سلام.
شما بين اين دو كتاب كدوم رو ترجيح ميديد؟يا هيچ كدوم؟
ممنون ميشم راهنمايى كنيد.
سلام.
شما بين اين دو كتاب كدوم رو ترجيح ميديد؟يا هيچ كدوم؟
ممنون ميشم راهنمايى كنيد.
“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
To the hope of it all..
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
بله اگه از اون نظر میخواید بدونید خط ویژه با اینکه ندارمش ولی از دور یه نگاهی بهش انداختم کتاب خوبیه و مطالب رو خوب جمع کرده و انسجام نسبتا خوبی هم داره ولی تست هاش بسیار کم هستن چون فقط سراسری داخل و خارج رو از 90 تا 96 رو داره
اگه خط ویژه و کتاب رو باهم بخونید خیلی خوبه
ولی از اونجایی ک تا به حال زیست نخوندید و سطحتون هم بالا نیست دلیل اصرارتون رو آیکیو نمیدونم ولی کتابی هست که اگه از قبل سطح خوبی نداشته باشید و برید سمتش ممکنه خیلی تو ذوقتون بخوره چون تست های سختی داره حتی از الگو هم چند پله بالاتره به نظر من اول شما با آبی قلمچی تست بزنید که خوب بشه درصدتون و بالا بیاید و در دو سه ماه آخر در کنارش از آیکیو هم استفاده کنید
“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
چه کتابی؟
در کل زیست کتاب درسی مهم ترین منبعه
اگه سطحتون خیلی پایینه از خیلی سبز یا آبی کانون تست آموزشی بزن
بعد برو سراغ الگو یا آیکیو
اگه متوسطه همون الگو و آیکیو در کنار هم کفایت میکنن
راستش مولف خط ویژه همون مولف میکرو زیسته که من قبولش ندارم
اگه آقای زارع مولفش بودن حتما میخریدمش ولی واسه نکته همون آیکیو کامل ترکیبیا رو گفته و نیازی به خرید یه کتاب ۴۰۰ صفحه ایی دیگه نیست
♡Be your Own HERO
خط ویژه خودم داشتم هم پیش هم پایه پایش رو چند بار خوندم خیلی نکته محور بود یعنی بنظرم دیگه خیلی ترکیب زده بود با بقیه فصول بعد یه بدی که شاید از نظر من باشه اینه که اومده هی شاخه شاخه کرده مطالب رو
ای کیو هم که دیگه همه میدونن سطحش بالاست و سوالات ابتکاری داره !
Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃
♡Be your Own HERO
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)