشگاه جهش اردبیل. به نظرتون آموزشگاه خوبیه؟ معلماش چطورن؟ اصلا بهترین دبیرای کنکوری اردبیل کیا هستن؟ اگه میدونین جواب بدین اردبیلی ها.
سلام بچه ها من امروز رفتم ثبت نام کلاس کنکور، آموزشگاه جهش اردبیل. به نظرتون آموزشگاه خوبیه؟ معلماش چطورن؟ اصلا بهترین دبیرای کنکوری اردبیل کیا هستن؟ اگه میدونین جواب بدین اردبیلی ها.
To the hope of it all..
To the hope of it all..
عالی درس میداد.با آرامش خاصی...البته سطح کلاس هر چقد میخوایین میره بالا..حالا متناسب با خودتون اوایل کلاس با خودشون صحبت کنین که در چه سطحی هستم تا معلم با 1 شناخت قبلی درس رو شروع کنه...در مورد آموزشگاه هیچی نمیدونم.فقط میدونم کنار اداره اوقافهفقط میرفتم داخلش درس میدادن 2 نفر میومدم بیرون
معلم بگیر برا درسا..اگه توانش رو داری.من خودم یه معلم گرفته بودم برا ریاضی ولی اصلا راضی نبودم یکی دو جلسه کار کردیم دیدم همون مطالب مهروماهو کپی پیست میکنه با اینکه معروفم هست تو اردبیل ولی نمیتونست درس بده!..
اردبیلی هستی؟ آموزشگاه جهش رو میشناسی؟ معروفه تو اردبیل؟ من معلم داشتم برای شیمی آقای علیمحمدی خیلی خوب بود، برای فیزیک هم آقای دانش. اونم خوب بود. مفید درس میدادن و حاشیه نمیرفتن. اون تیپ معلم لازم دارم. شنیدم نعمت الله زاده و فکر کنم علی پور(یا پور علی!) بهترین معلمای ریاضی و فیزیکن..عربی هم آقای شعاع. اینا تو کدوم آموزشگاه درس میدن؟ میدونی یا اگه بشه میتونی از دوستات بپرسی بگی؟
To the hope of it all..
To the hope of it all..
To the hope of it all..
اره اردبیلیم .بهترین معلمای اردبیل معمولا نمونه یا تیزهوشان درس میدن قادری معلم ما بود تو نمونه خیلی درگیره باخودشنعمت الله زاده فکر کنم ایندگان درس میداد اون زمانی که من میرفتم کلاس عسگری شیمی برا ایندگان اونم ریاضی میگف اونجا.پورعلی و پیرسیاوش هم برا فیزیک خوبن اموزشگاه هاشونو دقیق نمیدونم چون من خصوصی میگرفتم
ویرایش توسط میثم93 : 04 بهمن 1397 در ساعت 14:57
To the hope of it all..
نعمت الله زاده جزوه داره از رو اون درس میده اگه بخوای کلاس بگیری با اون فک کنم اول باید خودت مطالب اول دبیرستان رو مسلط بشی چون کنکوری درس میده شاید برات مفید نباشه
اگه مشکلت با این ها حل نشد بعدا بهم بگو یه معلم فیزیک شمارشو بدم شاید یکم کم نامو نشون تر باشه ولی کارش درسته.ولی اول اینای که که دنبالشون هستیو ببین اگه نشد اونو ...
To the hope of it all..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)