خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

Question سال چاپ کتاب های درسی نظام جدید مربوط به کنکور سال 1399 و 1400

با سلام
      دوستان بنده مدتی از حوزه درس به دور بودم.
      میشه لطف کنید برای کنکور سال 99 کتاب های که باید کنکور بدیم سال چاپشون برای کی هست ؟
      ظاهراً سال دهم نظام جدید دوبار تغییر کرده اند و نمی دونم که کتاب های دیگه ای هم برای سال های یازدهم و داوزدهم هم تغییر کرده اند یا نه که وقتی مثلا می ریم به انتشارات خیلی سبز می گه فقط این کتاب برای کنکور سال 99 و 1400 هست !
      کمی سردرگم شدم که الان ظاهرا یه سری کتاب که در کنکور 1399 مطرح هستند مجددا برای سال 1400تغییرا می کنند مثلا میگن تاریخ ادبیات حذف شده و یا زبان فارسی هم حذف شده من نمی دونم برای چه سالی هست. یا زیست فلان تغییر رو داشته که در کنکور 98 هست برای 1400 تغییر داشته. ( یعنی چه مافیایی راه انداختن) :
      من برای سهولت کار جدول کشیدم. حالا دوستان عزیز میشه سال چاپ مشخص کنید :
      نام درس پایه تدریس کنکور سال 1399 کنکور سال 1400
      زیست1 دهم
      زیست2 یازدهم
      زیست3 دوازهم
      ویرایش توسط MYDR : 09 آذر 1397 در ساعت 02:43

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MYDR نمایش پست ها
      با سلام
      دوستان بنده مدتی از حوزه درس به دور بودم.
      میشه لطف کنید برای کنکور سال 99 کتاب های که باید کنکور بدیم سال چاپشون برای کی هست ؟
      ظاهراً سال دهم نظام جدید دوبار تغییر کرده اند و نمی دونم که کتاب های دیگه ای هم برای سال های یازدهم و داوزدهم هم تغییر کرده اند یا نه که وقتی مثلا می ریم به انتشارات خیلی سبز می گه فقط این کتاب برای کنکور سال 99 و 1400 هست !
      کمی سردرگم شدم که الان ظاهرا یه سری کتاب که در کنکور 1399 مطرح هستند مجددا برای سال 1400تغییرا می کنند مثلا میگن تاریخ ادبیات حذف شده و یا زبان فارسی هم حذف شده من نمی دونم برای چه سالی هست. یا زیست فلان تغییر رو داشته که در کنکور 98 هست برای 1400 تغییر داشته. ( یعنی چه مافیایی راه انداختن) :
      من برای سهولت کار جدول کشیدم. حالا دوستان عزیز میشه سال چاپ مشخص کنید :
      نام درس پایه تدریس کنکور سال 1399 کنکور سال 1400
      فارسی 1 دهم
      فارسی 2 یازدهم
      فارسی 3 دوازهم
      عربی 1 دهم
      عربی2 یازدهم
      عربی 3 دوازدهم
      دین و زندگی 1 دهم
      دین و زندگی 2 یازدهم
      دین و زندگی 3 دوازدهم
      زبان انگلیسی 1 دهم
      زبان انگلیسی 2 یازدهم
      زبان انگلیسی 3 دوازدهم
      ریاضی 1 دهم
      ریاضی 2 یازدهم
      ریاضی 3 دوازدهم
      فیزیک1 دهم
      فیزیک2 یازدهم
      فیزیک3 دوازدهم
      شیمی1 دهم
      شیمی2 یازدهم
      شیمی3 دوازدهم
      زیست1 دهم 97-98
      زیست2 یازدهم 98-99
      زیست3 دوازهم 1400

بقیه دروس هم همینطور هستند
      تغییرات در نظام جدید اکثر فقط حذفی هست یعنی یه مطلبی که در کتاب 95 (کنکور 98) بوده در 97(کنکور 1400) حذف شده و .........

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erik911 نمایش پست ها
      بقیه دروس هم همینطور هستند
      تغییرات در نظام جدید اکثر فقط حذفی هست یعنی یه مطلبی که در کتاب 95 (کنکور 98) بوده در 97(کنکور 1400) حذف شده و .........
      سلام.
      پس اگر برای کنکور 99 درست متوجه شده باشم قاعدتاً این طوری باید باشه:
      دهم : 97-96
      یازدهم : 98-97
      دوازدهم : 98-99
      که اگر الان دانش آموزی پایه یازدهم باشه و در سال 99 کنکور داشته باشه : فقط به کتاب های دهم و یازدهم دسترسی داره.
      پ ن :
      1- من دانش آموز نیستم و لی برای سال 99 کنکور میدم می شم مثل یه پایه یازدهمی.
      2- مشکل هم از اونجایی برام پیش اومد که رفتم کتاب کنکور و تست بگیرم کلا قاطی کردم یکی نوشته بود برای 98 - یکی دیگه 99 -1400).

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه واسه کنکور 98 بگیری مشکلی برات ایجاد نمیشه فقط باید حجم زیاد تر بخونی
      هر سال داره یه سری مطالب حذف میشه مثلا یسری نکات شیمی که 98 توی متن کتاب هست توی کنکور 1400 توی آیا میدانید و پاورقی و ... آوردن

5. Top | #5
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام.
      پس اگر برای کنکور 99 درست متوجه شده باشم قاعدتاً این طوری باید باشه:
      دهم : 97-96
      یازدهم : 98-97
      دوازدهم : 98-99
      که اگر الان دانش آموزی پایه یازدهم باشه و در سال 99 کنکور داشته باشه : فقط به کتاب های دهم و یازدهم دسترسی داره.
      پ ن :
      1- من دانش آموز نیستم و لی برای سال 99 کنکور میدم می شم مثل یه پایه یازدهمی.
      2- مشکل هم از اونجایی برام پیش اومد که رفتم کتاب کنکور و تست بگیرم کلا قاطی کردم یکی نوشته بود برای 98 - یکی دیگه 99 -1400).
      سلام. بله همین چاپ ها برای کنکور 99 مورد آزمون هست.

احمق آن کسی ست که برای باور خود ، دنبال دلیل است ...
      و احمق تر کسی ست که عمر اش را صرف باور دیگران کند!

6. Top | #6
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      تغییرات صرفا به صورت حذفیات نبودن . کمی در ویرایش متن دقت بیشتری شده . به خصوص در کتاب زیست.

بنابراین من توصیه ام اینه که حتما کتاب های مخصوص دهم ویازدهم 99 رو بگیرید. کتاب زیست هایی که الان برای کنکور 98 وجود دارن اصلا کیفیت ندارن ولی برای چاپ های بعدی 99 به بعد خیلی بهتر شدن.

7. Top | #7
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یازدهم تغییری نکرده
      نقل قول نوشته اصلی توسط شقایق موسوی نمایش پست ها
      تغییرات صرفا به صورت حذفیات نبودن . کمی در ویرایش متن دقت بیشتری شده . به خصوص در کتاب زیست.

بنابراین من توصیه ام اینه که حتما کتاب های مخصوص دهم ویازدهم 99 رو بگیرید. کتاب زیست هایی که الان برای کنکور 98 وجود دارن اصلا کیفیت ندارن ولی برای چاپ های بعدی 99 به بعد خیلی بهتر شدن.

8. Top | #8
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash2001 نمایش پست ها
      یازدهم تغییری نکرده
      تغییراتش محسوس نبوده . مثال : بخش تشریح چشم گوسفند رو در 2 کتاب یازدهم 96-97 و 97-98 مقایسه کنید.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سال دهم، كتاب هاي عربي و ديني تغييرات بسياري داشتن و بخصوص عربي شامل حذفيات زيادي شده در مباحث ترجمه.
      اما ادبيات دهم تنها از بخش لغات انتهاي كتاب حدود 15 كلمه حذف شده و فيزيك تنها 5/6 فعاليت حذف شده و تغيير خاصي نداشته
      در مورد شيمي هم تغييرات بسيار ناچيز بوده و سايت مهروماه دقيق تغييرات رو در شيمي دهم ذكر كرده.

منابع يازدهم تغيير خاصي نداشتن البته منهاي زيست شناسي كه من اطلاعي ندارم تغييري داشته و اگر بله در چه حدودي بوده.
      Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty—a beauty cold and austere, like that of sculpture, without appeal to any part of our weaker nature, without the gorgeous trappings of painting or music, yet sublimely pure, and capable of a stern perfection such as only the greatest art can show. The true spirit of delight, the exaltation, the sense of being more than Man, which is the touchstone of the highest excellence, is to be found in mathematics as surely as poetry

10. Top | #10
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      از کجا باید تغییرات رو بفهمی ؟مهروماه فقط تغییرات 97 رو داره مال 96 رو نداره
      نقل قول نوشته اصلی توسط MyDestiny نمایش پست ها
      سال دهم، كتاب هاي عربي و ديني تغييرات بسياري داشتن و بخصوص عربي شامل حذفيات زيادي شده در مباحث ترجمه.
      اما ادبيات دهم تنها از بخش لغات انتهاي كتاب حدود 15 كلمه حذف شده و فيزيك تنها 5/6 فعاليت حذف شده و تغيير خاصي نداشته
      در مورد شيمي هم تغييرات بسيار ناچيز بوده و سايت مهروماه دقيق تغييرات رو در شيمي دهم ذكر كرده.

منابع يازدهم تغيير خاصي نداشتن البته منهاي زيست شناسي كه من اطلاعي ندارم تغييري داشته و اگر بله در چه حدودي بوده.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash2001 نمایش پست ها
      از کجا باید تغییرات رو بفهمی ؟مهروماه فقط تغییرات 97 رو داره مال 96 رو نداره
      همه تغييرات رو از اساتيد خودم پرسيدم و منبع قابل استنادي تو اينترنت نديدم.
      تنها سايت مهروماه به بررسي شيمي بسنده كرده:
      https://bit.ly/2SlFwBw
      Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty—a beauty cold and austere, like that of sculpture, without appeal to any part of our weaker nature, without the gorgeous trappings of painting or music, yet sublimely pure, and capable of a stern perfection such as only the greatest art can show. The true spirit of delight, the exaltation, the sense of being more than Man, which is the touchstone of the highest excellence, is to be found in mathematics as surely as poetry

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MyDestiny نمایش پست ها

سلام
      از همه دوستان عزیز بابت اشتراک گذاری مطال ممنونم.
      برای سال دهمی ها همین تغییرات که ذکر کردید بوده یا کتاب های دیگه هم تغییر کرده اند؟
      و این تغییرات برای کنکور 99ها هست که در چاپ دهم : 97-96 اعمال شده درست متوجه شدم ؟
      با تشکر.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      از همه دوستان عزیز بابت اشتراک گذاری مطال ممنونم.
      برای سال دهمی ها همین تغییرات که ذکر کردید بوده یا کتاب های دیگه هم تغییر کرده اند؟
      و این تغییرات برای کنکور 99ها هست که در چاپ دهم : 97-96 اعمال شده درست متوجه شدم ؟
      با تشکر.
      خير تغييرات همين چند مورد ناچيز بوده و عملا تغييرات شامل حذفيات هستند.
      كتاب هاي ادبيات، فيزيك، شيمي و رياضي دهم عملا تغييري نداشتن و مي تونيد از كتاب تست هاي موجود
      استفاده كنيد.
      تغييرات كتاب هاي دهم براي كنكور 99 يعني چاپ 97-96 نسبت به 96-95 نوشتم براتون.

- ادبيات شامل حذف حدود 15 واژه از واژه نامه انتهاي كتاب
      - فيزيك شامل حذف 5/6 فعاليت و اضافه شدن يك كار در كلاس نيم صفحه اي در انتها
      - شيمي تغييرات بسيار نامحسوس كه تو لينكي كه از مهروماه ديدم كامل بيان شده
      - رياضي با توجه به طرح موضوعي كنكور و رويكرد ثابت مفاهيم عملا هيچي

اما زيست شناسي تبعا اهميت بسيار بالايي براي شما داره و پيشنهاد مي كنم بپرسيد، چرا كه من رشته رياضي هستم و در اين مورد
      بخصوص نمي تونم راهنمايي تون كنم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)