آزاد نزدم
راضی م و میرم دانشگاه !
ناراضی م
جدی دارم میگم واقعا بین الملل رو هم الان میدن؟من فقط یه دونه بین الملل زدم.الان برم نگاه کنم؟الان میدن؟بخدا از استرس نمیتونم فکر کنم
من باید مرگ رو در نظر بگیرم برا خودم ، اخه هر چی فکر میکردم بدتر از اونا سرم اومد...
مهندسی معماری غیرانتفاعی
بچه ها جونم یکمی خودتونو آماده کنید من که دارم میمیرم از استرس آزادم اونطوری که فکر میکنید راحت نیست از سال های قبل قبول شدنش سخت تره به این علت که هم انتخاب رشتش تابستون بود خیلی ها که خراب کردن ثبت نام کردن ازادو ، و اینکه امسال جمعیت زیاد بود ، و این که محدودیت انتخاب نداشت و هر کس میتونست کلی رشته بزنه ...
Long Live the walls we crashed through
تکمیل ظرفیت سراسری شانسش پایینه ...
چون در صورتی تکمیل ظرفیت میزارن که کسی نره دانشگاه: به علت هایی مثلا شاید کسی تو شهر خودش ازاد پزشکی قبول بشه ممکنه تعدادشون زیر ده نفر باشه - یا کسانی که میرن خارج از کشور - یا کسانی که ادامه تحصیل نمیدن...
در این صورت باید اعلام کنن و دوباره گزینش کنن و رتبه های آخری رو دوباره بگیرن ...
اخه 150 تا انتخاب اون آخراش اتاق عمل ازمایشگاه یا چیزای دیگه رو میزدید آقا مجید حداقلش این بود که موقعیت شغلیشون خوبه و تا تحصیلات تکمیلی دکتر حساب میشید...
ببینم کی گفت فردا نتایج دانشگاه آزاد میاد؟ اخبار گفت هفته بعد
والا اگه دستی با خودکار و مداد نتایج رو حساب میکردن زودتر آماده میشد...
خرم آباد پزشکیش یکی از آشناهامون اونجاست منطقه یک شده بود 1094 ، شما اشتباه کردید باید بهترین و بدترین رو در نظر میگیرفتید از اول لیست تا اخرش...
خدا کنه یه راهی باشه براتون ، سازمان سنجش حضوری برید آمار بگییرید کسانی که نمیرن شهر های دیگه چطوری پر میشه صد در صد چند تا صندلی خالی میمونه حتی رشته های دیگه علوم ازمایشگاه و اتاق عمل و .. تو شهر خودتون ...
خدا کنه ی ذره رحم و وجدان داشته باشن و پارتی بازی نکنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)