نوشته اصلی توسط
ammir
سلام
اول ببخشید از طولانی بودن متن شرمنده اما بخونین تو رو خدا
یکم از خودم بگم اول
من متولد 71 هستم یک سال هم جهشی خوندم دبستان
رشته ام هم تجربی
سال اول که کنکور دادم بخاطر مشکل اعصاب و روانی که داشتم (وسواس شدید و اضطراب) تحت درمان بودم و عملا نتونستم درسی بخونم و به توصیه ی پزشک گذاشتم کنکور رو برای سال بعدش یعنی سال 90 چون کنکور 89 که چیزی نخونده بودم افتضاح شدم 30 هزار
شروع کردم برای کنکور 90 خوندن خدا رو شکر مشکلم حل شده بود و ذهنم اماده بود روند خیلی خوبی داشتم که بهمن ماه مریض شدم دوباره البته دیگه مشکل اعصاب و روان نبود یه بیماری داخلی بود که باعث شد بیمارستان بستری شم و و تا اخر اسفندم رفت و دیگه نتونستم درس بخونم چون اردیبهشتش هم دوباره چند روز بستری شدم با این حال رفتم سر جلسه و رتبم 8000 شد
انتخاب رشته کردم به اصرار خانواده مدیریت زدم و دانشگاه سراسری شبانه قبول شدم و از نیمه ی دوم رفتم اما اصلا نتونستم با این رشته ارتباط برقرار کنم و از دی 91 دوباره نشستم برا کنکور خوندم و 8600 شدم امسال
عاشق پزشکی ام اما علوم آز رو زدم و در کمال ناباوری هیچ جا قبول نشدم
چون تو کارنامه های قلم چی سال پیش 11 هزار هم قبولی داشت و من اکثر شهرها رو زده بودم اما نشده
حالا شدیدا داغونم تمام سختیای چند سال اومده جلو چشم نمی دونم چرا این سرنوشت من که با ایم که 3 بار کنکور دادم اما هیچ کدوم شرایط نرمال نداشتم و باعث شده به هدفم نرسم
حالا بریم سر اصل مطلب
اگه شانس بیارم احتمال بالا علوم آز آزاد قبول شم
اما از سر شب زده به سرم دوباره بشینم کنکور بخونم اما می ترسم از این که اگه قبول شم هم 22 سالگی میرم دانشگاه تازه البته من سربازی معافم و این طوری عملا دو سال جلو افتادم ولی خب با این حال هم اگه سال دیگه پزشکی قبول شم بازم احساس می کنم سنم بالا با این شرایط
چون پزشکی عمومی که انچنان دیگه چیز خاصی نیست و بخوای تخصص هم بخونی حدود 40 سالگی شانس بیارم می تونم کار کنم
یا این که همین ازاد علوم از اگه قبول شدم و برم و تا دکترا ادامه بدم
اما عشق همیشگی ام یعنی پزشکی رو از دست میدم
نمی دونم کشش دارم با این همه شکست دوباره بلند شم و شروع کنم به تلاش برای کنکور 93 ؟
تو رو خدا یکم راهنمایی ام کنین
مرسیییییییییییییییی