سلام دوستان
امروز رفتم کتاب فروشی دیدم جلد کتاب شیمی 3 عوض شده ... کتابو باز کردم احساس کردم عوض شده ...
اگر عوض شده بگین لطفا ...
ضمنا اگر عوض شده باشه باید طبق اون کتاب بخونیم یا کتابی که پارسال داشتیم؟؟
سلام دوستان
امروز رفتم کتاب فروشی دیدم جلد کتاب شیمی 3 عوض شده ... کتابو باز کردم احساس کردم عوض شده ...
اگر عوض شده بگین لطفا ...
ضمنا اگر عوض شده باشه باید طبق اون کتاب بخونیم یا کتابی که پارسال داشتیم؟؟
بچه ها من میرم سوم....اول تابستان کتاب شیمی 3 مبتکرانو گرفتم...حالا چی کار کنم من؟؟؟
باید یکی دیگه بگیرم؟؟؟
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
انیشتین
من میرم سوم و صفحه به صفحه ی کتاب شیمی جدید ینی چاپ 92 رو با کتاب پارسال مقایسه کردم، تنها تغییرات اینا هستن:
دوتا بیشتر بدانید اضافه شده
چنتا خود را بیازمایید و نمونه ی حل شده تغییر کرده
یه مطلب از فصل 2 حذف شده
یه مطلب هم از فصل اول به فصل سوم رفته
در مجموع هیچگونه تغییری نداشته و میشه از کتابای پارسال استفاده کرد، خود منم کتاب مبتکران و خیلی سبز سال گذشته رو گرفتم
موفق باشید
یعنی چی تغییرات اعمال شده؟ کنکور هر سال از کتاب هایی گرفته میشه داوطلب های عادی همون سال خوندن.کنکور 93 کتاب هاش این ها هستن. کتاب های سال دوم چاپ سال90-91
کتاب های سال سوم چاپ 91-92
کتاب های چهارم سال 92-93 ( امسال)
یعنی فقط کتاب های سال چهارم از چاپ امسال تو کنکور سوال میاد ازش .کتاب سال سوم چاپ پارسال و کتاب سال دوم 2 سال قبل.
سلام دوستان
چرا اینقدر نگرانید درکل تغییر کلی نکرده بلکه تغییر جزئی کرده نگران نباشید.
برای کنکور93 از چاپ سال 91 -92 میاد اما برای کنوکر 94 از چاپ سال 92-93 میاد اگر خیلی نگرانید چند مورد ی که تغییر کرده رو هم بخونید تا خیالتان راحت بشود.
موفق باشید
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)