ویرایش توسط BHDF : 03 بهمن 1397 در ساعت 19:08
کتاب در اولویته
اما از نظر اموزش خب صد البته خط ویژه
البته هیچکدوم بنظرم خوب نیستخط ویژه خیلی نکته محوره
و دومیش هم ایکیو که انگار سوالات المپیاد زیست رو اوردن توش
Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃
Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃
شما از آیکیو چیزی رو میخواید که عملا بهتون نمیده و فقط با عث گمراه کردنتون میشه
شما چون میبینید چند تا تراز بالایی دارن از آیکیو استفاده میکنند پس فکر میکنید دارید از قافله عقب میمونید و آیکیو هستش که باعث بالا رفتن ترازشون شده در حالی که این فکر کاملا غلطه
تا شما کاملا روی کتاب و تست های کنکور و تست های تالیفی متعادل مثل خیلی سبز و گزینه 2 و آبی کانون مسلط نشدید اشتباه کامل هست که برید و با آیکیو کار کنید
اکثر رتبه های برتر اینجا رو هم که مصاحبه هاشون رو بخونید خیلی ها اصلا با آیکیو کار نکردن یا اگه کار کردن خیلی با احتیاط بوده چون بعضی جاهاش غلط هست که باعث میشه شما فقط گمراه تر بشید و بعضی جاها هم خیلی حاشیه رفته و به جاهایی گیر داده که اصلا با توجه به این تایم محدودی که تا کنکور هست و با توجه به سطحتون اصلا به درد نمیخوره اگه الان مثلا تو قلمچی بالای 70 میزدید تایم خوبی بود برای شروع کردنش اونم تازه کار کردنش تا اواخر فروردین از اردیبهشت هر چه بیشتر رو کتابی مثل میکرو گاج یا آبی قلمچی که تست کنکور محور تر هستش کار بشه خیلی مفید تره
“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
خواهش میکنم
نه الگو نمیتونه چون آیکیو یه منبع کامله نمیگم بهتر از بقیه کتابا ولی نسبت به اونا شباهت بیشتری به کنکور داره
شما با توجه به تایمی که مونده اول الگو رو آموزشی بزن و مضربی صرفا دست گرمی که چجوری کتابو باید خوند
بعدش برو سراغ آیکیو و روزانه ۵۰ تا تست بزن تا اواسط اردیبهشت تموم میشه
اگه آیکیو رو خوب بخونی به درصدای بالا میرسی
بعد از اواسط اردیبهشت برو سراغ کتابای ازمون مث خیلی سبز یا موج
و از اواسط یا اوایل خرداد تستای کنکور و تسلط روی اونا![]()
♡Be your Own HERO
10تکنیک طرح تست زیست کنکور رضا امیر رو گوش بده دیگه خودت میفهمی چطور زیست بخونی
http://forum.konkur.in/thread65506.html
تست اموزشی ایکیو نکات خیلی ریز کتاب درسی رو پوشش داده وبرای درصد های بالای 70 عالی است
اولویت اصلی تو زیست کتاب درسی است وبدون هیچ کمک درسی باکتاب درسی میشه تا درصد 50 پیشرفت کرد //اگه از کتابی تعریف زیاد بشه منوط بر این نیست که این کتاب در سطح مناسب وبهترین کتاب برای شما است
نشر الگو هاشمی /درس نامه تقریبا خوبی داره ونکات تستی وبیشتر متن کتاب است در حالت نکته //تست بیشتر سراسری و ازمون های ازمایشی
درصد شما بستگی به تلاش و.. شما داره مثلا امسالی یکی از رتبه های برتر تجربی فقط ابی کانون کار کرده بود
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
بله هستش این کتاب امتحانشو پس داده جای نگرانی نیست
من خودم ۳ روزه شروع کردم فصل اول دوم رو از ایکیو زدم و تازه متوجه شدم به چه نکات واضحی دقت نکرده بودم یا نکاتی که اصلا نفهمیده بودم
دو بار این فصلو زدم
بار اول از هر ۱۰ تا دقیقا ۹ تا غلط داشتم ولی بار دوم با خوندن ریز کتاب و نکات شد ۲ تا غلط![]()
♡Be your Own HERO
ممنونم.يعنى ديدگاهى كه مثلا كتاب ايكيو درباره ى تركيب فصل ها و نكات به شخص ميده رو از كتاب هاى ديگه هم ميشه به دست آورد؟
شما درست ميگيد من مرددم كه آيا اين كتاب براى من هم ميتونه مناسب باشه يا خير. من هميشه فكر ميكنم اگر بشه با سوالات سخت كار كرد ميشه با سوالات كمى از اون سطح آسان تر به راحتى كنار اومد.به نظرتون اشتباه فكر ميكنم؟براى همين فكر ميكنم شايد كتاب ايكيو اين كار رو انجام بده!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)