نگران منی به توقرصه دلم
خواهش انجام وظیفست
بله شمابایداول کتاب درسی رومسلط بشیدبعدواردفازتست زنی بشیدکه خب اولین مرحله تت زنی مهم نیست که منبعتون چیه مهمه که تستهاتون رویادبگیریدوازش دست آوردی داشته باشیدنه خیرآی کیواتفاقابه تستهای کنکورشباهت داره وآنچنان غولی هم که میگن نیست خودآی کیونوشته که هدف ازتستهاآموزش هست نه سنجش چون ممکنه نکات جدیدباشندولی خودمن که هربارمیزنمش اکثرتستهاش رودرست میزنم چون خیلی شبیه سبک تستهای کنکورهای اخیره اون غولهای زیستی که میگن خیلی ازکنکورسخت تره واینابیشترکتاب آزمون زیست خیلی سبزوتک رقمی های کلک معلم هست که اونم واقعارعایت شده که درصدبیشتری مشابه کنکورباشه ولی توصیه من اینه اول کتاب درسی رومسلط مسلط بشیدبعدنقره ای گاج روبزنیدبعدش آی کیوروبزنیداینطوری خیلی راحت باتستهای آی کیومچ میشیدهرچندنقره ایی گاج واسه کسی مثل من که حتی درصدکم50روزدم دراولین کنکورم97واقعااین کتاب دیگه چیزخاصی نداره واگه بخواهم درصدسختی برای ستهای آی کیوتعیین کنم واقعابیشتراز20درصدنمیشه اینم روش های مطالعه زیست که توی یکی ازتاپیکهای اخیرعرض کردم
درموردزیست شمابایداول کتاب درسیتون روواقعاحفظ کرده باشیدازبس خونده باشیدومرورکرده باشید
حفظ کردن کتاب اولین قدمه بعدش نکات وتصاویرکتاب درسی میادوسط که بایدبایه درسنامه خوب(تبلیغ نباشه ولی(بنظرمن:فاگوزیست دوم(کتاب دوم که بیشترین شکلهای نامفهوم رودارهوانصافافاگوهم عالی تحلیل کردهیاتدریس دکترمهدی آرامفر)شکلهاروتحلیل کنید
البته بگمابچه هااین قسمت خرج کردن واسه بچه مایه دارهاست اتفاقاارزش نکته ای که خودتون بدست میاریدهزاربرابراین نکاته چون ذهن خودتون عملادرگیره
بعدش حل تسته که تواین مرحله شمابایدمتن کتاب درسی روبعنوان درسنامه باپاسخ های تشریحی وگزینه های تست مطابقت بدیدواینطوریقدرت تحلیل
خودتون روبالاببریدتحلیل تست خیلی مهمه
مارک کردن نکات مهم وتستهای مهم+کدنویسی(بهتروکاملتروگو یاتروکم وقتگیرترازخلاصه نویسیه
)انجام بدید
بعدش هم مرورکتاب درسی بینهایت مهمه
یه چیزی هم هست شمااگه یه کتاب مشخص روباجون ودل بخونیدبه100
هم امیدهست
مارک کردن تستهای مهم+کتاب درسی+تحلیل تست
یادتون نره
![]()
نگران منی به توقرصه دلم
یک دنیا ممنون از توضیحاتتون.
خيلى عالى و كامل توضيح داديد.
ببخشيد باز سوال ميپرسم.مرور هر فصل به نظرتون هر چند وقت يكبار بايد انجام بشه؟
و اينكه به نظرتون ايكيو براى كسى كه سطح بالايى نداره هم ميتونه مفيد باشه؟
باز هم ممنونم از وقتى كه گذاشتيد و توضيح داديد.
ان شاالله موفق باشيد.
خواهش وظیفست ممنونم ازلطفتون
دقت بفرماییدمرورهرفصل بایدبه این شکل باشه البته ازنظرمن:متن خوانی کتاب درسی بعدش تستهایی که دردفعه قبلی علامت دارشده اندودرنهایت یک نوع مروری که خیلی کاارسازه اینه که مثلاشماامروزقراره فصل4سال دوم رومطالعه بفرماییدخب بهترین کاراینه که قبلش 3فصل اول سال دوم روکه روزهای قبل مطالعه کردیدروبازهم مطالعه بفرماییداین دفعه دریه زمان کوتاهتروهمین روال ادامه داره تاکتاب تموم میشه بعدمثلاشماپایه دوم روتموم کردیدوواردپایه سوم میشیدبایدقبل ازورودبه پایه سوم کل پایه دوم رودرزمان کوتاهی مطالعه بفرماییددرسته زمان بره ولی نتیجه میدهبنظرم برای کسی که زیستش ضعیفه ازالان تاکنکورهرروزبایدبخونه وروزی حدودا3ساعت واااااااااااااااااااااااا اااااقعاااااااااااااااااا خیییییییییییییییللللللللل لللللللللللییییییییییییی زمان زیادیه پس میشه به بالای80هم حتی فکرکردواصلادورازذهن نیست
کسی که سطح بالایی نداره مهمترین کاربراش تسلط روی کتاب درسیه اگه نقره ای گاج روبزنه بادیدراحت تری واردآی کیومیشه حتی میتونه اکثرتستهاش روبادیدسنجشی بزنه ولی اگه قرارنیست نقره ای روبزنه آی کیومیتونه منبع مناسبی بعنوان آموزش باشه براش
خواهش میکنم وظیفست
ممنونم که اهمیت دادیدهمچنین ان شاالله خودتون هم موفق باشید![]()
نگران منی به توقرصه دلم
نگران منی به توقرصه دلم
من آی.کیو رو داشتم ولی بعد از زدن 200-300 تا از تست هاش گذاشتم تو دیوار و فروختمشچون مثل خودت اینور و اونور خیلی تعریفشو شنیده بودم خریدمش ... اگه مثل من زیستت آنچنان نیست و تقریبا تازه واردی سمتش نرو که پشیمون میشی!!
خودم از خط ویژه ( همراه با کتاب درسی بعنوان درسنامه ) و گاج نقره ای ( بعنوان کتاب تست ) استفاده میکنم و واقعا هم راضی ام!! البته برا فصل 8 زیست سوم ( ژنتیک مندلی ) از جزوه خیلی سبز استفاده کردم که الحمدلله این هم عالی بود و ژنتیک رو باهاش یاد گرفتم
تارس: " قانون سوم نیوتون میگه: برای اینکه بخوای به چیزی برسی، باید از یه چیز دیگه دل بکنی ... "
Interstellar 2014 - Director: Christopher Nolan
فایل زیر می تونه به بهتر انتخاب کردن کتاب کمکت کنه
Manabe 98 - www.Konkourist.ir
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
♡Be your Own HERO
تارس: " قانون سوم نیوتون میگه: برای اینکه بخوای به چیزی برسی، باید از یه چیز دیگه دل بکنی ... "
Interstellar 2014 - Director: Christopher Nolan
خدا خيرتون بده.دستتون درد نكنه.خيلى عالى راهنمايى ميكنيد.
فقط يك سوال؟بعد از خوندن يك فصل و تسلط روى كتاب و درسنامه بايد از ايكيو تست آموزشى زد يا يك منبع نسبتا ساده تر؟
مثلا من فصل ٤ دوم رو خوندم و تست آموزشى زدم.مثلا دو روز اينكار وقت گرفت؛روز بعد كه خواستم مرور كنم بايد دوباره متن رو بخونم يا مستقيم تست بزنم؟تست رو بايد از ايكيو بزنم دوباره يا منبع ديگه اى كه دارم؟با توجه به وقتى كه هست تست ها رو مضربى بزنم؟ و اينكه مثلا مرور بعدى اين فصل بايد چه زمانى باشه؟
واقعا عذرخواهى ميكنم انقدر سوال پرسيدم.
به نظرتون اينكه من با الگو و ايكيو كار كنم خوبه يا الگو و سه سطحى قلمچى؟و اينكه من از دو منبعى بودن ميترسم چون فكر كنم نميتونم همه ى تستها ش رو بزنم.نظر شما چيه؟
مجددا بسيار زياد ممنونم از لطفتون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)