سلام من وقتی زیست رو میخونم ومیخوام دوره کنم همه رو بلدم یا وقتی تو خونه تست میزنم ..
اما تو آزمونا نمیدونم چرا گند میزنم ..
قلم چی یا گزینه 2 حدود 40 میزدم اما تو کنکور 10% زدم .. با اینکه حس میکردم همه ی سوالا رو بلدم ..
اشکال کار من کجاست ؟
انتظار نداشته باشید که کتابهای تست معجزه کنند...به نظر من اونقدرا هم مهم نیست...
کلا همه برای زیست..خیلی سبز-مهر و ماه-8000 گاج
تست قرمز-تخته سیاه-الگو و نشر دریافت رو پیشنهاد کردند...
ولی خیلی ها هم از منابع دیگه ای استفاده کردند موفق شدند..مهم پشت کار شماست..
خیلی ها از منابعی استفاده کردند که اصلا تو لیست منابع تاپی که همه جا میبینید نیستند ولی با همون درصد فوق العاده ای کسب کردند
من برا 91 گربه ( خانه زیست شناسی )داشتم..یک ماه مونده به کنکور از بین چند سطح سوالی که در نظر گرفته بود فقط ترکیبی و سراری زده بودم و تو آزمون سراسری 40 زدم مطمئنم اگه بهش اطمینان کرده بودم یا بهتره بگم تنبلی نکرده بودم و همه تستاشو کار کرده بودم درصدم بهتر بود...یک یا دو منبع اختیار کنید و با اطمینان کار کنید...مطمئن باشید نتیجه میگیرید..با دیدن کتابای جدید کتاباتون رو ول نکنید..موفق باشید
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
بيش از 50درصد راه براي مطالعه زيست مربوط به انتخاب منبع مناسب هست. دوتا دانش آموز با استعداد رو اگر در درس زيست سال دوم مقايسه كنيم قطعا اوني كه خيلي سبز + جزوه عمارلو استفاده ميكنه درصد بالاتر از اوني ميشه كه خيلي سبز دوم رو نداره و وقتش رو روي كتابهايي مثل آبي قلمچي هدر ميده. من فصل 3 و 4 زيست 1 رو از روي كتاب خيلي سبز چندتا نكته مفهومي درآوردم كه كاملا احتمال مطرح شدنشون در كنكور هست ولي در كتاب گربه و كتاب تخته سياه و كتاب گاج وجود نداشتن. به نظر من اگر منبع درست انتخاب نشه روش هاي بهتر مطالعه هم تاثير زيادي نخواهد داشت.
بابا بیخیال عمارلو معلم منم بوده درسته که معلم خوبیه ولی اینجور نیست که هرکی بیاد پیشش زیر 70 نزنه همین کنکور اکثر دانش آموزاش زیر 70 بودن مگه ما تو کل کشور زیست امسال چند تا بالای 70 داشتیم____دوستم که کل جلساتشو رفته بود تو کنکور 36 زد که یکی دیگه هم تو همون کلاس 2 آزمون پایانی سنجش رو 100 زده ولی تو کنکور نتونست بالای 70 بزنه____کسی که سر کلاسش بوده میفهمه من دارم چی میگم__خیلی دیگه دارید در موردش اغراق میکنید!!
ویرایش توسط Amiir : 28 شهریور 1392 در ساعت 16:52 دلیل: حذف نقل قول

باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
آقای ادمین عزیزم چرا پست من رو حذف میکنی عزیز جان.همه دارن اینجا از عمارلو اسم میبرن دیگه همه رو حذف کن پس.آقاجان حرف منو قبول نداری برو از شاگردهای هدف92-91 بپرس.یه سر هم به سایت نشر دریافت بزن.
سلام.درسته رشتم ریاضیه ولی به درد بخور بودنش رو درک میکنم.چندصفحه اول دوم رو خوندم همه رو خوب فهمیدم.یه جزوه واست ایمیل میکنم که در حد اون هم معروف نیست ولی دست کمی هم نداره.ایمیلتو بذار
سلام.من امسال دانشگاه فرهنگیان قبول شدم ورشته ی من ریاضی بودولی قصددارم دست به کاربزرگی بزنم وبرای پزشکی بخونم.حدود1ماه هم هست دارم میخونم.میشه راهنماییم کنید.راستی من باید4سال دیگه کنکوربدم به نظرشماکنکورتااون زمان حذف نمیشه؟ والان هم تابهمن بیکارم چه کنم؟
اگه 4 سال دیگه میخواید کنکور بدید پس حتما اول لیسانس میگیرید بعد کنکور میدید... اینم روشیه در نوع خودش...!!!
درمورد حذف کنکور باید بگم که حالا حالا هاااا حذف شدنی نیست
در مورد تا بهمن هم بهتره شما که تا اون موقع بیکاری و ریاضی بودی بچسبی یه زیست مسلما تو این 4 ماه میتونی حجم زیادی از زیست رو جلو ببری و اگه بهت فشار نمیاد میتونی همگام با دروس دانشگاهت بقیه درس های کنکور هم به پیش ببری
امیدوارم کار بزرگت به سرانجام برسه!!!
موفق باشی..!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)